Şimdi Ara

MSI R7 370 Gaming X 4 Gb 256 Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 MSI R7 370 Gaming X 4 Gb 256 Bit
    MSI R7 370 GAMING X 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı satılıktır.

Karta oc işlemi uygulanmamıştır. Normal ayarlarda genelde eski oyunlar nadiren oynanmıştır.

İstanbul içinde elden teslim edebilirim.

Sorularınız varsa konunun altına yazabilir ya da pm atabilirsiniz. MSI R7 370 Gaming X 4 Gb 256 Bit
    MSI R7 370 Gaming X 4 Gb 256 BitMSI R7 370 Gaming X 4 Gb 256 BitMSI R7 370 Gaming X 4 Gb 256 Bit
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 kuruşluk mala 5 kuruş verecek sazanın bu forumda olmadığını gören bir kişi daha ilanını ''forum dışına satılmıştır'' olarak güncellemiş. Daha hızlısı r9 270x'in 350 liradan hali hazırda ilanı olan bir platformda r7 370 için 650 lira istemek kelimelerle anlatılabilecek bir şey değildir. İlan sahibi ile ilgili kişisel not ekleyin ileride bir ilanınıza alıcı olarak gelmesi halinde mal satmayın. Şahsen hep bunu yapıyorum. Zira bilgisiz insanın cebindeki 3 kuruş paraya göz koyan insanlarla asla alış veriş yapmamak gerektiği düşüncesindeyim
  • 600 lira bu kart için az olmuş.

(ederi 400 lira)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 18 Ekim 2019; 7:14:53 >
  • Aynısını 450 tl den satışa koydum fakat yok duruyor da duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gündüzleri muhtesip akşamları nebbaşlık yapmak için ne çok enerjiniz var. Sizlerden ricam bu işleri icra ederken benden uzak kalmanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 kuruşluk mala 5 kuruş verecek sazanın bu forumda olmadığını gören bir kişi daha ilanını ''forum dışına satılmıştır'' olarak güncellemiş. Daha hızlısı r9 270x'in 350 liradan hali hazırda ilanı olan bir platformda r7 370 için 650 lira istemek kelimelerle anlatılabilecek bir şey değildir. İlan sahibi ile ilgili kişisel not ekleyin ileride bir ilanınıza alıcı olarak gelmesi halinde mal satmayın. Şahsen hep bunu yapıyorum. Zira bilgisiz insanın cebindeki 3 kuruş paraya göz koyan insanlarla asla alış veriş yapmamak gerektiği düşüncesindeyim
  • Bu manipüle falan değil. Doğrular hoşunuza gitmiyorsa ilan açmayabilirsiniz. Çok açık bir durum var. Örneği tekrar vereyim. Kartınızdan daha hızlı olan r9 270x 350 tl iken siz 650 yazmışsanız bu eleştiri alır. Ben haddimi biliyorum ve siz piyasası belli olan bir ürün için insanların yorumlar ile birbirlerini bilgilendirebildikleri bir platformda absürt fiyata ilan açarsanız asıl size haddiniz bildirilir. Pm atarak iletişime geçilse ne olacak? 650 lira yazdığınız kart için %50 den fazla indirim yapıp 300 liraya mı vereceksiniz? Tabi ki hayır. Bu kartın içinden geçecek kartlar bu karttan ucuza ilanları var forumda. Kalkıp eleştirilere isyan etme hakkınız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

600 lira bu kart için az olmuş.

(ederi 400 lira)
    Türker ayrıca senin gibi piyasa bilgisi yüksek birinin bu kartın ederini 400 lira olarak görmesi beni üzmedi desem yalan olur
    https://forum.donanimhaber.com/asus-r9-280x--139409108#140078667

r7 370'ten %50 civarı daha hızlı olan r9 280x bile 2 ay boyunca 375 liradan satılamadı adam artık ilanı güncellemekten yoruldu. Yine r7 370'ten %25 kadar hızlı olan hd7870xt modeli 300 liradan satıldı daha 2 ay olmadı. Bu kartın ederi 280 liradan fazla değil. Oda sırf güç tüketimi anlamında fena kart olmamasından dolayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    biraz daha yeni tdp si düşük pek sorun çıkarmayan bir kart (artifact filan) 350-400 liraya alınabilir bence
  • Ben bu işin tekeli değilim. İsteyen istediği yerden ve kişiden alabilir. Sıfır alır ikinci el alır. Örnek olarak bi fotoğraf bırakıcam oraya da bakabilirsin anlatmak istediğimi daha iyi anlayabilmek için.
    Şimdi itiraz eden arkadaşlar siz bi esnafa gittiğinizde ve size piyasa fiyatının 2 katı fiyat söylendiğinde ne yapıyorsunuz diye sormak istiyorum. Esnafla satamazsın sen öylesin böylesin mi diyorsunuz yoksa teşekkür edip oradan uzaklaşıyor musunuz?
    MSI R7 370 Gaming X 4 Gb 256 Bit

Fotoğrafta gördüğünüz yerlerden hangisinden alırsınız?
    Ve aldığınızın haricindeki yerlere ne gibi şeyler yaparsınız? (Fiyat hakkında mesaj atmak, engellemek, bir daha alışveriş yapmamak gibi.)

