Şimdi Ara

MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Arkadaşım, eğri oturup doğru konuşalım. Ben hiç bilgisi olmayan birisi olsam diyeceğim ilk şey ne olurdu biliyor musun?
    Daha noktalama işareti kullanmayı bilmeyen adam, gelmiş bana yol gösteriyor...
    Nvidia sağlam değil, daha performanslı kart olarak bilinir. Ama fiyat/performans olarak değil, yalnızca performans. AMD ise fiyat/performans kartlarıdır. Verdiğin paranın hakkını çoğu AMD kart sana performans olarak verir. Nvidia pahalı diye millet boşuna hayıflanmıyor. Kalite dersen işin içine kullanılan parçalar girer. Bu kaliteyi de '' marka '' kendisi belirler. Mesela Zotac markasını ve kalitesini beğenmem. Evga'nın ise hastasıyım denebilir. Bunca yıl Nvidia kullandım, bugün itibarı ile AMD kullanıcısı da olacağım. Ben en pahalısı olsun peşinde değilim, GTX780DCU SLI de tercih edebilirdim, ama AMD bu konuda beni NVIDIA'dan daha mutlu etti...
    Paran varsa en performanslısı o olduğu için gider Titan Black yada GTX790 getirtirsin... Ama bu performans getirisini nasıl ve neyle kullanırsın bilemem

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşım, eğri oturup doğru konuşalım. Ben hiç bilgisi olmayan birisi olsam diyeceğim ilk şey ne olurdu biliyor musun?
    Daha noktalama işareti kullanmayı bilmeyen adam, gelmiş bana yol gösteriyor...
    Nvidia sağlam değil, daha performanslı kart olarak bilinir. Ama fiyat/performans olarak değil, yalnızca performans. AMD ise fiyat/performans kartlarıdır. Verdiğin paranın hakkını çoğu AMD kart sana performans olarak verir. Nvidia pahalı diye millet boşuna hayıflanmıyor. Kalite dersen işin içine kullanılan parçalar girer. Bu kaliteyi de '' marka '' kendisi belirler. Mesela Zotac markasını ve kalitesini beğenmem. Evga'nın ise hastasıyım denebilir. Bunca yıl Nvidia kullandım, bugün itibarı ile AMD kullanıcısı da olacağım. Ben en pahalısı olsun peşinde değilim, GTX780DCU SLI de tercih edebilirdim, ama AMD bu konuda beni NVIDIA'dan daha mutlu etti...
    Paran varsa en performanslısı o olduğu için gider Titan Black yada GTX790 getirtirsin... Ama bu performans getirisini nasıl ve neyle kullanırsın bilemem

ne güzel konuşmuşsun sen öyle

• Neresinde 3-4 kat var.Ayny hemen hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-780

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-780

Bu siteye hiç bakmayın fiyatlarda verdiği rakamlarda tamamen hatalı.Ülkemizde zaten 1220 lira özel soğutmalı model safir.600 dolar yurt dışı ve standart model oldu gözlerimiz doldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Bu siteye hiç bakmayın fiyatlarda verdiği rakamlarda tamamen hatalı.Ülkemizde zaten 1220 lira özel soğutmalı model safir.600 dolar yurt dışı ve standart model oldu gözlerimiz doldu.

ulkemizin fiyatlari berbat sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğrudur ülkemizde fiyatlar çok kötü zaten.Tek söyleceğim o siteyi ne performans testleri için ne de fiyatlar içim önermeyin geçmişten bugüne mimlidir o site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

O siteyi çok kişi ekran kartlarını karşılaştırmak için koyuyor ama yanlış yapıyorlar.Bilgilendirdiğin için teşekkürler emre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 7 Mart 2014; 0:15:10 >

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    anandtech 'e bakarız bundan sonra ama genede bakarım ben buraya kafadan sallayacak halleri yok.
  • Bakılcak siteler belli guru3d anandtech toms techpower bit-tech

2. kademe techspot kitguru pcmag tweakdown hardocp

bu yazdıklarım piyasanın %95 ine hakim olan siteler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 7 Mart 2014; 1:12:01 >
  • MANTLE - Crossfire MSI R9 290 Gaming Edition - BF4 Ultra

http://www.youtube.com/watch?v=DiLZ0eeQCBo

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

selam buradaki "kat kat" kelimesi tam olarak ne anlam ifade ediyor.anlatabilirmisiniz rica etsem

nick name' ni gtx295
    yapmışsın vede bu soruyumu soruyorsun bana ?

Her yönden iyi.

performans
    ısı
    çekim gucu watt
    sorunsuz driver desteği
    marka gücü ve kullanıcı sayısı

daha ne yazmalıyım başka.

Sen bir şey yazma :) Testleri yapanlar sahtekar zaten sen doğrucu NVIDIA FAN BOY FALAN DEGILSIN:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

MANTLE - Crossfire MSI R9 290 Gaming Edition - BF4 Ultra

http://www.youtube.com/watch?v=DiLZ0eeQCBo

Akiyorrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: xsblack

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

quote:

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

selam buradaki "kat kat" kelimesi tam olarak ne anlam ifade ediyor.anlatabilirmisiniz rica etsem

nick name' ni gtx295
    yapmışsın vede bu soruyumu soruyorsun bana ?

