Şimdi Ara

MSI NX 7800 GT Elektrik Alamama Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki sistemi overclocksuz olarak kullanıyorum format atıp xpyi felan yeniden kurdum güncellemeleri yaptım herşey normaldi fakat bugün ilk defa nvidia uyarısı çıkmaya başladış ekran kartı sistemden yeterli elektrik alamamaktadır bu yüzden nominal değerlere düşüldü gibisinden bir mesaj veriyor ? sizce bu normal mi ? Zira kullandığım PSU gayet yeterli bu forumdan tavsiyelerle almıştım daha 1 aylık felan..Ayrıca bu kartı satsam ne eder ? hangi kartı önerirsiniz F/p oranı iyi olan bir kart ? Çok uçuk bişey olmasada olur idare edicek düzeyde fazla sorun çıkartmıycak cinsten..

500 W FSP Bluestorm II-Gigabyte GA-P35 DS3L Main-İntel E6420 Crduo2 2.23 Ghz@3.0 Processor-Arctic Cooler Alpine 7 Pro Silent Freezer-4x1 GB Twinmos 800 Mhz DDR2 Dual Channel-256 MB MSI NX7800GTX VGA Card-160 GB Samsung SATA-FeeL Twister Case-WriteMaster DVD Multi Writer Samsung SyncMaster 940NW 19"ınch Monitör

cevaplayanlara sonsuz tşkrler şimdiden..

• bu konuda bilgi olan yok mu koca forumda şimdi ?
  • Bir zamanlar benim de Leadtek FX-5900'ümde aynı sorun vardı, benim psu 300W FSP'ydi. O şekilde birkaç ay kullandım sonra sattım gitti kartı ama o psu 7600GT'yi bile sorunsuz çalıştırdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.