ex600 bölümündede sorunlarımı ve şikayetlerimi dile getirmiştim fakat herkesin görmesi için burayada yazıyorum.9 ayöncemsi ex600 model laptop aldım ve bu süre zarfında dvd rw monitör fanlar hdd mouse pad sorun çıkardı.3 kere garantiye göndredim monitör haricinde diğer sorunlar çözüldü ama 3.kez gönderdim bugün bilgisayarı görüntü yüzündenEkrandaki titremem bir türlü düzelmiyor düzeldi diyegönderiliyor ama 1 ay sonra sorun gene aynı.Yani demem o ki benden başka birçok arkadaşta bu msi dan şikayetçi.Siz siz olun msi lafı duyulunca 2 kere hatta 3 kere düşünün ben zamanında anakart üreticisidir sağlam iş yağıyordur diye aldım bunu ama çok pişmanım.Umarım bu yazdıklarım yeni laptop alacak arkadaşlara yardım eder. Herkese iyi forumlar..
evet benimde başım belada bu msi konusunda bende kaç kere gönderdim garantiye ama nafile
yemin ediyorum ben böyle sorunlu bir bilgisayar görmedim. bilgisayardan iyi düzey sayılabilecek kadar anlıyorum ama bu msı daki problemlerden hiç birini anlamıyorum.
1. ekran titremesi belirttiğiniz gibi 2. fan pancar motoru gibi maasallah -- garantiye gitti geldi aynı 3. xp sürekli problem cıkarıyor. ne yaparsam yapayım düzelmiyor. 4. internete bazen girmiyor kapa aç yapıyorum. 5. wireless arada kendiliğinden gidiyor.
daha ne sayayım bilmiyorum valla
Msi nin bir tek iyi tarafi ne pil koydularsa 2 yasindaki GX630 un pili hala nerdeyse full gidiyor. Ama kendisi LCD kirik mentese ve ekrana goruntu gelmemesinden dolayi tamir bekliyor. Acer in pili 6 ayda ölmüstü