Şimdi Ara

MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kat filan değil mantle da bf4 te gtx 780 bunun bi alt seviye kartı haline geliyor. yani bu kart bf4 , thief vb mantle destekli oyunlarda gtx 780 e fark atar

• 5. katı ben çıkabilir miyim canım abilerim. İmar izinlerini alırım belediyeden sizi uğraştırmam.
    NVidia sever birisi olarak tek diyeceğim şey R9 290 GTX780 in fiyatını düşürecek bir kart oldu. Arada ki fark %5 anca vardır. Şuan için R9 290 almak GTX780 almaktan daha mantıklı bir seçimdir. Hem 200 tl fiyat farkı hemde performans olarak aynı olmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Kat kat..kaç kat 3 4 ?

düzgünce yaz demek istewdiklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorvetteZR1

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

Komiksin arkadaşım. R9 290 genel performans olarak %5 daha üstündür GTX780'den.

esas sen komiksin arkadaşım.
    öyle bir olay yok.
    yıllarımı verdım bu donanıma ben.
  • Bence acık yazdıklarım kat kat yazmışsın ya..kaç kat diye soruyorum?bilmemek değil öğrenmemek ayıp.bizde bilelim kaç kat olduğunu ona göre tercih yapalım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

öyle bir olay yok.

Tabi canım GTX780'nin yanında R9 290'nın esamesi okunmaz :) resmen cuvalladın ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan bunlar beni mi bekliyr anlamadım. Daha dün alacak kart yok diye 290 TRI-x siparişi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Bence acık yazdıklarım kat kat yazmışsın ya..kaç kat diye soruyorum?bilmemek değil öğrenmemek ayıp.bizde bilelim kaç kat olduğunu ona göre tercih yapalım

sende bloklusun artık bende.
    zaten düşünüyordum senı bloklamıyı bu mesajın ıyı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Lan bunlar beni mi bekliyr anlamadım. Daha dün alacak kart yok diye 290 TRI-x siparişi verdim

290 TRI-X bulmana sevindim millet arıyor bulamıyor Tri-X iyidir bakınız.

MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA!  MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA!

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-290-tri-x-oc-review-1600p-ultra-hd-4k/9/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

öyle bir olay yok.

Tabi canım GTX780'nin yanında R9 290'nın esamesi okunmaz :) resmen cuvalladın ya!

yazın görecem ben o kartları.
    buynu yaz bır tarafına köşene.

cayır cayıor yaz sıocagında baklım o kartlar nsıl gpu saatı dusuruyopr bır bak gor ızle.

nvdıa karşıt adım cıkarılmıs geçiş kartlarıdır bunlar.
    vede hıc bır zman stabıl olmazlar.

ha su soğutma yaparım dıyorsan o ayrı.

ıdda edıyorum referans tasdatım hıc bır markanın modelı bes para etmez. ıster asus olsun.

ozel sgutmalı olaln modellerde yazın helekı o.c yapılacak ıse hayatta hava fan soıgutma ıle bu kartların ustesınden gelmez.

siz cok bılıyorsunuz.

ben bır pohk bilmiyorm.
    doğrudur.
    biz boşa döktük saçları ve ağartık.

yenı nesıl çok fena
    Allah sonumuzu Hayır etsin.
    ne saygı var ne sevgi.

sende bloklusun evlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Lan bunlar beni mi bekliyr anlamadım. Daha dün alacak kart yok diye 290 TRI-x siparişi verdim

290 TRI-X bulmana sevindim millet arıyor bulamıyor Tri-X iyidir bakınız.

MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA!  MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA!

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-290-tri-x-oc-review-1600p-ultra-hd-4k/9/

Ben de zaten bulamadım, Vatan bilgisayarın müdürü ile irtibata geçip manisadan mı artık nereden getirtiyorlar aklımda değil, elime ulaşsın yeter Ellerine tık parayı sayınca herşey mümkün, kim istemez sıcak parayı :D iki bucuk ay sonra ikincisi de gelecek zaten. Yarın görecez bakalım, hele bi gelsin, vuracam kırbacı

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çok güzel kart almışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 1 Mart 2014; 2:12:42 >
  • Dostum biraz yavaş. Şu kış aylarında kartı 70-73 derecede tutan sogutmaya sahip bir kart yaz aylarında nasıl clock düşürtecek açıklar mısın? Ayrıca performans olarak R9 290 ın stok hali GTX780'in stok halinden hızlıdır.
  • sen nasıl bir fanboysun kat kat iyi demişin birde testler ortada hatta imzandan belli zaten nvidia kullanıyorsun diye bu kadar alçamana gerek yok nvidia bile bunları gördüğü için fiyat indirimine gitti senin dediğin gibi olsaydı fiyat indirimide olmazdı mantle balon demişin haberin yok heralde nvidia ile microsoft dx standartını hızlandırmak için çalışmala başlıyacak kazanan kim oldu ? gene kullanıcı amd olmasın batsın sende 750 ti yi 1000 dolardan al işine gelir eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

sen nasıl bir fanboysun kat kat iyi demişin birde testler ortada hatta imzandan belli zaten nvidia kullanıyorsun diye bu kadar alçamana gerek yok nvidia bile bunları gördüğü için fiyat indirimine gitti senin dediğin gibi olsaydı fiyat indirimide olmazdı mantle balon demişin haberin yok heralde nvidia ile microsoft dx standartını hızlandırmak için çalışmala başlıyacak kazanan kim oldu ? gene kullanıcı amd olmasın batsın sende 750 ti yi 1000 dolardan al işine gelir eminim

hey Allhım ben daha ne anlatıyım böylelerine.
    daha çok fırtın ekmek yemen lazım fake nick.
  • Birileri gelmiş yine 12312414. yaşıma geldim, yıllarımı verdim bu yüzden haklıyıma getirmiş olayı. Anlatmak istesen 1+1=2 diye onu bile dinlemez bu inatla ama lafa gelince en iyisini bilir.
  • hocam Tri x mi iyidir yoksa bu kartmı ısı degerlerı olsun ses cıkarım falan olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bişi anlatma zaten boş konuşuyorsun dahada cevap vermicem sana nasıl biliyorsan öle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.