Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

harddisk'in markası ve modeli nedir acaba?Sanki daha önce gönderdiğin fotografta toshiba travelstar gibiydi.Bu arada acaba mikrofona arkadan ulaşma imkanım var mıdır?Temazsızlık var.Ses denetiminde mikrofon açıkken kasaya biraz baskı uygulayınca ya da ekranı ileri geri oynatınca hışırdıyor.Ses denetiminden kapatınca bir sorun yok.Bir önceki mesajlarımı okursan arızadan ayrıntılı bahsettim.Sence bu büyük bir sorun mudur,acaba kabloda bir temassızlık mı var ya da bir yerde şase mi yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 12 Aralık 2006; 12:56:16 >
  • harddiskin markası Fujitsu..

Mikrofon için herhangi bir bağlantı göremedim. Bence büyük bir problem yoktur.Yazılımsal giderme yolllarını yazarım birazdan resimli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuattanrikulu

harddiskin markası Fujitsu..

Mikrofon için herhangi bir bağlantı göremedim. Bence büyük bir problem yoktur.Yazılımsal giderme yolllarını yazarım birazdan resimli..

Yardımcı olursan sevinirim.Bana daha çok donanımsal gibi geldi,yazılımsal bir çözüm olabileceğini pek sanmıyorum fakat halledebilirsen de çok mutlu olurum,havalara uçarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 12 Aralık 2006; 13:02:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doomtrack

Yardımcı olursan sevinirim.Bana daha çok donanımsal gibi geldi,yazılımsal bir çözüm olabileceğini pek sanmıyorum fakat halledebilirsen de çok mutlu olurum,havalara uçarım.

Birazdan resimli olarak anlatacağım. inş çözüm olur.

Bu arada Nvida 'nın sitesindeki MSI M675 reklamı...

http://www.nvidia.com/object/promotion_msi_m675.html
  • ftp://202.65.194.18/pc/audio/WDM_R151.exe

ilk önce bu adresten en son realtek ses driverını yukleyin.
    Sonra ana Realtek program ekranın dan. "Gürültü Tutma" özelliğini aktif ediniz.. Bu şekilde olmazsa bir de diğer seçeneği deneyin..

MSI M675 AMD Turion64 X2

• quote:

Bu arada Nvida 'nın sitesindeki MSI M675 reklamı...

http://www.nvidia.com/object/promotion_msi_m675.html

Evet ben de 3-4 gün önce araştırırken bulmuştum bu linki.Devamlı birşeyler soruyorum ama bir sorum daha var.Webcam'ini çalıştırdığımda görüntüler normalden daha ağır bir şekilde akıyor,geç algılıyor.Fps'si 30'da olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 12 Aralık 2006; 13:35:12 >
  • quote:

ftp://202.65.194.18/pc/audio/WDM_R151.exe

ilk önce bu adresten en son realtek ses driverını yukleyin.
    Sonra ana Realtek program ekranın dan. "Gürültü Tutma" özelliğini aktif ediniz.. Bu şekilde olmazsa bir de diğer seçeneği deneyin..

Maalesef bu şekilde olmuyor.Bahsettiğim bir nevi temassızlık
  • quote:

Evet ben de 3-4 gün önce araştırırken bulmuştum bu linki.Devamlı birşeyler soruyorum ama bir sorum daha var.Webcam'ini çalıştırdığımda görüntüler normalden daha ağır bir şekilde akıyor,geç algılıyor.Fps'si 30'da olmasına rağmen.

Akıcı degilken msn içinde görüşürken filan mı. Yoksa Bilgisarımdan Kameranın simgesi var genel cekim ekranı, orda mı yavas geliyor goruntuler.
    Orda geliyorsa yazılımsal bir sorun var demek.
    Eger MSn içinde yavas sa kamera o zaman hattın performansına baglı.

Denemek için Bilgisayrımdan kamerayı calıstırıp orda nasıl bir bakarmısın.
  • quote:

Maalesef bu şekilde olmuyor.Bahsettiğim bir nevi temassızlık

Mikrofon ayarlarından Mikrofon artırmayı dene bir istersen. KApatıp acarak ta aynı sorun devam ediyormu bi bak istersen..

