Şimdi Ara

MSİ R6790

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSİ R6790 aldım fakat işlemcim kötü oldugundan hiçbi performns alamıyor am2 anakartım var ne işlemci önerirsinz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuyMachine

MSİ R6790 aldım fakat işlemcim kötü oldugundan hiçbi performns alamıyor am2 anakartım var ne işlemci önerirsinz ?

Hocam anakart ram işlemci ve powerı söyleyin yardımcı olalım...böyle iken ne desek boş
  • ASUS MCP61 AM2 + (nForce)
    2 GB RAM
    500 WATT BROSS POWER
    ATHLON X2 3600+ windsor x2 işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuyMachine -- 28 Şubat 2012; 2:51:15 >
  • quote:

ASUS MCP61
    2 GB RAM
    500 WATT BROSS POWER
    ATHLON X2 3600+ windsor x2 işlemci

Anakartınız maximum x2 6000+ e kadar destek veriyor...ikinci elde bulma şansınız var...ancak yine de darboğaza bu işlemci de çare olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimahmet -- 27 Şubat 2012; 14:16:09 >
  • pci exp 1.0 da etkili olabilir.
  • usb 2.0 var pc'de pci yoluda 2.0 sanıyorum ama ?
  • ve am2+ 'ymış anakartım am2den başka seçeneğim yokmu yahu :(
  • quote:

ve am2+ 'ymış anakartım am2den başka seçeneğim yokmu yahu :(

anakart modelini tam yazsaydın daha iyi olurdu çipset tam fikir vermez. nf430 lar am2+ desteği vardı hatırladığım eğer öyleyse anakart modelini asusun sitesinden bul hangi biosla hangi işlemcilere destek verildiğine bak. bulodzerleri bilmiyorum ama piyasdaki diğer tüm amd işlemcilerde ddr2 bellek kontrolcüsü var bu yüzden hepsi uyar am2+ a ama tdp uyumu ve bios uyumu olayı var. anakart am2+ ise büyük ihtimal işini görecek bios yazılmıştır phenom 2 ve athlon 2 desteği yeter ve yapılmıştır ama tdp desteği olayı var.
    neyse yani athlon 64 lere mahkum değilsindir büyük ihtimal x2 6000 felan arama boşuna. en kötü ihtimal tdp yüzünden athlon 2 x2 lere felan kalırsın çünkü eski anakartlarda tdp düşük oluyordu genelde sonradan uçtu tdp ler amdlerde.

• M2N-XE
    - AMD AM2+ CPU Desteği
    - 2 x DIMMs, DDR2 1066/800/667/533
    - NVIDIA GeForce6100 / nForce430 Çipset
    - 2000/1600 MT/s
    - 1 x PCI Express x16 +2x PCI Express x1
    - 4 x SATA 3Gb/s. RAID Desteği (RAID0,1,0+1, 5 & JBOD)
    - 10 x USB 2.0
    - Polymer tabanlı bileşenler
    - Gigabit LAN
  • güncelllllllll
  • performans alamadım derken neyi kastediyorsun bendede dual core e6300 2gb 800mhz ramler var skyrim deus ex full ayarlarda açılıyor,battlefield 3 orta ayarlarda oynanıyor zaten kartın vereceğini performans o,bence bu kartla idare et sonra ddr3 anakarta geçer yeni işlemci alırsın
  • performans alamıyorum derken şunu kast ediyorum senin oynadığın ayarlarda oyunu açarsam restartla kendine gelmez bilgisayarım ne battlefield 3'ü assasins creed'2yi en düşük ayarda oynayamıyorum
  • http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM2Plus/M2NXE/#download
    burdan bios açıklamalarına bakarsan en son ilk phenomlara kadar destek verdiklerini görürsün. phenom 2 ve ath 2 lere destek vermemişler listeside altta
    http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=M2N-XE&p=1

• evet mutlu dalın dediği gibi sana 400-450 arası patlar gözden çıkarırım dersen öneririm bişeyler
  • bana orta halli bir sistem önerebilirmisiniz ? overclock el verişli ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

pci exp 1.0 da etkili olabilir.

çok fark yok arada en fazla %5 gibi bir rakam söz konusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.