Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler,boştayken(idle) ekran kartının sıcaklığı kaç derece?Benim ki 68 derece gösteriyor.
  • msi M675i antalyada neresi satar???

not:o adamı yakmışlardır merak etme:P..ilahi güç fln diiildir.benzin we zippo...çufff:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cco
    not:o adamı yakmışlardır merak etme:P..ilahi güç fln diiildir.benzin we zippo...çufff:)

Boşver,bu konuda fikir beyaan etmeye gerek yok.Bir önceki yazdığınla ilgili bir uyarı yapmıştım.Ondan sonra silmeni beklerdim.

quote:

msi M675i antalyada neresi satar???

M675'i Mavi bilgisayar dışında bir yerde bulamazsın.Şu an yalnızca orada satılıyor.
  • quote:

msi M675i antalyada neresi satar???

Bir şeyi merak ettiğimiz yok. Herkes layıkını bulur.
    Yazımdaki Anafikir Şudur: "İnanmasanda saygı duy."

Anlayana sivrisinek saz anlamayanda davul zurna az...
  • bendede 68 derece..

bunu dusurmenin bi yolu yokmu ya?

cidden soruyorum..laptop konusunda cok tecrubeli degilim ama bana 68 derece fazla gibi geliyo..sonra sinirinin 110 oldgunu goruyorum..ama zaten 110 a gelse el degmez..

yarim saat nfs carbon tum ayarlar acik oynadim..sicaklik 83 oldu..bu sizdede var mi..ve normal mi?

acikcasi genel hedefim oyun degil ama insan genede dusunmeden edemiyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurdasal1

Selam arkadaşlar m635 laptopum var ve çevreme m635 ten tanıdıklarıma aldırmıştım.En son 2 arkadaşıma 675 i aldırdım önce kurum sorunu olacak ve kurulumu yine bana düşecek derken home xp yüklü gelince sevindim.Ancak 2 arkadaşıma xp prof gerekli olunca yüklemek zorunda kaldım.675 iniz güzel hepinize hayırlı olsun.Sistem yine barbone ve gelen cd 675 ve 677 için bu yüzden kafamda acaba bizdeki gibi sorunlar olabilirmi derken 675 in resmi driverleri msi sitesinde olmadığını gördüm.Diğer driverler için bir şey diyemeyeceğim ama sizdeki wireless te bizdeki ile aynıhttp://****.de/users/59JP7X adresinden 32 ve 64 bitlik wireless i yüklerseniz çekim gücünün arttığını göreceksiniz.Fazla inceleyemedim ama sunu söylemek istiyorum 675 gayet iyi içiniz rahat olsun.Bizim forumda yakaladığımız gibi kötüleyenlerde cıkabilir.Bence dikkate almayın.Selamlar

Link açılmıyor düzeltebilir misiniz?

Wireless hakkında benim de söylemek istediğim birşey var.
    Evde, Counter Strike Source oynarken zaman zaman pingimin 150 ms seviyelerine çıktığını fark ettim. Evdeki modem Airties. Cat5 ile denediğim zaman herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İlk fırsatta iş yerindeki wireless ile (US. Robotics) CSS oynadım aynı sorun iş yerinde de vardı. Belki sizin bahsettiğiniz sürücü ile düzelir.

CSS oynarken FPS 50-80 arası değişiyor. CSS için ekran ayarlarını isteyen olursa gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_cc -- 11 Aralık 2006; 0:44:17 >

• Bende de 68 derece.

quote:

Orjinalden alıntı: doomtrack

Beyler,boştayken(idle) ekran kartının sıcaklığı kaç derece?Benim ki 68 derece gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_cc -- 11 Aralık 2006; 0:37:03 >
  • Üçümüzde de grafik işlemcisi boşta 68 derece olduğuna göre bu sıcaklık,normal bir değer.Ağır grafik yükü olan oyunlarda 83 dereceye ulaşan sıcaklıklarda bence normal.Fear'da 84 derece gördüm.Biraz önce registry'den overclock bölümünü aktif hale getirdim ve core clock'u 450 mhz'den minimum değer olan 113 mhz'e,memory clock'u 500 mhz'den minimum değer 125 mhz'e indirdim.Acaba sıcaklıkta bir düşüş olur mu diye baktım 67 derece gösteriyor.Yani 1 derece düşmüş .Pek bir işe yaramıyor.Bu sıcaklıktan rahatsız olan varsa en zahmetsiz çözüm,laptopların altına konulan üstünde 2 ile 4 adet arası fan olan,gücünü usb'den alan alüminyum soğutucular.Kullanan bir arkadaşım çok memnun.Sanırım sıcaklıkta iyi bir düşüş sağlar.Hatta ekran kartını overclock yaparken kullanmak çok daha sağlıklı olur.Bu arada,boşta ve yükte işlemcisinin sıcaklığını bilen var mı?

