Şimdi Ara

msiexec.exe hatası ve nwiz.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma 98'i yeni kurdum fakat bir türlü office yükleyemiyorum msiexec hatası verip duruyor. birde yeni format atmıs olmama ragmen nwiz.exe isimli dosya hala kayıtlı nedir bu bir virüsmü yoksa ilginize simdiden tesekkurler

• Galiba senin GeForce chipli MSI marka bi ekran kartın var..
    Eğer öyleyse MSI'nin CD'sindeki driveri yüklemişsen bu hatayı veriyo olabilir..
    Bilgisayara tekrar format atıp (format c:/u komutuyla ''u'' harfini eklemeyi unutma)www.nvidia.com 'dan Detonator 41.09'u yükle..
    Bide Windows 98SE kur ilk sürümü kurma..
  • www.microsoft.com dan
    Windows installer ın son versionunu Yükle Büyük Bir ihtimal Ondandır.

• arkadaslar daha etkli cozumler bekliyorum sorunumun cozumunu bulamadım
  • benim ofis kurarken aldığım hatalar genelde cd nin bozulmaya başladığını gösteriyordu. cd tam bozulmadıysa cd yi sokup çıkardığımda okumayı başarabiliyordu. tabi bir yere kadar. bence varsa başka cd yada cdlerle dene
    bir ipucu daha cd yi komple hardiske kopyalamayı dene kopyalayabiliyorsan cd sorunsuz demektir
  • msiexec.exe Windows Installer ın kurulum yaparken windows un system klasörü içerisine attığı dosyadır.Şimdi bu msiexec.exe ile ilgili hatalardan birinde systemde virüs olduğu içindi.
    Birde şunu dene;system klasörü içinden msiexec.exe yi sil.PC ni yeniden başlat ve office kurulumuna başla.Eğer yine hata verirse yine msiexec.exe yi sil ve pc ni yeniden başlat.Windows Installer'ı office cd si içinden bulup sadece onu kur.Office kurulumuna daha sonra geç.Bu anlattıklarımı bir dene istersen.Eğer olmazsa ona göre ben daha önce karşılaştığım bu hatayı nasıl düzeltmiştim net olarak hatırlamaya çalışayım.
  • Rosicky +1
    office cd sinden instmsi.exe dosyasını çalıştır hallolur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msxml4 parser kur.bunu microsoft sitesinden indirebilirsin.bunu yükleyince acdsee bile internete bağlanmadan kuruluyor.installer hatalarını düzeltiyor.bende age of mitoloji cd si var ben ordan yükledim.tavsiye ederim 4-5 mb birşey.
  • HİÇ BİRİ OLMUYORSA OFİSİ GÜVENLİ KİPTE KUR....

nwiz.exe İPTAL ETMEK İÇİN İSE,
    BAŞLAT/ÇALIŞTIR/msconfig yaz,
    gelen pencerede BAŞLANGIÇ penceresine tıkla ve "nwiz.exe" nin önündeki çentiği kaldır. bilgisayarını tekrar başlat.

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kayalilar</i>
    <br />bilgisayarıma 98'i yeni kurdum fakat bir türlü office yükleyemiyorum msiexec hatası verip duruyor. birde yeni format atmıs olmama ragmen nwiz.exe isimli dosya hala kayıtlı nedir bu bir virüsmü yoksa ilginize simdiden tesekkurler
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.