Şimdi Ara

MSN (80048820) ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu messenger ın 7.5 sürümündeki bağlantı problemiyle ilgili kendi imkanlarımla bi araştırma yaptım.
    Şimdi durum şu elimde 3 adet modem var
    zoom x4
    usr 9108
    geek combo

arka arkaya aynı adsl hattı üzerinden yaptıgım denemeler sonucunda geek combo ve zom x4 herhangi bir hata mesajı vermeden sorunsuzca ve de kolayca msn e bağlanıyor. Fakat USR 9108 inatla bağlanmıyor. ayarlarında herhangi bi problem göremiyorum. bütün ayarlarını hem otomatik hem de manuel olarak denedim. Ne şekilde olursa olsun bağlanmıyor.
    Bu durumda bu modemler arasındaki farklara bakmak lazım. En belirgin fark olarak usr wireless diğerleri değil. Ancak sorunun bundan kaynaklandığını zannetmiyorum. Yine de yarın firmamıza değişik 2-3 adet wireless modem getirtip onlarla da deneme yapıcam.
    İkinci belirgin fark diğer iki modemin adsl2+ desteği yok (en azından elimdekilerde yok yeni versiyonlarını bilemiyorum). Sorunun sebebi buymuş gibi bi izlenim oluştu bende. Yani modemde adsl2+ desteği verebilmek için yapılan değişikliklerin neden oldugu bi problem olabilir.
    Eğer bu konuda daha ayrıntılı araştırma yapabilecek arkadaslar varsa bunun üzerine eğilmelerini hem tavsiye hem de rica ediyorum.

Herkese iyi geceler diliyorum. Sağlıcakla kalın...

Bursa TECHNIC BİLİŞİM (0-224) 3276005 - 3276065

• Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gündür (80048820) hata msj alıyorum ve msn bağlanamıyorum.Airties RT-101 adsl modem kullanıyorum.Ayarlarla oynamadım.İşin tuhafı birgün bağlanırken ertesi gün hiçbirşey yokken bu hata msj almaya başladım.Acaba bölgesel bir problem olabilirmi? ya da ne olabilir? bu arada BURSA/Orhaneli/Karıncalı dayım.
  • aynı sorun usrobotics modem ile bende yaşadım. ayrıca hotmail hesabımdaki mailleride okuyamıyorum. bursa osmangazi. msn için çözüm 7.0 yükledim fakat hotmailimi hala okuyamıyorum.
  • buhatayla ilgili bir çok topic açıldı ve çözümler üretildi. biraz arama bölümünü kullanın sorununuz çözülür
  • msn 7,5 sürümünü kaldırıp 7 sürümünü kurdum.Şu anda bir problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.