Şimdi Ara

MSI vs ASUS vs SAPPHIRE 7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI vs ASUS vs SAPPHIRE ... 7850 almaya karar verdim hangı firmayı almalıyım MSI a sıcak bakıyorum.

• Sapphire al hem oc lu hemde soğutmalı
  • soğutmalıdan kastınız?
  • Yani msi dan ve asus dan pek farkı yok soğutmada o yüzden öyle söyledim ama bence tercihiniz sapphire<msi<asus bu şekilde olsun bence ama yinede sen bilirsin tabi
  • MSI al derim en serini o'dur. Ne de olsa Twin Frozr. Üstelik military class askeri sınıf malzeme kullanıyor. Yanı daha uzun ömürlü ve saglam.
  • Hepsi aynı ucuz olanını al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire ile 1250 mhz core gören çok kişi var. Gpu takoz çıkma olayı rastlamadım hiç sapphire hd7850 lerde. Alacak olsam kesinlikle sapphire olanı alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yakında MSI alıcam. Bana hem malzeme kalitesi, hem tasarımı ve en önemlisi PC tarafındaki yazılımları tarafından daha çekici geliyor MSI. (Afterburner vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

Ben yakında MSI alıcam. Bana hem malzeme kalitesi, hem tasarımı ve en önemlisi PC tarafındaki yazılımları tarafından daha çekici geliyor MSI. (Afterburner vs.)

aynen bana da öyle geliyor :))
  • Önemli olan da n zaten tipinin içinize sinmesi yoksa aralarında kayda değer bir fark yok sadece msı power edition(tf4) lerin gpu lbarının seçme olduğu söyleniyor 1250 ye hepsi sorunsuz ulaşıyor fakat 1300+ ya power editionlar ulaşabilıyormuş fakat zaten kimse 1250+ önermiyor

• Msi twinfrozer tercih ederim.

• En ucuzunu al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.