Şimdi Ara

MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EMRES754

Bakılcak siteler belli guru3d anandtech toms techpower bit-tech

2. kademe techspot kitguru pcmag tweakdown hardocp

bu yazdıklarım piyasanın %95 ine hakim olan siteler

+1
  • MSİ R9 290 GAMİNG alan hiç yokmu?

''hahayouaredead'' nickli üye almış sadece başka yokmu? Ufak bir inceleme yapabilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 11 Haziran 2014; 16:24:14 >
  • Titan Z

kat kat kat be kat daha iyi
  • İki kartta herşey ultra'da oynatır,tercih meselesi.Ben nVidia tercih ettim GTX 780 aldım
  • Hayırlı olsun,güle güle kullan.
  • R9 290, GTX 780'den daha performanslı bir karttır. Ancak Nvidia, zaman içerisinde verdiği güncellemelerle R9 290'ın önüne az da olsa geçmeyi başarmıştır. Ancak bu bazı oyunlarda söz konusudur. Genel olarak kafa kafaya yarışırlar.

Örneğin R9 290 ortalama 65 Fps veriyor; GTX 780 ise ortalama 63 Fps veriyor. Ancak bu zaman diliminde R9 290 minimum 42 Fps'ye düşüyor; Nvidia ise minimum 56 Fps'ye düşüyor. Kağıt üzerinde bakıldığında R9 290 önde gözüküyor ancak GTX 780 daha stabil Fps değerleri sunuyor. Bu sonuca; Youtube'da birçok oynanış videosu izleyerek vardım. Gerek BF4, gerek Crysis 3, gerek Watch Dogs...

Isı ve güç tüketimine gelirsek Nvdia biraz daha başarılıdır. Verdiği sorunsuz yazılım desteğiyle ve kullanıcılara sunduğu özel programlarla kullanıcı dostudur.

Peki gelelim aradaki 200 TL'lik farka. Eğer ben bir kart için 1100 TL civarı ayırsaydım hiç düşünmeden R9 290 alırdım. Ancak 1400 TL civarı verebiliyorsam GTX 780'i tercih ederdim. F/P isteyenler AMD alır. Ve kesinlike pişman olmaz. Yıllarca kullanır. Nvidia'yı ise performansın yanında yazılım desteğinin de önemini bilenler ve 200 TL'lik farka değeceğini düşünenler alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

R9 290, GTX 780'den daha performanslı bir karttır. Ancak Nvidia, zaman içerisinde verdiği güncellemelerle R9 290'ın önüne az da olsa geçmeyi başarmıştır. Ancak bu bazı oyunlarda söz konusudur. Genel olarak kafa kafaya yarışırlar.

Örneğin R9 290 ortalama 65 Fps veriyor; GTX 780 ise ortalama 63 Fps veriyor. Ancak bu zaman diliminde R9 290 minimum 42 Fps'ye düşüyor; Nvidia ise minimum 56 Fps'ye düşüyor. Kağıt üzerinde bakıldığında R9 290 önde gözüküyor ancak GTX 780 daha stabil Fps değerleri sunuyor. Bu sonuca; Youtube'da birçok oynanış videosu izleyerek vardım. Gerek BF4, gerek Crysis 3, gerek Watch Dogs...

Isı ve güç tüketimine gelirsek Nvdia biraz daha başarılıdır. Verdiği sorunsuz yazılım desteğiyle ve kullanıcılara sunduğu özel programlarla kullanıcı dostudur.

Peki gelelim aradaki 200 TL'lik farka. Eğer ben bir kart için 1100 TL civarı ayırsaydım hiç düşünmeden R9 290 alırdım. Ancak 1400 TL civarı verebiliyorsam GTX 780'i tercih ederdim. F/P isteyenler AMD alır. Ve kesinlike pişman olmaz. Yıllarca kullanır. Nvidia'yı ise performansın yanında yazılım desteğinin de önemini bilenler ve 200 TL'lik farka değeceğini düşünenler alır.

Ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi bir soru

Gtx 780 ti mi yoksa r9 290 vapor x cf mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Simdi bir soru

r9 290 cf alacağına
    r9 295x2 al
    geforce titan z bazı yerlerde geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Simdi bir soru

r9 290 cf alacağına
    r9 295x2 al
    geforce titan z bazı yerlerde geçmiş

hocam neden bunu onderdiniz?

2 adet r9 290 2600tl yapar

295x2 4000tl civarı değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.