MSI M675 AMD Turion64 X2
  • quote:

quote:

Akıcı degilken msn içinde görüşürken filan mı. Yoksa Bilgisarımdan Kameranın simgesi var genel cekim ekranı, orda mı yavas geliyor goruntuler.
    Orda geliyorsa yazılımsal bir sorun var demek.
    Eger MSn içinde yavas sa kamera o zaman hattın performansına baglı.

Denemek için Bilgisayrımdan kamerayı calıstırıp orda nasıl bir bakarmısın.

Msn'den bahsetmiyorum bilgisayarımda kameranın simgesine tıkladığımda yavaş çalışıyor.Elime geçen bütün programları ve driverları denedim.Low light ve backlight'ı işaretlememe rağmen hız artmadı ve hiçbir şekilde ana ayar bölümündeki beyaz dengesi aktif hale gelmedi.Ve mikrofona gelince tavsiye ettiğin herşeyi yaptım ama hala çalışmıyor.Kasaya biraz baskı uygulayınca biraz ses kaydedebiliyorum ama o da çok az ve muazzam hışırtılı.Acaba ses kartında bir sorun olabilir mi?

• quote:

Msn'den bahsetmiyorum bilgisayarımda kameranın simgesine tıkladığımda yavaş çalışıyor.Elime geçen bütün programları ve driverları denedim.Low light ve backlight'ı işaretlememe rağmen hız artmadı ve hiçbir şekilde ana ayar bölümündeki beyaz dengesi aktif hale gelmedi.Ve mikrofona gelince tavsiye ettiğin herşeyi yaptım ama hala çalışmıyor.Kasaya biraz baskı uygulayınca biraz ses kaydedebiliyorum ama o da çok az ve muazzam hışırtılı.Acaba ses kartında bir sorun olabilir mi?

Bence yazılımsal bir sorun gibi gozukuyor kamera olayı.. Bende Asus A3E de var onda da eger islemci hızı dusuk ayarlanmıssa, kamera yavas calısıyordu. sen de işlemci hızı dusuk filan degil dir herhalde ama.bilmiyorum bi dene istersen. Notebook Hardware control kullanıyorsan full performance yapıp bi bak istersen.

Mikrofon olayına gelince donanımsal gozukuyor sorun dediklerine gore. Bende oyle bir sorun yok. Biraz deneyimin varsa istersen mikrofonun olduğu bolum acılıyor.Acıp bi kontrol edebilirsin. bataryayı cıkart orda centikler var. onları kurtararak cıkarttabilirsin sanırım. Ben acmadım o bölümü.. Bir dene istersen. Ama bence cok onemli biseyde degil. hiç uğrasma istersen.

• @fuattanrıkulu

Senin webcam driverların standart kurulum cd'si içerisindeki driverlar mı yoksa başka bir yerden mi yükledin?Standart driver'la sorunu çözemedim.Başka bir yerden Chicony, SONIX (SN9C201)'in 10.7 mb'lık bir driver'ını buldum ve onu kurdum ama hızı değişmedi.
  • quote:

@fuattanrıkulu

Senin webcam driverların standart kurulum cd'si içerisindeki driverlar mı yoksa başka bir yerden mi yükledin?Standart driver'la sorunu çözemedim.Başka bir yerden Chicony, SONIX (SN9C201)'in 10.7 mb'lık bir driver'ını buldum ve onu kurdum ama hızı değişmedi.

hayır ben hiç kamera driverlarını güncelleme yapmadım. Standart kurulumdaki sürücüleri yüklü.. onlarda dvd nin içinde var sanırım. Sen temiz bi windows at istersen. öyle bir dene.
  • quote:

hayır ben hiç kamera driverlarını güncelleme yapmadım. Standart kurulumdaki sürücüleri yüklü.. onlarda dvd nin içinde var sanırım. Sen temiz bi windows at istersen. öyle bir dene.

