Şimdi Ara

MSI NX8800GTX-OC ile problem yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler benm bi sorum olucak. bende MSI GeForce NX8800GTX-OC var. bilgisayarda herhangi bi oyun oynarken ıslık sesi gbi bi ses çıkarıyo. bu sorun deil çunku oyunları oynuyabiliyorm. bu kartın içinden çıkan Company of Heroes oyununu yükledim. internetten bu oyun için patch 1.7 yi indirdim. bu patch bu oyuna DX10 özelliği ve grafiklerini katıyo. önce Age of empires 3 oynadım ( full grafiklerde 2-3 saat ) sonra bu oyunu açtım ve her özelliği full yaptım. oyunu oynamaya başladıımda o ıslık sesi çok arttı ve 1-2 dakka sonra o ses kesildi ve ekran kartı kendini kapatıp, vista ya restart attı. 4-5 saat bekledim. bilgisayar soğuyunca yeniden açtım ve oyuna girdim. 45 dk sanra aynı olay yaşandı. ve bunu 3 gün boyunca denedm, hep aynı. diğer hiç bi oyunda olmuyo. sadece bu DX10 destekli oyunda oluyo. bunun sebebi nedir acaba ve bi çözümü varmı ?? teşekkürler ...

- bilgisayarımın sistemi gerekirse: ( Intel core 2 Quad q6600 CPU, 4 gb 800mhz ram, MSI NX8800GTX-OC GPU, Asus Commando Anakart, 19" lcd samsung, Tagan 700 Watt güç kaynağı )

• enteresan bir sorun Akla ilk gelen fan oluyor tabi. Acaba bir yeremi sürtüyor dönme konusunda motorunda bir sorunmu oluşuyor diye sormaktan kendimi alamıyorum. Birde sıcaklığını kontrol edebilirmisin ekr. kartının. Boşta ve yükte ?
  • ya acaba GPU fanımı almam gerek. zaten şimdi aldığım yere verdim kartı değiştiricekler.
  • değişeceklerse kafanı yorma ama yeni verecekleri kartı test ederek al
  • Aynı ıslık sesi bende Palit 8600 GTS'de oluyor. VSYNC açıkken sadece. Ama seninki soğutucudan gibi.% 90 öyledir en azından.
  • ok saol. zaten buda sorun çıkarırsa müşteri memnunsuzluğundan onlardan 8800 Ultra istiicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: head_shooter

ok saol. zaten buda sorun çıkarırsa müşteri memnunsuzluğundan onlardan 8800 Ultra istiicem

o zaman bir bahane bul memnun kalma pls

sıkıldım tek başıma buralarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • veya duygu sömürüsü yaparm :) hayatımda tek isteğim MSI NX8800GTX-OC ile Company of Heroes oynamaktı, hayallerimi çaldınız !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.