Şimdi Ara

**MSI S430 amd3600+,512mbRam,80gbHdd ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
40.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru, klavye tuşlarının altındaki zemini esnek yapmışlar tepki kuvvetini azaltıp parmakları yormamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: fotoseyhan

Klavyesi biraz aşağı doğru esniyor ama benim açımdan sorun değil, yalnızca virgülün yerine daha alışamadım.. bir de enter tuşu ufak (resimlerde de görmüşsündür..) Ben bununla internete girerim sörf yaparım oyun oynarım diyorsan al ama chat yapacaksan, office dökümanları hazırlayacaksan biraz daha farklı bir modele bak derim ben.. onun haricinde yine de diğer MSI modellerinin klavyelerinden iyi sayılır en azından yön tuşları rahat.. (15.4 olanlarda, ne o öyle numara tuşlarını sığdıracam diye yön tuşlarının içine etmiş, sıkış tıkış, insan kendini belediye otobüsünde gibi hissediyo.. gördükçe bunalım geliyo bana hayatta kullanamam öyle sıkış pıkış yön tuşları olan makinayı..:(

s430 aldım, memnunum.. havaya saçacak parası olan gitsin başka laptop alsın..

Aynen, fiyatına göre çok yaman notebook fifa,nba,carmageddon,nfs oynanabiliyor bizzat denedim gördüm

• Teşekkürler arkadaşlar alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

Teşekkürler arkadaşlar alıcam.

İmzama bi göz at
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Cehennem^

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

Teşekkürler arkadaşlar alıcam.

İmzama bi göz at

Temmuzda ancak alabilirim.
  • s430 umdan cıkan 512mb (667 MHZ) ram i satmak istiyorum ilgilenen varmı?
  • laptop hakkında tartışma yeri olmaktan çok satış yerine dönmüş burası
    ikinci el ürün satmak için oluşturulmuş br yerdir.
    orada satış yapabilirsiniz arkadaşlar.
  • hic kimse de ses konusunu acmamis
    ben acayim
    alirken film izler mp3 dinler diodum ama maalesef
    hoparlorleri cok dandik ve igrenc bir sesi var cep telefonuyla bile daha kaliteli mp3 dinliyorum dusunun artik durumun ne kadar vahim oldugunu.
    birde ekrani berbat,gorus acisi ve konstrast i az baya

bu arada simdiye kadar en az 20 laptop kullanmisimdir meslegim geregi SES ve EKRAN konusunda alacak olanlar bir kez daha dusunsun
    bu saatlten sonra Parlak olmayan ekran ve sesi cikmayan bi laptop almak biraz mantiksiz.

ses konusu hoparlor takilarak cozulebilir ancak surekli yaninizda tasiyan biriyseniz bu cok zor,
    kaliteli dahili hoparlor bulabilsek cok guzel olacak aslinda.kulalik bi cozum olabilir ama pc yi acip diger islerinize bakarken muzik dinleyemek cok kotu.

ayrica divx HD filmleri oynatma acisindan hic ugrasmayin derim
    fps 15 civari falan
    en iyi verimi VLC ile elde ettim 24 fps sorunsuz oynatiyor.

bu ekran beni deli edecek ama bi cozum buldum
    bazi tekniklerle ekran uzerindeki Anti Glare kaplama sokulebiliyor ve parlak ekrana kavusuyoruz.yakinda bunu paylasmayi dusunuyorum.once kendim bi test edeyim:)

performans konusunda ise tek cekirdek ve dusuk on bellegin eksilerini goruyoruz.vistada zaman zaman pencere hareketlerinde takilmalar olsada genel performansi gayet iyi. 3.0 aldi benden vistada.

• quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

hic kimse de ses konusunu acmamis
    ben acayim
    hoparlorleri cok dandik ve igrenc bir sesi var cep telefonuyla bile daha kaliteli mp3 dinliyorum dusunun artik durumun ne kadar vahim oldugunu.

bu arada simdiye kadar en az 20 laptop kullanmisimdir meslegim geregi SES ve EKRAN konusunda alacak olanlar bir kez daha dusunsun
    bu saatlten sonra Parlak olmayan ekran ve sesi cikmayan bi laptop almak biraz mantiksiz.

