Şimdi Ara

msi z87 g45 sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi z 87 g45 e ikinci bir ekran kartı alıp taksam çalışma hızları x8 e düşer mi yoksa 2 tane x16 hızında ekran kartı çalıştırabilir miyim ya da hangi anakartla çalıştırabilirim veya hiç anakartı dert etmeden direk yeni ekran kartı alıp taksam performans ne derece artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captivityofcapability -- 10 Kasım 2014; 21:01:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sli da emin degilimde z87 hele m power ise kesinlikle memnun kalırsın

• x8 x8 olarak SLI yapabilirsin.Ancak 980 ile bile SLI yapsan da PCI-E3 x8 bandwidth i yeterli gelecektir.
  • 2 tane x16 hızında hiçbir anakartla çalıtıramazsın(ddr4,x99 ve 5930k lı sisteme geçmedikçe).
    2 tane x8 olması da pek birperformans kaybına yol açmaz.
    Ekran kartı nedir?
    Eğer sağlam bir ekran kartın yoksa sli a hiç girme direk sağlam bir kart al önce,alt seviye kartla sli yapmak akıl karı değildir.

• mbald M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartım gtx 770 son zamanlarda bf4 te falan takılmalar başladı gtx 770 den 15 20 fps için 1300-1400 lira verip gtx 970 e geçmek gereksiz geldi sonra youtube de fln sli gtx 770 ile 100 120 fps alanlar gördüm mantıklı geldi sli

• 770 2 gb olduğundan dolayı tavsiye etmiyorum sli.
    2 gb ın yeterli olduğu oyunlarda güzel performans verrbilir fakat yeni nesil oyunlar sürdkli vram ihtiyacını arttıracaktır şu an için 2 gb full hd de yeterli olsa da sli da ve ilerisi için yeterli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbald -- 10 Kasım 2014; 23:37:29 >
  • mbald M kullanıcısına yanıt
    Hocam peki yeni bi ekran kartı olarak ne tavsiye ediyosunuz

• Gtx 970 tabi ki marka ve model olarak pek bir bilgim yok yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: captivityofcapability

Hocam peki yeni bi ekran kartı olarak ne tavsiye ediyosunuz

Neden BF4`te takılmalar oluyor acaba,bunu araştırsaydınız keşke önce bir.

Driver surumun nedir? Son driveri yukle bi oncekini yukle dene.Sistemini yaz bakalim sorun yaratacak parca var mi,cunku GTX770 o oyunda 15-20 dps verecek kadar gucsuz degil.

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olmuş 15 20 fps gtx 770 ile 970 arasındaki fark driver larım güncel ama gene de ara sıra tkılmalar oluyor onu da araştırdım burda konu da açtım ama pek bi sonuç çıkmadı yani fps genel olrak iyi ama ara sıra takıılmalar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captivityofcapability -- 11 Kasım 2014; 8:09:02 >
  • Sli yaparsın 2 kartta %80 verimle çalışır tek kart kullanmak istersende en azından 970 al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.