Şimdi Ara

**MSI S430 amd3600+,512mbRam,80gbHdd ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
40.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasmina

Merhaba arkadaşlar. bu benim ilk mesajım.

Bütün yorumları okuduktan ve Xp prof kurduktan sonra bende katılayım dedim.
    Notebooku alırken korkarak aldım ama elime geçtikten sonra korkumun yersiz olduğunu gördüm.
    Gayet şık, küçük ve hafif bir notebook.

En büyük eksikliği bazı arkadaşların yazdığı gibi sesi. Hakikaten ceptelefonum bile daha çok gürültü çıkarıyor.
    Yalnız belki bir ayrıntı ama denemenizde fayda var. Ben ses karını sistemden silip tekrar yüklemeyi denedim.
    bunu yaparken ses kartının setupını kullanmadan "sürücüyü kendim seçeceğim" seçeneğini kullandım ve o şekilde
    sürücüyü tekrar kurdum. bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki ses az da olsa çoğaldı gibi bişi.

Birde TOUCHPADin yukarı aşağı kaydırma bölümü çalışmıyor bende. Bu konuda bi tecrübesi veya tavsiyesi olan varsa
    yardımcı olursa sevinirim.

bu 2 durum dışında kesinlikle tavsiye ederim.

ANLAŞILAN BU KONUDA BENDEN BAŞKA SORUNU OLAN YOK . . .
    P F F F

• bende extra sorunlar da var
  • Bende yaklaşık üç aydır kullanıyorum ses problemi hariç bir problem yaşamadım. Günlük uygulamalarda gayet başarılı, oyun, photoshop v.b. uygulamalar için zaten masaüstü kullanıyorum.
  • mavi bilgisayar haftasonu kampanyasında bu notebook'u 369$+kdv'ye satıyor, ben de anneme alsam mı diye düşünüyorum, acaip ucuz, bonusa 6 taksit toplam 570 TL civarına geliyor
  • al tabii yaaa bak biz aldık kullanıyoruz
    çok şükür daha tık yok
    o kadarda hızlı olmamakla beraber genede bu fiyata alınabilecek en iyi laptop

quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

mavi bilgisayar haftasonu kampanyasında bu notebook'u 369$+kdv'ye satıyor, ben de anneme alsam mı diye düşünüyorum, acaip ucuz, bonusa 6 taksit toplam 570 TL civarına geliyor
  • Arkadaşlar Kampanya İtibari ile mavi bilgisayarda 600 ytl (havale ile 570 ytl) ye satılıyor.Sizce bu fiyata göre iyi bir laptopmudur?Ram miktarı artırılabiliniyormu?Kaç ram yuvası var?Tv kartı takılıyor mu?Ses i yeterli düzeydemi?Ekranı nsl?Cevap verirseniz çok memnun olurum almayı düşünüyorum.Kafamdaki sorular cevaplanırsa sipariş vericem inşallah.Saygılar...
  • sayın dostum sorularının hepsinin cevabı 3. sayfadaki resimli incelememde mevcut
    emin ol kii bu fiyata daha iyisini bulamazsın

quote:

Orjinalden alıntı: Scream_SlipKnoT

Arkadaşlar Kampanya İtibari ile mavi bilgisayarda 600 ytl (havale ile 570 ytl) ye satılıyor.Sizce bu fiyata göre iyi bir laptopmudur?Ram miktarı artırılabiliniyormu?Kaç ram yuvası var?Tv kartı takılıyor mu?Ses i yeterli düzeydemi?Ekranı nsl?Cevap verirseniz çok memnun olurum almayı düşünüyorum.Kafamdaki sorular cevaplanırsa sipariş vericem inşallah.Saygılar...
  • LG r405 dizüstüm var bir tanede msi s430 aldım kampanyada cok ucuz olunca lakin bu makinada vista ölüm xp direverlarını toplamak ölüm 430 serisinde farklı modeller var deneye deneye sonunda direverları tamamladım 1gb ekstra ram le beraber xp kurulunca makina ayaklarıma kapandı abi sağol dedi vistanın yuklu olduğu 2 saat boyunca cpu 100 den assağı inemedi ram kullanımı ortalama 55 lerde idi xp makinayı en az 3 kat rahatlattı makinanın artıları ortada eksilerinden bahsedeyim ses sistemi rezalet klavye LG den sonra tahta gibi geldi kasa cok mükemmel değil ama sunu unutmamak lazım LG 405 fiyatına 3 tane msi 430 alınıyor dezavantajların tamamını fiyatıyla kapatıyor ben bu makinayı özellikle ilk defa dizüstü kullanacaklara öneriyorum oyun oynamayı dusunmeyenler herturlu ihtiyaclarını karsılayabilirler
  • s430 un bios unu güncelledim
    ekran kartı paylasım ayarı yok
    her iki bios sürümünü denedim
    7.09 versiyonu vista
    1.0G versiyonu xp kullananlar tercih etmeli
    su an 1.0G versiyonu ile xp kullanıyorum
    wireless icin bu adresten kendi yazılımını kullanın
    http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Windows.html
    buradan
    USB (RT257X/RT2671) olanı indirip kurun ve ayarlarını yapın
  • bios güncellemesini nasıl yaptın derseniz anlatayım
    bos bir cd ye biosları klasör şeklinde yazın
    win98 cd si ile cd den acılıs yapın
    win98 cd sini cıkarıp bios cd sini koyup
    dos modunda hangi versiyon bios isterseniz onun klasörüne girip
    flash yazıp enter a basmanız yeterli
    zaten saniyeler süren olay
    yazılım bittikten sonra otomatik olarak pc yeniden baslayacaktır
  • arkadaşlar işlemci kesinkez 64 bit değilmi? Bugün kafamı kurcaladı mavi bilgisayardakiler
  • tamam xp makinada çok hızlı amaa vistada dediğin kadar yavaş değil.
    sp1 i denemek için xpmi imajladım ve vlite ile vistaya sp1i entegre ederek kurdum.
    valla herşey güzel o kadarda yavaş değil yanii
    ayrıca oyunda oynarsınız(düşük)
    an itibari ile aldığım ss yi sizlerle paylaşmak istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: sayko_nouma