ses konusu hoparlor takilarak cozulebilir ancak surekli yaninizda tasiyan biriyseniz bu cok zor,
    kaliteli dahili hoparlor bulabilsek cok guzel olacak aslinda.kulalik bi cozum olabilir ama pc yi acip diger islerinize bakarken muzik dinleyemek cok kotu.

fps 15 civari falan

bazi tekniklerle ekran uzerindeki Anti Glare kaplama sokulebiliyor ve parlak ekrana kavusuyoruz.yakinda bunu paylasmayi dusunuyorum.once kendim bi test edeyim:)

performans konusunda ise tek cekirdek ve dusuk on bellegin eksilerini goruyoruz.vistada zaman zaman pencere hareketlerinde takilmalar olsada genel performansi gayet iyi. 3.0 aldi benden vistada.

• yorumlarına gerçekten katılıyorum özelliklede ses konusuna
    ekran beni o kadarda rahatsız etmiyor ama ses berbat
    3. sayfadaki kapsamı incelememde belirtmiştim bu sorunları
    bde kalvye vr tabiiki

quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

hic kimse de ses konusunu acmamis
    ben acayim

fps 15 civari falan

• xp service pack 2 yükledim cd ile verilen driverları da yükledim ama hala usb takınca bu aygıt daha hızlı çalışabilir uyarısı çıkıyor :(
  • up
  • biosa girip default yapın ayarları
    sorununuz o zaman çözülebilir belki.
  • default yaptım hala aynı
  • Arkadaşlar bana kızmasin.Bu alet Acer 4315 ile kapişamaz.(Oyun durumlari hariç.)
  • bence acerdan hem daha ucuz hem daha iyi,
    -hafiflik
    -ergonomi

ürün kalitesi olara bilmiyorum. ben hepsiburadadan ne aldıysam bi sorun çıktı açıkçası hepsi mi böyle bilmiyorum ama benim laptopumda ekranın arkasına fln dokunca bile görüntü bozuluyor, hatta laptopu sallayınca bile lcd ekranda görüntüde bozulmalar oluyo. şu an usb 2.0 da tanımıyo :S hepsiburadadan daha önce LCD monitor almıştım,(inca 777-a) onda da ürün kalitesi kötü çıktı, bir kaç saat açık kalınca monitörün üstünde izler beliriyo ve giderek artıyo, mönütörü kapatıp bi 10 saat kapalı bırakırsan düzeliyo.

ben bilmiyorum artık tırsmaya başladım, bütün defolu mallar bana mı çatıyo ne
  • arkadaşlar kulaklıkla gereğinden az ses alıyorum.. bütün ayarlar en yüksekde iken bile tatmin edici seviyede değil ses.. özellikle gom playerda dvd izlerken.. bu neden olabilir bilen varmı?
  • bazı divx filmlerin ses ayarı çok kısık oluyor ondan olabilir.

arkadaşlar bu laptopla vasat derecede crysis bile oynadığını söyleyenler var ama ben cs1.6 oynarken bir sis bombası düşünce bile önüme takılmalar oluyor buna ne diceksiniz? şimdibi test programı bulum test etmeyi düşünüyorum ekran kartını
  • elimde 3dmark2001 vardı onla test ettim

eski pc imde geforce4 mx-440se var. 4374 puan aldı
    msi s430 ise 4811 puan aldı :S ........
  • Merhaba arkadaşlar. bu benim ilk mesajım.

Bütün yorumları okuduktan ve Xp prof kurduktan sonra bende katılayım dedim.
    Notebooku alırken korkarak aldım ama elime geçtikten sonra korkumun yersiz olduğunu gördüm.
    Gayet şık, küçük ve hafif bir notebook.

En büyük eksikliği bazı arkadaşların yazdığı gibi sesi. Hakikaten ceptelefonum bile daha çok gürültü çıkarıyor.
    Yalnız belki bir ayrıntı ama denemenizde fayda var. Ben ses karını sistemden silip tekrar yüklemeyi denedim.
    bunu yaparken ses kartının setupını kullanmadan "sürücüyü kendim seçeceğim" seçeneğini kullandım ve o şekilde
    sürücüyü tekrar kurdum. bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki ses az da olsa çoğaldı gibi bişi.

Birde TOUCHPADin yukarı aşağı kaydırma bölümü çalışmıyor bende. Bu konuda bi tecrübesi veya tavsiyesi olan varsa
    yardımcı olursa sevinirim.

bu 2 durum dışında kesinlikle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.