Şimdi Ara

Msi P35 platinumda sorun yaşadım güncel anakart kuranlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi p35 platinum aldım.güç kaynağı be quiet straight power 650 watt.Ekran kartı Sparkle Calibre 8800 gts.sorunlarım şunlar:
    1-Anakartın güç girişi 24 pin 20 pin.20 büyük olanı bitişiğindekide 4 pin.Bu ikisinine takmam gereklimi nedir olay?
    2-Bakır boruların arasında işlemciyi besleyen 12v girişi birde boruların hemen dibinde ekran kartını besleyen 12v girişi var.Şimdi güç kaynağının üzerindeki ikiside aynı büyüklükte yanyana bulunan sanırım 4pinlik iki güç girişini cpuyu besleyen yere taktım oturdu.Bağlantıyı doğru mu yapmışım?Ama en önemli sorunum şuki Sparkle CALIBRE 8800 gts yi çalıştıramadım.Öncelikle ne anakartta ne güç kaynağında ne ekran kartının içinden çıkanlarda ekran kartını besleyen 12vluk yerin kablosunu bulamadım.Ayrıca kartın üzerinde 3 tane giriş var neyi neye takıcam çözemedim.Kartın kutusundan çıkanlar çok alakasız görünüyor.Ekran kartının fanını çalıştıramadım bir türlü.Sadece güç kaynağının 2 adet pcie güç girişininden 1'ini taktım.Başka birşey bulamadım.Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacevdet -- 11 Ağustos 2007; 3:38:48 >

• Yokmu yardım eden,sistemi aldım kullanamıyorum yardım lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.