Not:levent_cc,diğer 1 gb rami kaça aldın ve markası nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 11 Aralık 2006; 12:39:28 >

• arkadaşlar bende işlemci yoğun yük altında kalınca ki 2-3saat oblivion oynayınca 70lere gelio ekran kartıda 78 civarı oluyo daa 80 görmedim ama beklemede bnm gpu 61-65 arası sanırım benm fanlar biraz daha temiz oldugu içindir. bu sıcaklıklar bu dizüstü için normal kimse endişelenmesin.. acer da 60civarı oluodu coreduo işlemcide gayet normal değerler bunlar.. bide dizüstü lerde bios ta masaüstü lerdeki kadar ayar yapmak mümkün olmaz çünkü üretici tarafından kapatılır. bunlar kullanıcı güvenliği içindir. tabii bizim gibi ne yaptığını bilen arkadaşlar için biraz kısıtlayıcı oluyo ama bunlar için int te program bulmak mümkün. araştırma yapmadm yani program tavsiye edemicem.. ısınma sorunları için dizüstü soğutucular alana kadar en iyi yöntem bilgisayarın yerle temasını biraz azaltmak olacaktır. demek istediğim biraz yerden yükseltin mesela iki tarafınada kitap koyun ortası boşta kalsın bide alttaki fon kısmı boşta kalsın ciddi sıcaklık düşüşü olması lazım.. ben daha ihtiyaç duymadım ama isteyen arkadaşlar deneyebilir memnun kalacaklarına eminim.. herkese bol 675 li günler

• quote:

Orjinalden alıntı: yurdasal1

Selam arkadaşlar m635 laptopum var ve çevreme m635 ten tanıdıklarıma aldırmıştım.En son 2 arkadaşıma 675 i aldırdım önce kurum sorunu olacak ve kurulumu yine bana düşecek derken home xp yüklü gelince sevindim.Ancak 2 arkadaşıma xp prof gerekli olunca yüklemek zorunda kaldım.675 iniz güzel hepinize hayırlı olsun.Sistem yine barbone ve gelen cd 675 ve 677 için bu yüzden kafamda acaba bizdeki gibi sorunlar olabilirmi derken 675 in resmi driverleri msi sitesinde olmadığını gördüm.Diğer driverler için bir şey diyemeyeceğim ama sizdeki wireless te bizdeki ile aynıhttp://****.de/users/59JP7X adresinden 32 ve 64 bitlik wireless i yüklerseniz çekim gücünün arttığını göreceksiniz.Fazla inceleyemedim ama sunu söylemek istiyorum 675 gayet iyi içiniz rahat olsun.Bizim forumda yakaladığımız gibi kötüleyenlerde cıkabilir.Bence dikkate almayın.Selamlar

buarada arkadaşn verdiği wireless driver larını denedm rapid share .de/ gerisi anyı acaip ii sonuç aldım. daha önce wireless olmayan evde (3tane olduğunu biliyodm) 3tane wireless buldu.. arkadaşa çok teşekkürler.. sizlerde denerseniz memnun kalırsınız tavsiye ederim...

• Beyler şu an bir sorunla karşı karşıyayım.Touchpad'in sağında(nvidia,amd,xp stickerının olduğu yer) ve solunda(m675 stickerının olduğu yer) kalan yerlere bastırdığımda hoparlörlerden bir hışırtı geliyor.Lcd ekranı kapatıp açarkende bu ses geliyor.Sizde böyle bir şey var mı?

Not:Şimdi kontrol ettim,mikrofon açıkken oluyor.Mikrofonda bir temassızlık var.Hışırtıya o neden oluyor.Devre dışı bırakınca düzeliyor.Ulan nereden çıktı bu şimdi yaa.İlki çatlak çıktı,bunda mikrofon sorunlu.Süper laptop diyorum,hemen nazar değiyor.Var mı böyle mikrofon sorunu yaşayan aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 11 Aralık 2006; 20:34:41 >
  • doomtrack kardeş bende de yön tuşlarının üst kısmında kulağımı yaklaştırdığımda garip bir hışırtı sesi duyuyorum..mikrofonu açıp kapamam birşeyi değiştirmedi..bende ki durum sendekinden farklı olsa gerek..Beyler sizde de aynı sorun varmı...Gönderecem notebook u maviye..Çok sinir oldum yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qop -- 11 Aralık 2006; 21:34:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qop

doomtrack kardeş bende de yön tuşlarının üst kısmında kulağımı yaklaştırdığımda garip bir hışırtı sesi duyuyorum..mikrofonu açıp kapamam birşeyi değiştirmedi..bende ki durum sendekinden farklı olsa gerek..Beyler sizde de aynı sorun varmı...Gönderecem notebook u maviye..Çok sinir oldum yaw...