LG r405 dizüstüm var bir tanede msi s430 aldım kampanyada cok ucuz olunca lakin bu makinada vista ölüm xp direverlarını toplamak ölüm 430 serisinde farklı modeller var deneye deneye sonunda direverları tamamladım 1gb ekstra ram le beraber xp kurulunca makina ayaklarıma kapandı abi sağol dedi vistanın yuklu olduğu 2 saat boyunca cpu 100 den assağı inemedi ram kullanımı ortalama 55 lerde idi xp makinayı en az 3 kat rahatlattı makinanın artıları ortada eksilerinden bahsedeyim ses sistemi rezalet klavye LG den sonra tahta gibi geldi kasa cok mükemmel değil ama sunu unutmamak lazım LG 405 fiyatına 3 tane msi 430 alınıyor dezavantajların tamamını fiyatıyla kapatıyor ben bu makinayı özellikle ilk defa dizüstü kullanacaklara öneriyorum oyun oynamayı dusunmeyenler herturlu ihtiyaclarını karsılayabilirler

• bide şu bios olayına gelelim arkadaşlar
    yazmayı düşünüyorum oray arkadaş biraz değinmiş bios update olayına
    herkesin büyük bi ihtimal canı sıkkın vr330da uma freeze(ekran kartı ayarı) varda bizim laptopta neden yok diye.
    dün gece vista kurmadan önce bişey denedim.
    msi siteden vr330 un güncel biosu ve bizim s430 un biosu indirdim.
    cd ye yazdırdım.
    aynı koray arkadaş gibi win98 cd si ile vr330 biosunu yükledim:)
    ne oldu dersiniz. çalıştı valla.
    ekran kartı ayar bölümüde var. şu anda vr330 biosuyla çalışıyor makina. gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.
    performans ne oldu diyeceksiniz 256mb yaptım biostan bayağı bi fps artışı var.(underground2 de ve cod4 modern warfare denendi)
    quote:

Orjinalden alıntı: korayk19

s430 un bios unu güncelledim
    7.09 versiyonu vista
    buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinozsoy -- 20 Nisan 2008; 1:06:53 >

• Bu makinede hic o/c deneyeniniz varmi varsa sonuclari vs vs.. gosterebilirmi..
  • yaa arkadaşlar Hiç TOUCHPAD LE sorunu olan yokmu ?
    nasıl çözülecek bu sorun. ?
    Sayfayı yukarı aşağı kaydıramıyorum . . .
  • @yasmina

eğer touchpad üzerindeki kaydırma kısmını diyorsanızhttp://www.synaptics.com/support/drive.cfm adresinden işletim sisteminize uygun driver ı indirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinozsoy

bide şu bios olayına gelelim arkadaşlar
    yazmayı düşünüyorum oray arkadaş biraz değinmiş bios update olayına
    herkesin büyük bi ihtimal canı sıkkın vr330da uma freeze(ekran kartı ayarı) varda bizim laptopta neden yok diye.
    dün gece vista kurmadan önce bişey denedim.
    msi siteden vr330 un güncel biosu ve bizim s430 un biosu indirdim.
    cd ye yazdırdım.
    aynı koray arkadaş gibi win98 cd si ile vr330 biosunu yükledim:)
    ne oldu dersiniz. çalıştı valla.
    ekran kartı ayar bölümüde var. şu anda vr330 biosuyla çalışıyor makina. gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.
    performans ne oldu diyeceksiniz 256mb yaptım biostan bayağı bi fps artışı var.(underground2 de ve cod4 modern warfare denendi)
    quote:

Orjinalden alıntı: korayk19

s430 un bios unu güncelledim
    7.09 versiyonu vista
    buradan

Yav nasil kendi biosunda paylasim verilmiyoda vr330 unkinde veriliyo bu nasil bir sacmaliktir yau ?

• arkadaşlar şu an için en uygun nereden alabilirim?
  • Denicem Wortexxx Sağol . . .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.