Şimdi Ara

MSKU TIP FAKULTESI OGRENCISIYIM SORULARINIZI ALABILIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mugla ya da bolum hakkinda sorularinizi yanitlayabilirim.

• 90 tyt 70 ayt 82 obp gelir miyim yanına
  • Bu yıl sınava girmedim yorum yapmam doğru olmaz kardeşim var 92 tyt 65 ayt 95ort ona bile bir şey diyemedim :)
  • Reis okul akredite alır mı sence 6 sene içerisinde
  • İng hazırlıktaki eğitim yeterli mi ? Hazırlık görüp Türkçe tıp okuyabilir miyiz?
  • Hocam tus başarısı nedir ? Hastanesi var mı ? Neden muğlaya gitmeliyim ? Sosyal etkinlikler nasıl ? Kulüpler aktif mi( bisiklet özellikle) ?

Doğru soruları sormuşumdur umarım.
  • Tetanosu tanıyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepimizindoktoru

İng hazırlıktaki eğitim yeterli mi ? Hazırlık görüp Türkçe tıp okuyabilir miyiz?

Akredite benim için de çok önemli okul çalışmalar yapıyor bu konuda 6 yıla alınacağını düşünüyorum ingilizce hazırlık okumadım kolay olduğunu biliyorum 1. sınıfta diğer fakültelere göre kolay olduğu için ingilizce okuyanlar kolay alışıyor hazırlık okuyup türkçeye geçen görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanwulf2 -- 27 Temmuz 2018; 1:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya giden uzayli

Hocam tus başarısı nedir ? Hastanesi var mı ? Neden muğlaya gitmeliyim ? Sosyal etkinlikler nasıl ? Kulüpler aktif mi( bisiklet özellikle) ?

Doğru soruları sormuşumdur umarım.

üniversite tusta başarılı bu üniversite neden tercih edilmesi gerek sorusunun cevabı şu fakülte ve hastane yeni hocalarla rahat iletişim kurabiliyorsun kampüs köteklide ve yaşayanların %90 ı öğrenci ve bu da güzel bir ortam yaratıyor insanlar birbirine karışmıyor buranın en sevilmeyen özelliği ise çok küçük olması. sosyal olarak gelişmiş bir üniversite tiyatro ve dans çok ön planda bisiklet kulübü var mı bilmiyorum ama bisiklet muğla ve ilçelerinde yaygın daha ayrıntılı cevap istersen özelden de konuşabiliriz şuan yurtdışındayım ve telefondan bağlanabiliyorum pek bilgi veremedim o yüzden

• kanwulf2 kullanıcısına yanıt
    Sonuçlara göre size ulaşırım hocam , teşekkürler.
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    tanışmıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.