Şimdi Ara

MSI Ölü Piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almış olduğum Gs70 modelinde 1 adet ölü piksel var. Msı kaç adet ölü piksel de değişim yapıyor? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.

• Aldığım sitenin teknik servisi bugün beni arayarak bilgilendirme yaptı. Bu durumda olup bilgi isteyen arkadaşlarında bilgisi olsun diye yazaıyorum buraya
    Msı kullanıcılarını mağdur etmemk için servise gönderdiğiniz zaman panel değişimi yaparak sorunu çözüyormuş. Servisi arayıp daha detaylı bilgi alınca buraya eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revahaercan

Aldığım sitenin teknik servisi bugün beni arayarak bilgilendirme yaptı. Bu durumda olup bilgi isteyen arkadaşlarında bilgisi olsun diye yazaıyorum buraya
    Msı kullanıcılarını mağdur etmemk için servise gönderdiğiniz zaman panel değişimi yaparak sorunu çözüyormuş. Servisi arayıp daha detaylı bilgi alınca buraya eklerim.

Hocam laptobu nerden aldınız ve hangi servis bakıyor bu işe ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodiac LighT kullanıcısına yanıt
    sanalmarketim.com dan aldım oradan msi nin türkiye servisinin numarasını verdiler. Arayan kişi bilgilendirme yaptı onlar değiştiriyor diye.
    Servis ismini bilemiyorum maalesef.
  • Ben hepsiburada.com'dan almıştım 2 sene önce aynı şekilde 1 tane ölü piksel vardı fakat hepsiburada 10 tane olması lazım demişti. Ama ürünü beğenmedim diyerek iade etmiştim. Bunu deniyebilirsin. Ayrıca şu soru da geliyor akla neden hatalı satış yapıyorlar sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody13 -- 22 Şubat 2016; 18:57:39 >
  • Bende GS70 aldım 2 hafta önce. Ölü piksel üzerine kasadan iğrenç sesler geliyordu. İade etmeye çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran piksel piksel
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.