Sorumu hiç uzatmadan sormak istiyorum. Çokca arastirip net cevap alamadiğim bir konu. RTX 2070 almayı düşünüyorum. " 3060 alsana güncel kart" gibi önerilere kapalıyım. Bütçe ve sistem gereği. Bu kartla halihazirdaki ASUS ROG STRIX 650W 80 + Gold güç kaynağı yeterli midir sisteme? Sistem özeti: İşlemci Ryzen 5 5600X 4.1 GHz (pbc kapali) Anakart ASUS TUF B450 Pro Gaming. RAM Crucial Ballistix 2x8Gb 3600 MHz DDR 4 Micron revision e type chipset. SSD Samsung 1TB 870 EVO. HDD WD Blue 1TB 7200RPM. Gaming mouse. Gaming klavye. Aerocool fan Control hub. 3 X120 mm ön fan. 1X 120mm egzoz fan. 2X 120mm Cooler Master sivi sogutma +pump 100cm kasa ön LED strip (orijinal) 24" LED monitör < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MSI RTX 2070 Gaming Z + 650W PSU yeterli mi?
-
-
Psu gayet iyi. Eğer bir sorunu yoksa yeterli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki neden 2070? uyguna mi buldun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyguna çok var 2060 Super de 2070 de. 3060 gereksiz pahalı. Güç olarak birbirine yakın kartlara fazla para vermeye gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a manly man -- 17 Mayıs 2023; 23:54:30 >
Sorunsuz kullanıyorum şuan Gtx 1060 var. Aslında gözüm 2060 Super de idi fakat temiz cihaz pek yok. Agırlik olarak daha hafif olması da bir artı. 2070 Msi 1,4 kg kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a manly man -- 17 Mayıs 2023; 23:57:24 >
Kaliteli bir güç kaynağı ve fazlası ile yeterli sisteme.
-
PSU iyiymiş, belki farklı bir markada bu kalibrede biraz daha ucuza bulanabilir ama modüler ve 10 yıl garantili olur mu bilemem.
Tier A olarak sınıflandırmışlar. Güle güle kullanın.
-
Teşekkür ederim. Geçen yıl indirimde az kovalamadim.
Yanıtlarınız için sağolun arkadaşlar. Kafamdaki bilinmez netleşti. Muhtemelen 2060 Super yerine 2070 alacam
Evet,yeterlidir.
-
Imzamda ki sistemde görebileceğin üzere 3 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir çökme vs yaşamadım. Gayet yeterli 650w. Kullanıcıların topladıkları sistemlere bakarsan bu özelliklerde birçok pc görebilirsin.
https://pcpartpicker.com/builds/#c=1401&g=425&sort=recent&page=1
https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-rtx-2070-gaming-z-650w-psu-yeterli-mi.740638/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağol kardeş. İmzanızı göremedim ama soruma cevap aldım. Bu arada başka bir foruma yazmak suç mu ? parmak sallamısın
Önemli değil kardeş. Espri olsun diye paylaştım
Peki 2070 Rog Strix mi dersin Msi 2070 Gaming Z mi. Arada kaldım gönlüm Msi dan yana
Hangisi ucuzsa onu al inan ikiside çok iyi ve fps farkı yok. Ben olsam ucuzunu alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X