Slm arkadaşlar.2 ay önce msi vr600 markalaptop aldım laptopa a4 marka bir usb mouse taktım mouse gayet düzgün çalışıyordu sonra bilgisayarı kapatıp açtım makina açıldığında mouse u görmüyordu şöyleki mouse un tuşları çalışıyor ama optik kısmında ışık yokdu ve imleç hareket etmiyordu bende usb porta çıkarıp yeniden takdım mouse çalışmaya başladı diğer tüm usb portlarda denedim aynı sorun devam ediyordu.Bu durum her defasında usb den tak sök benim sinirimi bozmaya başladı ve gidip başka bi mouse aldım aldığım mouse (a4 bu mini laptop tipi) u taktım.makina bu sefer hiç tanımadı gene mouse un tuşları çalışırken optik kısmı çalışmıyor bu sefer makinayı açıp kapamadım bile yani söküp taksamda mouse çalışmıyor sadece tuşları çalışıyor laptopun bios sürümünü kontrol ettim yeni sürümüde yok acaba msi vr600 laptop sadece bu marka mouse ile sorunmu yaşıyor onu bilmiyorum o yüzden başka marka bir mouse lan deniyeceğim acaba bu sorunun sizce basit bir püf noktası varmıdır?(not:mouse lar başka makinlerde düzgün çalışıyor)
ben 1,5 aydır vr600 ümü a4 usb mini mause ile kullanıyorum. şimdiye kadar böyle bir problemle karşılaşmadım. usb portuna başka bi cihaz bağladığında aynı problem oluyo mu? bence bir de bunu dene.
Şu yeni çıkan ge620dx laptobundan aldım aynı sorun bendede var çözümünü yada adam akıllı çalışan bir mouse bulabildinmi?