benim 1 ana makina +5 tanede clint olna bir işyyerim var internet kurduk 1024 sınırsız erişim var. anlayamaıyorum bütün bildiğim testleri yaptım bütün değerleri girmeme rağmen msn açılıyor fakat nete giremiyorum.
şimdi bağlantı şu şekilde tek portlu bir modem var modem hubta 1 bağlantı noktasına bağlı hubta ikinci soketi ana makinaya yaptık 3 4 5 6 7 ise cilint masalarda ayrıldı
1320 datron modem ve aynı zamanda airtes205 kablosus tek port modemle denedik ip leri otomotik olarak ayarlandı
bildiğiniz bütün virus programlarını ve spy programlarını denedim ama telekomuda aradım tek bir sonuç alamadım
gerçekten bu kadar tıkandığımı bilmiyordum gerçekten bilgilerimin ne kadar yavan kaldığıunı gördüm
ve şu anda 1 ana 5 clintte modem kapanıp açılınca 4 yada beş dakika nete giriyor sonra sadece msn kullanabiliyorum portları baktım modem ayarlarını resetledim telekomdan sinyal kontorlu yaptırdım makinalarda üstelik deep freeze var ve güncel olmalarına rağmen
arkadaşlar konuya hakim bir arkadaştan yardım istiyorum teşekkürler
DNS sunucu adreslerini kontrol etmeni tavsiye ederim. Ağ Bağlantılarım sağ tık özellikler > Yerel Ağ Bağlantısı sağ tık özellikler > Genel kısmında internet iletişim kuralları TCP/IP tıklayıp özellikler burada Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan deyip.