Şimdi Ara

MSI R6850 Cyclone OC _SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.msi.com/product/vga/R6850-Cyclone-1GD5-Power-Edition-OC.html
    Msı 6850 2.el ekran kartı alacağım ama benim kullandığım monitör vga çıkışlı dönüştürücü ile kullansam bi problem olurmu.dalgalanma titreme yada görüntü bozuk mu olur.Internetten baktımda genelde 7850de felan oluyomuş.bi yardım ederseniz çok sevinirim.500 watt psu yeter heralde.
    Power;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 27 Ekim 2013; 20:08:52 >

• psu yeter titreme 6000 serisinde yok.2 sene de kullandim ben o karti guzeldir default kullanacaksan.islemci nedir?
  • yorum için teşekkür ederim.dvı dan vga dönüştürücü ile kullanıcam.
    Işlemcim; i5 3570 (k sı yok )
  • benim power gerçek 500watt değilmiş heralde.gerçek gücü kaç watt.bu kartı siz dönüştürücü ile mi kullandınız.
  • aynı kart suan elımde ve kullanıyorum vgadanda baglasan dvı danda baglasan tıtreme falan yok gercek 400w psu ılede gayet guzel calısıyor elındekı psu gercek 500w olmasada bu karta yeterlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes038

benim power gerçek 500watt değilmiş heralde.gerçek gücü kaç watt.bu kartı siz dönüştürücü ile mi kullandınız.

3570 olsun camurdan olsun k'si olmasa da olur fazla fazla yeter karta.ben hdmi ile kullandim ama vga bagladim titreme oldu diyen de gormedim 2 senedir.guc kaynagi 400w olsa da calisir frisby filan degil cooler master sorun cikmaz.baktim 12v kanal 360w diyor rahat yeter.
  • Dönüştürücü kullanmana gerek yok dalgalanma yapmaz.
  • yardımlarınız için teşekkür ederim.peki ben 1152*864 bu çözünürlükte kullanacam.darboğaz olurmu(internette böyle bişe okumuştum).düşük çözünürlükte darboğaz.
  • kart vga çıkışı yokki benim ekran crt vga çıkışlı.
  • elındekı ıslemcı i5 ne darbogazı
  • monitör çözünürlüğü küçük olduğu için darboğaz olurmu demiştim(nasıl olduğunu bende anlamadım nette okumuştum böyle bişey).Vga dönüştürücü ile titreme vs sorunu yoksa alacam kartı başka fikri olan.
  • Dönüştürücü ile kullandığınızda herhangi bir titreme vs. olayı yapmaz. Attığınız linkde ki PSU ile gayet kararlı bir şekilde çalışır. VGA çıkışlı monitör kullandığınıza göre tahmini olarak max. çözünürlüğünüz 1440x900'dür. Böyle bir çözünürlükte gayet rahat bir şekilde oyun oynayabilirsiniz. İyi forumlar.
  • Çözünürlük 1152*864.yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Ekran kartını cuma günü kismetse alacağım.
  • başka varmı bu kartı vga dönüştürücü ile kullanan.?
  • quote:

başka varmı bu kartı vga dönüştürücü ile kullanan.?

Yüzbinlerce kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

başka varmı bu kartı vga dönüştürücü ile kullanan.?

Yüzbinlerce kişi

Soruyu anlış sordum vga dönüştürücü ile kullanıpta konuya yorum yazmak isteyen yokmu başka.

• kartı bugün aldım vga dönüştürücü ile kullandım dediğiniz gibi titreme dalgalanma sorunu yaşamadım.İlgilenip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • quote:

http://tr.msi.com/product/vga/R6850-Cyclone-1GD5-Power-Edition-OC.html
    Msı 6850 2.el ekran kartı alacağım ama benim kullandığım monitör vga çıkışlı dönüştürücü ile kullansam bi problem olurmu.dalgalanma titreme yada görüntü bozuk mu olur.Internetten baktımda genelde 7850de felan oluyomuş.bi yardım ederseniz çok sevinirim.500 watt psu yeter heralde.
    Power;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020

dostum 6000 serisi 7000 serısıne gore daha stabıldır daha kalıtelı malzeme kullanıldıgını düşünüyorum. Gercı bana göre en kalıtelısı 4000 serisi de :d Herneyse 6850 veya 6870 de tıtreme sorunu yk bugune kadar bır kısıden bıle suymadım ısı sorunu dıyen falan oldu da tıtreme yok. Henüz almadıysan msı dan zıyade HIS tavsıye ederım. HIS ın turkıye pıysası pek kalmadı ama malzemeleri asus la aynı kalıtede... Hatta kullandıgı her parca ve markası nerdeyse..

• ya kart iyi güzel bf3 black opps2 yi full ayarda açıyo ama gel görki pes 13 ü kasıyo sizce bu normalmi denemediğim driver kalmadı oyun cafeden kopyala yapıştır ile yukledim pc ye ama onboard kullanarak oyunu kasmadan oynatıyo.(oyun bozuk değil yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 3 Kasım 2013; 23:13:38 >
  • pes 13 te neden kastığını anladım setting.exe de "vsync için bekle" bu kısım aktif değil bunun için "direct3D overrider" programı kullanınca sorun çözüldü

MSI R6850 Cyclone OC _SORUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.