Eğer mantıklı ve vicdanlı şeyler yazarsanız hatalı olduğumu söyler ve özür dilerim. Ancak yine şahsıma saldırı yapılırsa ben de aynı şekilde karşılık vermekten geri durmam. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle attığınız fotoğraf kendi ayağınıza sıkmak gibi oluyor. Bunun birden fazla sebebi var açıklayayım. Öncelikle evet firmalar arasında fiyat farkı oluyor ancak yüzdelik olarak bakarsanız aradaki fark %10 civarında. Siz kartınızdan daha hızlı olan r9 270x forumda 350 tl'ye satılırken kendi kartınız için örneğin 375 lira talep etseydiniz yukarıdaki fotoğraftaki gibi bir durum ortaya çıkardı. Ancak siz muadili performanstaki ürünlerden %100 yada daha yüksek para talep ederseniz fiyatınız fahiş olması sebebi ile eleştirilir. Sizin fiyatınızı iki link ile anlatayım

İki linkte de rx570 4gb ekran kartı var. Biri 900 küsür diğeri ise 2200 küsür lira. Sizin ilanınız işte 2200 küsür olan gibi mantık dışı ve anormal. techpower.com verilerine göre kartınızdan %36 daha hızlı olan gtx960 şuan forumda 400 lira. Hemde referans tasarım falan değil evga ssc modeli ki bu model referans karttan %13 yüksek çalışma frekansına sahip.

Yani siz kartınız için muadili ürünlere göre mesela 25-30 lira fazla talep etseydiniz sadece insanlar küçük bir pazarlık talep eder, kimse ilanı bu kadar eleştirmezdi.

Hepsi bir yana örneğini verdiğimiz linkteki yada fotoğraftaki ürünleri firmalar satıyor. Yani siz ne kurumsal bir firmasınız, nede vergi levhanız var. Eğer durum farklı ise söyleyin bilelim. Bireysel satıcı olarak kendinizi milyonluk kurumsal firmalarla aynı örnek içinde göstermeniz yanlış

Son olarak forum sitesinin tanımını yapayım
    Forum sitesi, yetkililer harici kişilerin de paylaşım yapıp tartışma ortamı oluşturabildiği, görüşlerini, çalışmalarını diğer insanlarla paylaşabildikleri internet sitesidir.

Yani insanlar burada yorum yapar, fikirlerini dile getirir ve bunu yaparken hakaret etmedikçe, forum yönetimi tarafından müdahale edilmedikçe yorum yapılmasını ne siz ne ben nede bir başkası engelleyemez. Eğer bu durum sizi rahtsız ediyorsa bildiğiniz üzere sahibinden yada letgo gibi platformlarda yorum olmadığı için oralarda ürün satmayı deneyebilirsiniz. Umarım yeterince açık olmuşumdur

• Son olarak bu linke bakmanızı istiyorum
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-sapphire-nitro-r9-380x-4gb-256-bit--135573578

İlanı mutlaka görmüşsünüzdür. İlk atılan yorum 11 ay önce. İlan 10.710 kez tıklanmış. İlandaki kart sizin kartınızdan %50 dolaylarında daha hızlı ve o bile düşünün 1 yıldır satamıyor. Dile kolay 1 yıl. r9 380x'in 650 lira olduğu bir yerde siz olsanız r7 370 için ne kadar öderdiniz bunu da söylerseniz sevinirim
  • şimdi siz de kendi ayağınıza sıkmışsınız gibi oldu. mantık dışı fiyatı olan iki link paylaşmışsınız. ben de olsam bütçeme uygun olanını alırım. burada herkes bunu yapar. bunu ben kabul ediyorum ancak ikisinin de yorumlarına baktığımda kimse pahalı olana tepki göstermemiş.
    dönüp baktığımızda da burada alışveriş niyeti ile bulunuyoruz. eğer kötü niyetli olmasalar ve benden bir şey almak isteyip pm ile temasa geçseler ve belirli örnekleri önüme serip işte bu yüzden sana önerim bu deyip pazarlık masasına otursalar durum daha farklı olurdu.
    forum sitelerinin amacına vakıfım. uzun yıllar kullandığım için o konuda bir problem yok ama iyi kötü bir şey satmak istedim ve hakarete maruz kaldım. kendi ilanımda hemde. ben insanlar bana hakaret etsin ağzına geleni söylesin diye mi buradayım?
    milyonluk firmaların sattığı fiyatın daha fazlasını istemiş değilim. onlar fiyatları istedikleri gibi belirleyebiliyorlar iken ben neden belirleyemiyorum? forum kurallarında her ürünün belirli bir fiyatta satılacağı yazmadığı için fiyat belirlemekte ne kadar özgürsem insanlar da almamakta o kadar özgürler. (bireysel satıcıyım denilemez. kartı esnaf kardeşim adına satıyorum. vergi levhası da var.)
    eleştiriler eğer seviyeli olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı. insanlar ağızlarından çıkanlara dikkat ettikleri kadar klavye ile yazdıklarına da dikkat etmeliler. anlaşma zeminine yaklaştığımızı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.