Şimdi Ara

MSI VS MONSTER !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MSI MI MONSTER MI BİR KARAR VEREMEDİM.CUMA GÜNÜ ALICAKTIM.KARARSIZLIK YÜZÜNDEN ALAMADIM.LÜTFEN YARDIM EDİN.Csgo,Battlefield 4,Call Of Duty Black Ops III, League of legends(100+fps) , GTA , FARCRY OYNAMICAM.Çoğunlukla bu oyunları oynuyacağım.Çok kararsızım.Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Garanti konusunda monster da daha rahat edersin.

Msı da diğer tüm büyük markaların garanti süreci gibi yürür herşey, garantiye yollarsınız 30 gün beklersiniz, garanti dışı bırakmak için ellerinden geleni yaparlar.

Monster ise fokus bilgisayarın kendi markası, daha ilgililer. 1 ay falan beklemiyorsunuz detaylı bir sorun değilse bazen 2-3 gün içinde gereken yapılıyor, ücretsiz kargoyla gönderiyorlar geri, tamamiyle sattıkları ürünlerin arkasındalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Haziran 2015; 23:09:41 >
  • Msi pahalı. Msi 960m'i Monster'ın 970m'i fiyatına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin olun Monster'ın tek avantajı daha uygun fiyata daha iyi donanım vermesi. Geriye kalan herşey de Msi daha iyi.
  • Monster.
  • Monster donanimi cidden iyide asiri kalitesiz urunleri.

• Arkadaşlar fakat msi niye bilgisayarlarının özellikleri monster'a göre düşük olmasına rağmen fiyatı pahalı.Adamların bi bildikleri mi var.Yoksa kazık mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monsterın mağazasına bizzat gidip bilgisayarlarını gördüm, şuana kadar gördüğüm en kalitesiz kasa malzemesi monsterda (4000 TL+ olan makineleri hariç) Sundukları donanım diğer markalara göre bir zahmet daha uygun olsun. O laptopların oyun oynarken yandığını rahatlıkla tahmin edebirim. Yaklaşık 2 yıl önce az daha alacaktım donanımı sebebiyle, hem de türk bir oluşuma para kazandırmak için, haklı olarak 3200 lira veriyorum yanında çanta hediye edin demiştim kabul etmemişlerdi eyvallah diyip çıkmıştım
  • Peki msi 'ın bir modelini önerirmisiniz ? İyi götürcek beni üniversiteye kadar...
  • Monster üretici olan Clevo'nun ürünlerini kullanır, her segment için ürünleri vardır, tüm dünyaya platform yapan firmaya kimse kalitesiz diyemez, Msi'ın da düşük segment ürünlerini incelerseniz çokta başarılı olmadığını görürsünüz.

@Beko103

Bütçe verin lütfen.
  • 3550 TL - 3600 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beko103 -- 16 Haziran 2015; 0:14:42 >
  • Up up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.