Şimdi webcamin bütün driverlarını silip kurulum dvd'sinin içindekini kuracağım.Neden başıma böyle sorunlar geliyor anlamıyorum?Forumda m675'i olan bir arkadaşında webcami sorunluydu sanırım.Webcam açma düğmesine basınca laptopu kapattığını söylüyordu.Acaba benimki de zayıf ihtimal donanımsal olabilir m?Bu mikrofon konusuna gelince,mikrofonun bağlantı yerlerinde ya da kablosunda bir sorun varsa çok önemli değil ama beni korkutan ses kartının mikrofon bölümünde bir sorun olması.Dışarıdan harici bir mikrofon bağlayıp deneyeceğim.Oradanda sorun yaratırsa ses kartında arıza olma ihtimali artıyor.Bir de yeni aldığım bir laptopu servise götürmek istemiyorum.Adamlar özen göstermiyor sağı solu çiziliyor ya da tam oturtamıyorlar kasayı.Daha önce bahsettiğim gibi servis Bimtes'te değil ki sonuna kadar güvenelim.

Not:Tamam webcam sorununu çözdüm.Yazılımsalmış.Şu an gayet iyi çalışıyor.Tabii msn'de çıkan özelliklerinde low light işaretlersem otomatikman yavaşlıyor.Artık geriye kaldı mikrofon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 12 Aralık 2006; 17:59:26 >

• benim hdd western iyimi kötümü
  • bi de webcam le video kaydı yapbiliyormuyuz yoksa sadece msn de mi iş görüyor
  • everest te bnm hdd de western gözüküo... msi675 arkadasm western ii bir hdd markasıdır için rahat olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lisk

everest te bnm hdd de western gözüküo... msi675 arkadasm western ii bir hdd markasıdır için rahat olsun..

Demek ki sabit bir marka kullanılmamış. Fujitsu bendeki de.
  • quote:

quote:

everest te bnm hdd de western gözüküo... msi675 arkadasm western ii bir hdd markasıdır için rahat olsun..

Demek ki sabit bir marka kullanılmamış. Fujitsu bendeki de.

ben açıp bakmadım ama everest western dio yanılıo olabilirde bu tür programlarda bu gibi hatalar olabilir.. belki de senn 675 ilk parti ürünüydü bizimkiler 2nci o yüzden fark olabilir ama aynı ürünü kullanırlar gibi gelio bana biraz araştırmak lazm.. sen everest te baktınmı orada ne dio??
    bide ek olarak arkadaşlar wireless driver larında 635ci arkadaşn verdiği driver daha verimli çalışıo.. üst versiyonunu denedim bizden bi arkadas vermişti.. onda biraz daha az performans aldım.. onu sildim şimdi 635ci arkadaşn driver ları tekrar yüklüorm...

• quote:

ben açıp bakmadım ama everest western dio yanılıo olabilirde bu tür programlarda bu gibi hatalar olabilir.. belki de senn 675 ilk parti ürünüydü bizimkiler 2nci o yüzden fark olabilir ama aynı ürünü kullanırlar gibi gelio bana biraz araştırmak lazm.. sen everest te baktınmı orada ne dio??
    bide ek olarak arkadaşlar wireless driver larında 635ci arkadaşn verdiği driver daha verimli çalışıo.. üst versiyonunu denedim bizden bi arkadas vermişti.. onda biraz daha az performans aldım.. onu sildim şimdi 635ci arkadaşn driver ları tekrar yüklüorm...

Ben hem acıp baktım hemde everest te Fujitsu yazıyor. Everest bu tip donanımlarda yanılmaz harddiskin markasını istersen Windows aygıt yoneticisindende bakabilirsin.. Orda yazan kesin doğrudur..

Wireless olayına gelnice 635ci arkadasın verdiginin yenisini ben koymuştum foruma ama bende pek bir performans artısı olmadı hatta dusus oldu. Ben suan Ralink' in driverını kullanıyorum. Ama o 635ci arkadaşın ilk verdiğini de tekrar deneyeceğim.. Dediğin gibi bir performans artışı varmı bakalım..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.