arkadaşlar msn adresim hacklendi ve gizli soruyu degiştirmişler hiç bir şekilde geri alamadım msnyi eger msn geri almanın yolunu bilen varsa lütfen acill yardım etsin ve nasıl geri alabilecegimi anlatsın nolur o msn benim için cok önemli şimdiden teşekkürler iyi forumlar..
gizli soruyu bilemezseniz hotmail nerden anlayacak hesabın sizin olduğunu ? başvursanız bile hotmail şöyle düşünür ; hesap başkasının olabilir biri bizi kandırmaya çalışıyor şeklinde........ ama eğer emniyetin bilişim suçları bölümüne başvurursanız çalan ibne yakalanır.... onlar microsoftla bağlantı kurup kimin kullandığını öğrenebilirler... ve sizde hesabınızı geri alırsınız.. sakın kimse başkasının email adresini çalmaya çalışmasın aksi halde 8 sene hapis cezası yersiniz.......
quote:
Orijinalden alıntı: turbocat1
gizli soruyu bilemezseniz hotmail nerden anlayacak hesabın sizin olduğunu ? başvursanız bile hotmail şöyle düşünür ; hesap başkasının olabilir biri bizi kandırmaya çalışıyor şeklinde........ ama eğer emniyetin bilişim suçları bölümüne başvurursanız çalan **** yakalanır.... onlar microsoftla bağlantı kurup kimin kullandığını öğrenebilirler... ve sizde hesabınızı geri alırsınız.. sakın kimse başkasının email adresini çalmaya çalışmasın aksi halde 8 sene hapis cezası yersiniz.......
iyi ama emliyet bilişim suçları kişisel çalınan msn adreslerine bakıyor mu benim bildigim firmaların çalınan msn adreslerini geri alıyor ayrıca ben 15 yaşındayım nasıl şikayetci olabilirim ki en yakın karakola mı gideyim :S :D Lütfen Yardım Pls...