Şimdi Ara

MSI MAG X570 Tomahawk WIFI 2.796,20 TL (Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce 2.500 TL’ye sıcak fırsatlarda konusu olan B550 Gaming Edge WIFI kaçıranlar için güzel bir alternatif olarak düşündüm. 1 adet sipariş geçtim.
    amazon
    MSI Mag X570 Tomahawk Wifi Am4 Ddr4 4600 Mhz (Oc) 2X M.2 Usb 3.2 Hdmi Rgb Atx
    https://www.amazon.com.tr/X570-Tomahawk-Wifi-Ddr4-4600/dp/B0896G6HSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befeüççü -- 9 Haziran 2022; 14:43:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 5800x3d aldınmı MSI MAG X570 Tomahawk WIFI 2.796,20 TL (Amazon) 

• Maalesef, indirim yakalamayı umuyorum.

• Gayet güzel fiyat bence, X570 chipsetin en iyi ve en dolu kartlarından bir tanesi.

• b450m sh2 ile r7 5700x kullanıyorum çok dürttü bu şu anda beni alsam mı acaba :)

• RunYobazRun kullanıcısına yanıt

b450m sh2 7 fazlı b450 aorus pro ile aynı vrm altyapısına sahip o işlemci için sınırlarda bir anakart ama voltajı 1.2 volt yapıp hızı 4.400 mhz düşürürsen hem daha serin çalışır hem daha az tüketir hemde anakart rahatlar

• Vrmleri hiç 70 derece de görmedim ama yapmaya gerek var mı cidden? Stock hızlarda kullanıyorum hiç dokunmadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunYobazRun -- 9 Haziran 2022; 16:57:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RunYobazRun kullanıcısına yanıt

hiç dokunmadıysan otomatik oc açıksa otomatik olarak 1.5 voltlara çıkabiliyor bu hem çok fazla ısı hemde dengesiz derece artış inişlerine sebep oluyor fanlar birden hızlanıp yavaşlıyor

amd overclocking menusunden buraya gir cpu frekansı 4400 voltaj 1200 yap stress testi yap mavi ekran alırsan sadece voltajı arttır 1220 1230 böyle 5-10 artır deneme yanılmayla tam voltajı bulursun 10-15 derece işlemci sıcaklığı düşer performans kaybında olmaz

MSI MAG X570 Tomahawk WIFI 2.796,20 TL (Amazon)
  • Tamamdır, teşekkürler yapacam hocam

• 2200g işlemci ve b450 anakart var ..anakart değişmeye gerek var mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD 5600x ile b450m anakart var. beni de ufaktan şeytan dürttü. umarım stok çabuk biter MSI MAG X570 Tomahawk WIFI 2.796,20 TL (Amazon) 

• B550 gaming edge wifi mi bu mu ? Bu daha iyiyse amazona iade edip bunu alacağım :)

• Halihazırda B450 ve üstü bir anakartı olanlar için değiştirilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. High end 5900X, 5800X3D gibi işlemcilerle budget bir anakart kullanıyorsunuzdur, işlemci ve RAM’lere OC yapacaksınızdır o zaman alınır ama altına bence gerek yok. Stok ayarlarda S2H bile yeter. Sıfırdan mid range ve üstü sistem toplayanlar için daha cazip bu kart.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

elleme gaming edge daha iyi.

fan var bunda, eninde sonunda o fan ses yapacak. direkt satma sebebi.

• Fiyat 3.250,08 TL oldu, alanlara hayırlı olsun.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    alakası yok fan çalışmıyor bile bilgin olsun 5600x 4.7ghzde bütün çekirdekler sabit sistem start hariç döndüğünü görmedim bu kartı 1.5 yıldır kullanıyorum ayrıca b550 ile x570 aynı klasman bile değil yanlış yönlendirmeyin insanları. daha öncesinde x570 gaming edgede kullandım tomahawk 2 gömlek üstün kompenetlerin kalitesi bakımından

• yk2548 kullanıcısına yanıt
    Yük altında dönecektir, boşta neden dönsün.

Pcie 4.0 tüm nvmeler ve 2. Gpu slot vs. B550 1 nvme ve gpu pci4.0 gerek yok 1 den fazlasına zaten? Başka fark yok.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    yani daha iyisi değil daha kötüsü nedenini açıklamışsınız zaten ihtiyaç herkese aynı değil sana bana gerekli olmayabilir 4.0 raid yapacaktır 8k video işleyecektir ihtiyacı vardır 2 tane 4.0 nvme slota vs. b550 yonga x570' in kırpılmış hali postta daha iyi yazdığınız için cevap yazma gereği duydum aynı şekilde gaming edge de tomahawk serisinin gerisinde. b550 yi bilmiyorum ama gaming edge serisinde ciddi ısı problemleri vardı(x570)

• Yeni çıkan x570s modelinde fan yok ama fiyat 3200-3300 seviyesinde.

Bu kartta en az ısınan x570'lerden birisi. Gaming ve edge serisi x570 msi kartlar acayip ısınıyorlar. Bu kart hariç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.