www.vatanbilgisayar.com MSI PRO Z790-P WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-z790-p-wifi-intel-z790-soket-1700-ddr5-7000mhz-oc-m-2-anakart.html |
MSI PRO Z790-P WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7000MHz | 5.995 TL
-
-
bu paraya düzgün amd'nin b650 modeli bile yok
-
kampanya dışında bu kart diğer z790lara göre de çok ucuz acaba vrm mosfet vs kalitesimi kötü
*satın aldım
-
Bunu görmemiştim DDR5 model Z serisi bir anakart. Ne kadar kötü olabilir ki? 12400F ile idarelik kullansam, sonra işlemci değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim şu an
Ekleme: Aynı anda 2 tane %15 indirimli ürünü sepete atınca sadece 1 ürüne indirim uyguluyor. Ram de alacaktım yanına hevesim kaçtı son anda
Ekleme 2: Ayrı ayrı sipariş verilebiliyor denmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 20 Ocak 2023; 21:52:17 > -
2.5Gb ethernet lan ile wifi kullanilinca kopma sorunu oluyormus o yuzden fiyat dusuk sanirim
-
asus b660m ddr5 aldım hocam , iade edip biraz üstüne koyunca bunu alabiliyorum , sizce yapmalı mıyım tavsiye verebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu üründen bağımsız olarak z690 edge wifi alsak, 13700kf ile kullansak arada 1100 lira gibi bir fiyat farkı var daha iyi olmaz mı ? Almayı düşünüyorum şuan da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 22 Ocak 2023; 17:15:17 > -
P serisi tırt. Alacaksanız A serisi alın z790 aldığınıza değsin. Yoksa yeni işlemcilerle overclock olayı çokta önemli olmayan bir durum haline geldi zaten b760 ya da b660 da tercih edilebilir.
Neye göre tırt?
A serisi DDR5 TR’de satılmıyor henüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Extreme oc yapılmayacaksa kötü bir anakart olamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
P serisinde olması gereken pek çok özellik yok bclk ayarı gibi. Bunun üzerine kullanılan parçalarda da eksiklik var. Vrm üzerinde olması gereken heatsink gibi mesela. P serisi kartlar aynı serinin ucuz versiyonları.
OC işlerine çok aşina değilim ama bclk ayarı K olmayan işlemciler için gerekli olduğunu okudum. Anakart bugün geldi VRM üzerinde heatsink mevcut. Eksik yönleri olabilir ama F/P ürünü olduğu kesin.
-
Hayırlı olsun hocam.
teşekkür ederim hocam
-
Vatan Bilgisayarda bazen bir anakartın fiyatı piyasaya göre çok düşük kalmış olabiliyor. Şu an kullandığım z690 edge wifi anakartı piyasan 1000 TL kadar daha ucuza bulup almıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X