Şimdi Ara

**MSI S430 amd3600+,512mbRam,80gbHdd ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
40.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zangoc , -667mhz- ddr2 ram rahatlıkla bulursun, var heryerde , notebookunu götür bilgisayarcıya ramleri deneyip al veya (800mhz için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Cehennem^ -- 11 Mart 2008; 16:08:20 >
  • quote:

Zangoc , -667mhz- ddr2 ram rahatlıkla bulursun, var heryerde , notebookunu götür bilgisayarcıya ramleri deneyip al veya (800mhz için)

Evet haklısın ama ben biraz pipirikliyim. S430 dan çıkan bir rami benimkinin yanına koyacam. Böylece ikiside aynı marka ve model olmuş olacak. En azından uyum sorunu olmayacak.
  • arkadaşlar bugün siparişi verdim,

hız lı al alda bugün ve yarın kampanya var

639,91 YTL mal oldu bana, teb yada garanti kartına 10 taksitte tüm notebooklarda %15 indirim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berlin_ -- 12 Mart 2008; 17:52:40 >
  • arkadasla s430 un touchpad ının programı varmı...ben asagı yukarı olayını touchpadda nasıl calıstırabılırm..varsa eger programı nrden bulabılırım*?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkie16

arkadasla s430 un touchpad ının programı varmı...ben asagı yukarı olayını touchpadda nasıl calıstırabılırm..varsa eger programı nrden bulabılırım*?

vr330 konusuna bak hocam orada verildi
  • hocam aradım bulamadım link ekleyebılırsen cok sevınırım...sımdıden cok sagol!!!
  • format atmadan xp kurdum, açılışta dos mu xp mi diye soruyor.

Bunu nasıl bertaraf edebilirim? direk xp ile başlasın istiyorum, tekrardan format atıp kurmakta istemiyorum.
  • hard-disc e format atmadan XP yi kurmak çok yanlış, işletim sistemi devamlı hatalar verir, formatlayıp yeniden kurman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Cehennem^ -- 15 Mart 2008; 15:59:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkie16

hocam aradım bulamadım link ekleyebılırsen cok sevınırım...sımdıden cok sagol!!!

var hocam bulursun tekrar link eklemenin alemi yok!!!!
  • niye tv-out koymamışlar tv ye bağlayıp divx izlicektim
  • vr330x de 6100 chipset varken s430xlerde 6150 chipset oldugunu incelemistim dogrumudur cunku 6150 de tv out destegi var
  • öyle bişey var mı?
  • arkadasim ben bir alisveris sitesinde s430 modelinde ozellikler bolumunde 6150 chipset oldugunu gordum.eger boyle bir modeli geldiyse tv outta olmali .6150de donanim desteği mevcutsa sonradan compozit cikis takilabilirmiyiz.takamazsak vga cikisindan scarta cikis alinabiliyormu?
  • ıkı hafta once babama vr330 aldım (745 ytl)cok hosuma gıttı ekranının parlak olması daha cok hosuma gıttı ve baska bır sıteden vr330 (617 ytl)sıparıs eetım kendıme. yanlız gelen makıne s430 ıdı , vr330 ellerinde kalmamıs bana bı ust modelı s430 gonderdık dedıler ben actım makıney kurdum xp yı baktım arada ınanın gercekten cok fark var ekran olarak. ayrıca vr330 un iç tasarımında gumus renkler kullanılmıs ve cok hos duruyor hemen sıldım xp yı ve gerı gonderdım s430x i. bana vr330 gonderın dedım ve bugun elıme geldı: ayrıca bana 617 ytl ye mal oldu. ılk sıparısımde 617 ytl odeyerek vr330 ıstemıstım ama sıte bana s430 gonderdı.
    s430x mı vr330 dıye mı soranlara kesınlıke vr 330 derım cunku ıkı makıneyıde evde gorme sansım oldu. ayrıca s430 x ın arkasında msı yazısının ısıgı azdı yanı karanlıkta vr330 un arkasında msı yazısı daha parlak duruyordu. bır de arada gercekten hıc te yabana atılmayacak bır ekran kalıtesı farkı var.
  • Gawain1985

617 cok uygun fiyat nereden aldigini soylemende sakinca varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gawain1985

ıkı hafta once babama vr330 aldım (745 ytl)cok hosuma gıttı ekranının parlak olması daha cok hosuma gıttı ve baska bır sıteden vr330 (617 ytl)sıparıs eetım kendıme. yanlız gelen makıne s430 ıdı , vr330 ellerinde kalmamıs bana bı ust modelı s430 gonderdık dedıler ben actım makıney kurdum xp yı baktım arada ınanın gercekten cok fark var ekran olarak. ayrıca vr330 un iç tasarımında gumus renkler kullanılmıs ve cok hos duruyor hemen sıldım xp yı ve gerı gonderdım s430x i. bana vr330 gonderın dedım ve bugun elıme geldı: ayrıca bana 617 ytl ye mal oldu. ılk sıparısımde 617 ytl odeyerek vr330 ıstemıstım ama sıte bana s430 gonderdı.
    s430x mı vr330 dıye mı soranlara kesınlıke vr 330 derım cunku ıkı makıneyıde evde gorme sansım oldu. ayrıca s430 x ın arkasında msı yazısının ısıgı azdı yanı karanlıkta vr330 un arkasında msı yazısı daha parlak duruyordu. bır de arada gercekten hıc te yabana atılmayacak bır ekran kalıtesı farkı var.

sonunda biri çıktı taaaa başından beri söylediklerimin doğru olduğunu "kanıtlayan" ... sağolasın...

forumland iki alet de 6100 6150 yok s430 da teknik olarak aynı aetler s430 ve vr330... vr330 al alacaksan...

• ilker84 tesekkurler bilgi icin.
    ben vr320 almaya karar verdim.vr330dan 100usd daha ucuz (399usd) fiyati var. tahminime gore 330 ile v320 arasindaki performans farki fazla yok. sizce 100usd fazla odemeye değermi?ben değecegini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 20 Mart 2008; 18:05:17 >
  • Arkadaşlar hediye gelen 1gb hi-level ı ve makinanın içerisindeki ram i satmak istiyorum. Almak isteyen olur mu acaba ??
  • arkadaşlar bende s430 aldım, bugün elime ulaştı. şimdi vr330 diyenleri görünce moralim bozuluyo ama napim karar veremedim, s430 daha iyi diyenler çoğunluktaydı.
  • Moralini bozmana gerçekten gerek yok, çünkü önemli bir fark yok ikisi arasında . Hatta benim gibi parlak ekran sevmeyenlerdensen memnun olmanda fayda var. Genel konuşmak gerekirse de bilgisayar, forumda okuduklarımdan, bildiğim özelliklerinden ve tahminlerimden çok ama çok daha tatminkar ve başarılı çıktı. Henüz 3 gün önce sony-vaio fz serisi alıp sorun yaşayıp kıvranan bir arkadaşımı da görünce (Fifa2007 yi bile kaldıramayan) 1.200 - 1.300 ytl nin cebimde kaldığına mutlu oluyorum.

Bu arada hemen yukarıda ramleri satıyorum demiştim, ufak bir değişiklik yaparak sadece 512mb olan makinanın içindekini satmaya karar verdim. İlgilenen olursa İzmir için elden halledebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.