Sizce hangisi karar veremedim monster'da indirim var ama güvenebilir miyim?
Marka MSI
Model Intel i7-2670 16GB 1.5TB 17.3" Full HD 1.5GB GTX570M USB 3.0 W7HP Ürün Kodu GT780DXR-472TR İşlemci Markası Intel® İşlemci Tipi Core™ i7-2670QM İşlemci Hızı 2.0 GHz, Turbo Boost ile max. 2.9 GHz İşlemci Cache 6 MB İşlemci FSB (Veri Yolu) - Ekran Boyutu 17.3" LED backlight Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 Ekran Kartı NVIDIA® Ekran Kartı Hafızası 1.5 GB DDR5 harici grafik belleği Grafik İşlemcisi GeForce GTX 570M Sistem Belleği 16GB(4GB x4) DDR3 1333MHz Disk Kapasitesi 1,5TB = 750GB SATA *2 Disk Hızı 7200 rpm Hoparlör 2.1ch speakers Dynaudio, THX TruStudio Pro+subwoofer Kamera HD type (30fps@720p)
monster güzelmiş güvenilirdir,sıkıntı olursa irtibat kurarsınız.anabileşenler olarak msi'den iyi,monster'in bir özelliğini sevmiyorum kasasına braz şekil verse malzeme kalitesi filan güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
monster güzelmiş güvenilirdir,sıkıntı olursa irtibat kurarsınız.anabileşenler olarak msi'den iyi,monster'in bir özelliğini sevmiyorum kasasına braz şekil verse malzeme kalitesi filan güzel olur.
cevap için teşekkürler. Benim için sistem önemli tasarım ikinci planda kalıyor yani, monster almayı düşünüyorum
Her zamanki gibi MONSTER akar.
quote:
Orijinalden alıntı: olle
Her zamanki gibi MONSTER akar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme