Şimdi Ara

MSI PRO Z790-P WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7000MHz | 5.995 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI PRO Z790-P WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-z790-p-wifi-intel-z790-soket-1700-ddr5-7000mhz-oc-m-2-anakart.html

• bu paraya düzgün amd'nin b650 modeli bile yok  

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

kampanya dışında bu kart diğer z790lara göre de çok ucuz acaba vrm mosfet vs kalitesimi kötü  

*satın aldım

• Bunu görmemiştim DDR5 model Z serisi bir anakart. Ne kadar kötü olabilir ki? 12400F ile idarelik kullansam, sonra işlemci değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim şu an 

Ekleme: Aynı anda 2 tane %15 indirimli ürünü sepete atınca sadece 1 ürüne indirim uyguluyor. Ram de alacaktım yanına hevesim kaçtı son anda 

Ekleme 2: Ayrı ayrı sipariş verilebiliyor denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 20 Ocak 2023; 21:52:17 >
  • 2.5Gb ethernet lan ile wifi kullanilinca kopma sorunu oluyormus o yuzden fiyat dusuk sanirim

• asus b660m ddr5 aldım hocam , iade edip biraz üstüne koyunca bunu alabiliyorum , sizce yapmalı mıyım tavsiye verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üründen bağımsız olarak z690 edge wifi alsak, 13700kf ile kullansak arada 1100 lira gibi bir fiyat farkı var daha iyi olmaz mı ? Almayı düşünüyorum şuan da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 22 Ocak 2023; 17:15:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILMIŞTIR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • P serisi tırt. Alacaksanız A serisi alın z790 aldığınıza değsin. Yoksa yeni işlemcilerle overclock olayı çokta önemli olmayan bir durum haline geldi zaten b760 ya da b660 da tercih edilebilir.

• Neye göre tırt?

A serisi DDR5 TR’de satılmıyor henüz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Extreme oc yapılmayacaksa kötü bir anakart olamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • armax kullanıcısına yanıt

P serisinde olması gereken pek çok özellik yok bclk ayarı gibi. Bunun üzerine kullanılan parçalarda da eksiklik var. Vrm üzerinde olması gereken heatsink gibi mesela. P serisi kartlar aynı serinin ucuz versiyonları.

• OC işlerine çok aşina değilim ama bclk ayarı K olmayan işlemciler için gerekli olduğunu okudum. Anakart bugün geldi VRM üzerinde heatsink mevcut. Eksik yönleri olabilir ama F/P ürünü olduğu kesin.

• armax kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.

• teşekkür ederim hocam

• Vatan Bilgisayarda bazen bir anakartın fiyatı piyasaya göre çok düşük kalmış olabiliyor. Şu an kullandığım z690 edge wifi anakartı piyasan 1000 TL kadar daha ucuza bulup almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.