Her yönden iyi.

performans
    ısı
    çekim gucu watt
    sorunsuz driver desteği
    marka gücü ve kullanıcı sayısı

daha ne yazmalıyım başka.

Sen bir şey yazma :) Testleri yapanlar sahtekar zaten sen doğrucu NVIDIA FAN BOY FALAN DEGILSIN:)))

kale almıyorum seni fake nick name

Katılım zamanı: 15 Eylül 2011

xsblack sende bloklusun koçum.

mılet bır bırıne laf sokmak ıcın bır suru nick name acıyor.

ben sizin lafınızı yukarda yazdığım üzre kala almıyorum.
    kim bilir kimsin.
    salladım seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 7 Mart 2014; 5:56:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CorvetteZR1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CorvetteZR1

quote:

quote:

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

Komiksin arkadaşım. R9 290 genel performans olarak %5 daha üstündür GTX780'den.

esas sen komiksin arkadaşım.
    öyle bir olay yok.
    yıllarımı verdım bu donanıma ben.

Tabi canım GTX780'nin yanında R9 290'nın esamesi okunmaz :) resmen cuvalladın ya!

yazın görecem ben o kartları.
    buynu yaz bır tarafına köşene.

cayır cayıor yaz sıocagında baklım o kartlar nsıl gpu saatı dusuruyopr bır bak gor ızle.

nvdıa karşıt adım cıkarılmıs geçiş kartlarıdır bunlar.
    vede hıc bır zman stabıl olmazlar.

ha su soğutma yaparım dıyorsan o ayrı.

ıdda edıyorum referans tasdatım hıc bır markanın modelı bes para etmez. ıster asus olsun.

ozel sgutmalı olaln modellerde yazın helekı o.c yapılacak ıse hayatta hava fan soıgutma ıle bu kartların ustesınden gelmez.

siz cok bılıyorsunuz.

ben bır pohk bilmiyorm.
    doğrudur.
    biz boşa döktük saçları ve ağartık.

yenı nesıl çok fena
    Allah sonumuzu Hayır etsin.
    ne saygı var ne sevgi.

sende bloklusun evlat.

Hocam cok guzel aciklamissin

• yahu bir bizim milletin forumunda görüyorum bu benim tuttuğum ekran kartı daha iyidir sidik yarışını , adamın savunduğu kartı kullandığıda yok işin komik tarafı
    benim reiviewlerden gördüğüm Nvidia biraz daha önde oyun ve benchlerde 290 vs 780 ve 290x vs 780ti için konuşuyorum ama bu fark %10 dahi olmuyor , ama AMD daha ucuz bu yüzden benim tercihim AMD olurdu
    yanlız dedikleri gibi sıcaklık ve watt problemi her zaman oldu AMD nin , benim eski Asus 6970 overcloc edition kartım geldi aklıma şu aşağı linklediğim kartları görünce kart 85 dereceden sonra oyunlarda kendini resetlerdi :) display driver not working and has recovered
    şu alttaki kartları alanın aklına şaşarım yani kart tost makinesiyim diye bağırıyor

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-r9290x-4gd5-r9-290x-4gb-gddr5-512bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69182
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-21226-00-53g-r9-290x-bf4-edition-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71323#allImages
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-axr92904gbd5-mdhoc-r9-290-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71537

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 7 Mart 2014; 18:00:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

yahu bir bizim milletin forumunda görüyorum bu benim tuttuğum ekran kartı daha iyidir sidik yarışını , adamın savunduğu kartı kullandığıda yok işin komik tarafı
    benim reiviewlerden gördüğüm Nvidia biraz daha önde oyun ve benchlerde 290 vs 780 ve 290x vs 780ti için konuşuyorum ama bu fark %10 dahi olmuyor , ama AMD daha ucuz bu yüzden benim tercihim AMD olurdu
    yanlız dedikleri gibi sıcaklık ve watt problemi her zaman oldu AMD nin , benim eski Asus 6970 overcloc edition kartım geldi aklıma şu aşağı linklediğim kartları görünce kart 85 dereceden sonra oyunlarda kendini resetlerdi :) display driver not working and has recovered
    şu alttaki kartları alanın aklına şaşarım yani kart tost makinesiyim diye bağırıyor

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-r9290x-4gd5-r9-290x-4gb-gddr5-512bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69182
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-21226-00-53g-r9-290x-bf4-edition-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71323#allImages
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-axr92904gbd5-mdhoc-r9-290-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71537

Arkadaşım bu bahsettiğin kartlar zaten referans tasarımlar. Bunları alacak olanlar ya işi bilmeyenlerdir, ya da custom soğutma ile kullanacak olanlardır. Sapphire R9 290 Tri-x sahibiyim, dün gece son ayarlarda Call of duty Ghosts oynadım, 53 dereceden fazlasını görmedim, bu gün metro LL yükleyip birde onu göreceğim, yalnız benim kartta ufak bir sorun var, Display bağlantılarının olduğu soket tarafındaki fan devri normalden çok fazla. Sanırım %50 hızında çalışıyor en düşük. Bugün datagate ile görüştüm, vatana götürmemi istediler. Hafta sonu güzelce hayırlayıp pazartesi götüreceğim servise artık

• IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardes aynen bu stok soğutucular kötü olduğu için bu kadar fark ediyor onu anlamıyorlar nvidianın stok soğutucu çok daha başarılı o kart da zaten 80 derecenin üstünde çalışıyor auto fan da bendede sendeki karttan var sıkıntı yaşamadım şu ana kadar nvidia gtx 680 msi lightning de yarım saat oyun oynamadan oyundan atıyordu top model karttada benzeri sorunlar yaşadım tomb raider metro last light gibi oyunlarda o nvidianın kalitesi demekki bizim mahallemizden geçmemiş herkez çok biliyor.
  • quote:

quote:

yahu bir bizim milletin forumunda görüyorum bu benim tuttuğum ekran kartı daha iyidir sidik yarışını , adamın savunduğu kartı kullandığıda yok işin komik tarafı

Arkadaşım bu bahsettiğin kartlar zaten referans tasarımlar. Bunları alacak olanlar ya işi bilmeyenlerdir, ya da custom soğutma ile kullanacak olanlardır. Sapphire R9 290 Tri-x sahibiyim, dün gece son ayarlarda Call of duty Ghosts oynadım, 53 dereceden fazlasını görmedim, bu gün metro LL yükleyip birde onu göreceğim, yalnız benim kartta ufak bir sorun var, Display bağlantılarının olduğu soket tarafındaki fan devri normalden çok fazla. Sanırım %50 hızında çalışıyor en düşük. Bugün datagate ile görüştüm, vatana götürmemi istediler. Hafta sonu güzelce hayırlayıp pazartesi götüreceğim servise artık

işte iyi ki harçlıklarından para biriktirip aldın bir kart , artık o kartı yere göğe sığdıramazsın değil mi senin kartın üzerine kart yok dünyada , burası bilgi paylaşım forumu , profilime bak 2006 şubat üyeliğim , S3 kartlar ile delta force 2 multi oynamakdan geliyoruz buraya , ama hiç bir zaman aldığım kartı abi kırisis 3 de 45 dereceyi geçmedi demedim , ne zaman ki şu beynini kullanmakdan aciz cebinde 3 kuruş olmayıpda aylarca para biriktirip kart alan yeni nesil geldi forumunda cıvığı çıktı , bu forumda bilgi paylaşın , bu forumda akıl fikir vermeye çalışın , yarın gidip alayım bir titan black edition geleyim buraya bende başlayım sidik yarıştırır gibi boşta 15 derece oyuna girdim 40 derece geçmedi , kart uçuyo abi hepinizi geçdim diyeyim mi?senin için demiyorum forumun %80 kullancısı donanımın de sinden bi haber kullanıcı doldu zaten buraya artık bakmıyorum yabancı forumlardayım , adamlar insan gibi konuşuyor bilgi paylaşıyor , siz devam edin oyunda 50 derece geçmedi muhabbetine forumunda içine sıçtınız

• quote:

quote:

quote:

işte iyi ki harçlıklarından para biriktirip aldın bir kart , artık o kartı yere göğe sığdıramazsın değil mi senin kartın üzerine kart yok dünyada , burası bilgi paylaşım forumu , profilime bak 2006 şubat üyeliğim , S3 kartlar ile delta force 2 multi oynamakdan geliyoruz buraya , ama hiç bir zaman aldığım kartı abi kırisis 3 de 45 dereceyi geçmedi demedim , ne zaman ki şu beynini kullanmakdan aciz cebinde 3 kuruş olmayıpda aylarca para biriktirip kart alan yeni nesil geldi forumunda cıvığı çıktı , bu forumda bilgi paylaşın , bu forumda akıl fikir vermeye çalışın , yarın gidip alayım bir titan black edition geleyim buraya bende başlayım sidik yarıştırır gibi boşta 15 derece oyuna girdim 40 derece geçmedi , kart uçuyo abi hepinizi geçdim diyeyim mi?senin için demiyorum forumun %80 kullancısı donanımın de sinden bi haber kullanıcı doldu zaten buraya artık bakmıyorum yabancı forumlardayım , adamlar insan gibi konuşuyor bilgi paylaşıyor , siz devam edin oyunda 50 derece geçmedi muhabbetine forumunda içine sıçtınız

Ben üç kuruş biriktirerek almadım bu kartı, bu işlemciyi bu harddiskleri bu anakartı. Önce adam ol ki karşındakinin ne yazdığını oku. Daha tanımadığın insanlarla nasıl konuşacağını bilmiyorsun. Senin 2006 da almış olduğun üyelikten banane kardeşim, ben nereden bileyim belki o zamanlar 10 yaşındaydın, şimdi olmuşsun 18. Orası senin sorunun. Sen git durma buralarda yabancılarla takıl, adam yerine koyarlar oralarda seni. Yukarıda yazdıklarından sonra ben adam yerine koymam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.