Yaw orada fan var.Fan arada hızlanıp yavaşlıyor.Nasıl bir ses ve devamlı mı geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 11 Aralık 2006; 22:40:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lisk
    buarada arkadaşn verdiği wireless driver larını denedm rapid share .de/ gerisi anyı acaip ii sonuç aldım. daha önce wireless olmayan evde (3tane olduğunu biliyodm) 3tane wireless buldu.. arkadaşa çok teşekkürler.. sizlerde denerseniz memnun kalırsınız tavsiye ederim...

o sayfada ki hangi driver,iki tane var.
  • Selam Arkadaşlarhttp://rapid share.de/users/59JP7X adresini bizim forumda vermiştim m635 msi32 olan 32 bitlik, msi64 olan yeni çıkacak vista64 ve win xp 64 bit içindir.Mavi barbone siparişi verirken bizim 635le aynı wirelesi koydurmuş.Bence diğer driver larında daha iyilerini bulabilrsiniz Çünkü biz 635ciler olarak baya uğraştık.Tekrar selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: doomtrack

Not:levent_cc,diğer 1 gb rami kaça aldın ve markası nedir acaba?

doomtrack arkadaşım rami 189.24 ytl+kdv ye aldım. Bigboy 1gb ddr2 667 pc2-5300.
  • Arkadaşlar,
    Ekran kartı sıcaklığı bende suan boş durumda 61 derece.
    Bunun nedenini de söyleyeyim. Pcmcia yuvasındaki plastik dummy kartı cıkartırsanız, notebook içindeki hava sirkülasyonu artıyor. Bunun etkisiylede sıcaklık biraz düşmekte. Bilginize...

Ayrıca bir önceki sayfada verilen wireless driverinin pek bi artısını göremedim.. Ayrıca daha yeni sürümünüde buldum denemek isterseniz,
    link:
    http://files.driver.ru/drivers/1/M/Microstar/Network/MSI_WLAN_WPA_Software_4.3.1.4.zip
  • doomtrack kardeş bendeki fan sesi değil..Başka bir ses bu..Şu anda da notebook yanımda değil..dediğinizi akşam yapar mesaj atarım..
    Birde maviyi arayacam..Notebook u gönderecem..Bakalım ne olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qop

doomtrack kardeş bendeki fan sesi değil..Başka bir ses bu..Şu anda da notebook yanımda değil..dediğinizi akşam yapar mesaj atarım..
    Birde maviyi arayacam..Notebook u gönderecem..Bakalım ne olacak..

İstersen Mavi Bilgisayar'a göndermeden önce bir servisini arayıp danış.Çünkü en azından sıfır ölü pikseli,sağında solunda yamuk,çatlak,çıkık olmamasını garantilemişsin.Bakarsın basit bir sorundur.Benim de,mikrofonda temassızlık olunca,asabım bozuldu.Yine mi yaa dedim.İlkini gönderdim,değiştirdiler,ikincisini göndersem mi acaba diye düşünmeye başladım.Sonra aklıma bir önceki geldi,vidalar tam oturmamış,vida üstü lastikleri eksik ve yırtıktı,kapaktaki msi logosu bile çıkık duruyordu.Anlayacağın bu ürünlerde pek standart yok.Şimdi tekrar ararım,gönderin yine değiştirelim derler,yeni gelenin başka bir eksiği gediği olur.O yüzden pek göndermeyi göze alamıyorum.Servisi arayıp bir danışacağım arıza konusunda.Yalnız arkadaşlar servis konusunda bir yanlışınız var.Ne yazık ki M675'lerin servisi BİMTES değil.Üzücü bir durum.BİMTES gibi kaliteli ve güvenilir servis bulmakta zor.AKORA'nın kendi bünyesinde bir servisi varmış.Umarım BİMTES kadar iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 12 Aralık 2006; 11:55:00 >

• MSI M675 'in İç Organları:

Biraz uğraştım açmak için. Alt kapağın köşelerinde sıkıca tutan tırnaklar var... Ama yinede açtım tabii..

işte Resimler:

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.