Şimdi Ara

Msi x570 mi Asrock x570 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba espor odaklı ve bazen yayın açmak için sistem topluyorum. 2 anakart arasında kaldım düşünceleriniz nelerdir hangisini almam mantikli. Sistem:
    Anakart 1.
    Msi x570 A Pro
    Anakart 2.
    Asrock x570 Phantom Gaming 4
    Ryzen 5 3600x
    Asus dual Rtx 2070 super
    Gskill 16gb 3200 ram
    Xpg 512gb M2 SSD
    Power boost x-59 650w 80+ kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ense3 -- 9 Eylül 2020; 23:59:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İkisi de değil

MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI bu canavarı edinin.
  • asus prime x570-p
    asus tuf x570-plus
    giga x570 aorus elite

gamernexus bu üçünü öneriyordu. asus prime giriş seviye, diğer ikisi birbirinin muadili. Tuf'un wi-fi'siz olanı... Sırf wi-fi var diye bi anakarta 150-200 lira fazla vermek akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

İkisi de değil

MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI bu canavarı edinin.
    ThE LoSt hocama katiliyorum +1

eger imkan varsa daha önceden kendinizi bu ikisi diye sartlandirmadiysaniz gaming edge modeline biraz daha yakindan bakmanizda fayda var.
  • wifi kullanmayacaksan MSI B550 tomahawk, kullanacaksan MSI B550 gaming carbon wifi, 4.0 m.2 desteği olacağı için bence ssd yi gözden geçir. (çok önemli değil ama psu 8+8 cpu desteklerse için rahat eder.)
  • lecnotr kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam b550 gaming edge nin nesini begenmediniz? Tomahawk anlasiliyor tabiki wifi a gerek yoksa evet alinir, ama wifi icin carbondan önce fiyat olarak daha uygun olan gaming edge vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cok acil degilse 2070 super almayin, 3070 alirsiniz ciktiginda, bu sene icinde gelir Türkiye'ye. Ciddi performans farki var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukardaki arkadasa katilmamak elde degil, ben diger bilesenlerinize öyle bakmamistim ama powerzoort marka güc kaynagi yazmissiniz, böyle bir sisteme ve bu anakartlara yakismayan güc kaynagini, rtx 3070 ekrankartina iskence yapmak icin mi sectiniz?

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Beğenmediğimi belirten bir cümle kurmadım. Baksın araştırıp indirimde olanı alsın, model belirtmek seçenek çoğaltmak için tavsiyede bulunuyorum. (toma alıcakken kampanya oldu 1700tl ye carbon wifi aldım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 10 Eylül 2020; 13:17:22 >
    kullandiginiz icin önerdiniz anladim, tamamdir. ama ayni indirim zamani b550 gaming edge de saka gibi 1500 liraya satildi bir kac gün önce yine HB de 1500 liraydi. Begenmemeden kasit, zira daha ucuzu varken 1900-2000 liralik karti önermek icin bir sebep olmali, ben o sebebi sordum. Hayirli olsun sizede bu arada, iyi anakart fiyat olarakta iyi fiyata almissiniz

Ankartlar arası pek fark gözükmüyor.(karşılatır link) Ucuz olan mantıklı olandır, fakat arkadaşın sisteme bunlardan birini aldığında, sistemi genel olarak ele alırsa f/p olarak bir saçmalık olacak. Genel olarak f/p sistem bakılmıyorsa, başka bir nedeni varsa alınabilir. buarada hocam " power zoorta" sesli güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 10 Eylül 2020; 13:32:41 >
    Merhaba öneriler için teşekkürler PSU 8+8 CPU destekleme olayini anlamadim.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Valla acil sistem lazım olduğu için aldım bir de fiyatı çok ucuza buldum dayanamadım.

Powerboots iyi bir marka diye biliyordum. Açıklarsanız sevinirim. Sizin öneriniz nedir

Teşekkürler yardim için. Neden saçma oluyor? daha dusuk bir anakart mi almalıyım bu sisteme?

• ense3 E kullanıcısına yanıt
    Aman aman almissiniz birde, hocam etmeyin gözünüzü seveyim kim diyor size bunlar iyi falan diye, kaynaginiz var mi onlarla konusalim. Iyi psu lara ayip oluyor. Iade sansiniz var mi ürünlere? ekrankartini kac paraya aldiniz?

• b550 diye birşey cıkmıs x570'den hiçbir farkı yok yine pci exp 4.0 destekliyor üstüne fan yok üstüne daha ucuz üstüne vrm'ler daha iyi ama hala millet x570 almaya çalışıyor, garip kafalar.
    Yok hocam sadece ekran kartını aldım 3550 TL ye letgoda sıfır kapalı kutu garantili buldum aldım. Kalan sistemi bu birkaç gün içinde alacağım.

• Asrock ise sadece Taichi
    MSI ise Mortar ve ustu...
  • Önceliklehttps://linustechtips.com/main/topic/1116640-psucultists-psu-tier-list/ burda en azından b tier psu alın, elinizdekini yapabiliyorsanız iade edin. Biraz bekleyip 3000 serisini görmek mantıklı olacaktı ama siz ekran kartı almışsınız bile, 4-5 bin tl civarına 3070 gelmesi bekleniyor.(kısaca performansı 3070>2080ti) Kasanızı f/p olarak ekran kartına göre kurun. Ekran kartına göre sistem araması yapın bir çok sonuç çıkacaktır,(mesela 2070 super li sistem toplama gibi.) 2-3 gün araştırın kafanızda soru kalmadan toplarsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.