msn de karşı tarafın kiminle konuştugunu görmek için bildiginiz bi program varmı???
Yoktur herhalde!
varsa pls bana da pm atarmısınız
aslında msn fun maker var ama ne kadar kullanıslı bılmıyorumm ben adam gıbı kullanamadım
dostum o dediin olay özele tecavüz demektir lütfen böyle sapur supur _eyler için topic açmay1n.....!
arkadas hep de bole dusunme yaa belkı cocuk kıs arkadasını kontrol edecekk belkı bır supelendıgı konu vardırr sonuc ta bunu baskaa neden ıstesınkı
msnfunmaker ın ısmını degıstırıp karsı tarafa yutturabılırsenız karsıdakını her turlü kontrol edebılırsnız...tabı bunu arkadasın dedıgı gıbı gereklı kısıler icin uygulayın lutfen
haklısın arkadasın gereklı seyler ıcın kullanmak gerekırr yaa ama fun maker okadar da ıı degıll baska bıldıgın varmıı
arkadaşlar karşı tarafın ne yaptığını bilmek elbette mumkun ancak bunu yaparken faydasıyla zararını karşılaştırın trojan yutturursun olur ancak bu tür uygulamalarda karşı tarafın hakimiyeti sadece sizin elinizde oolmuyor. siz kötüniyetli olmasanızda başkaları olabilir ya kızarkadaşı vs. için ne gereği var böyle şeylere onu anlamıyorum artı bu tür programları kendi pc nize yuklemekte riskli ava giderken avlanıyorsunuzda. tabi tercih sizlerin genede. biri bizi gözetliyorların turkiyedeki rating rekorlarını altüst etme nedeni ortada demekki. burası dedektiflik sitesi değil kızarkadaşını kıskanan soluğu forumlarda alıyor. izninizle bu gereksiz topiğe benden bi
msn funmaker çok salak bi program..yada ben kullanamadım oyüzden..birisi anlatsa tam kullanımı nasıl olur.yada pm dende yazabilir aslında..pm den yazılsa daha iyi olur bence
msn funmaker yemiştim geçenlerde darmaduman oldum,bilg acayip yavaşladı,avast yakalıyo ama silemiyo,gönderen kişiden alıp çalıştırınca programı msn kapanıyor daha sonra tekrar açınca msn in karşıdakinin eline geçmiş oluyor...format atmak zorunda kaldım ve tüm şifreleri değiştirdim.
yanlışlıkla olsa bile kendiniz çalıştırırsanız olacak şeylerden siz meshulsünüz,güvenmediğiniz kişilerden msn den dosya almayın,dosya ismni ilgi çekici yapıp sizin çalıştırmanızı sağlıyor..
dikkat!!!!!!!!
ya bu msn ne kadar hayatımıza girdi arkadaşlar ya yok kız arkadaşını kontrol edecekmiş falan.artık ücretsiz hatlar falan var telekominikasyon olayı yani bırakın chatleşerek aşk yaşamaya çalışmayı
quote:
Orjinalden alıntı: cb
msn funmaker yemiştim geçenlerde darmaduman oldum,bilg acayip yavaşladı,avast yakalıyo ama silemiyo,gönderen kişiden alıp çalıştırınca programı msn kapanıyor daha sonra tekrar açınca msn in karşıdakinin eline geçmiş oluyor...format atmak zorunda kaldım ve tüm şifreleri değiştirdim.
yanlışlıkla olsa bile kendiniz çalıştırırsanız olacak şeylerden siz meshulsünüz,güvenmediğiniz kişilerden msn den dosya almayın,dosya ismni ilgi çekici yapıp sizin çalıştırmanızı sağlıyor..
dikkat!!!!!!!!
evet zararlı bi program ama dikkatli kullanırsan bir de nasıl sileceğini bilirsen sorun olmaz mesela silmek içn windows klasöründe svchost.exe dene bir dosya var onu bulup silmen sorununu çözerdi neyse bir daha olursa aklında bulunr
haklısın ensartas aklımda bulunsun ama bir tek bundan ibaret değil bu kahrolası virüs ve trojanlar,her gün çeşit çeşit çıkıyo.
evet ama en iyisi tanımadık kimsedn birşey almamak en güvenilir yol budur bunun başka çaresi yok zaten
bi keresinde mirandadan konuştuğum bi kızın bana kimle konuştuğuna dair küçük popuplar açılmıştı. kıza sordum bunlarla mı konuştun diye şok olmuştu. bir dahada olmadı böyle bişey. ne trojan soktum ne başka bişey. normal mirandayı kullanıyordum.
bo$verin kiminle konuştugunu ne yapacaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
arkadaşlar karşı tarafın ne yaptığını bilmek elbette mumkun ancak bunu yaparken faydasıyla zararını karşılaştırın trojan yutturursun olur ancak bu tür uygulamalarda karşı tarafın hakimiyeti sadece sizin elinizde oolmuyor. siz kötüniyetli olmasanızda başkaları olabilir ya kızarkadaşı vs. için ne gereği var böyle şeylere onu anlamıyorum artı bu tür programları kendi pc nize yuklemekte riskli ava giderken avlanıyorsunuzda. tabi tercih sizlerin genede. biri bizi gözetliyorların turkiyedeki rating rekorlarını altüst etme nedeni ortada demekki. burası dedektiflik sitesi değil kızarkadaşını kıskanan soluğu forumlarda alıyor. izninizle bu gereksiz topiğe benden bi
Tam destek.
Bu işleri oyun olarak görmeyin önemli meseleler bunlar.Milyarlarca zarara giren insanlar var bu trojan,spy,dailerler yüzünden lütfen duyarlı olalım.
konu yanlış yerde adminler ilgilenirseniz iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme