Şimdi Ara

Msn Discovery Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msn açtığımda Discovery özellikleri çalışmıyor.Ayarlarını değiştirmeye çalışınca resimdeki gibi oturum açmamış olduğumu söylüyor.Discovery kullananlarda böyle bir sorun var mı ve ne yapabilirim?

Msn Discovery Sorunu

• MSN discovery illegal bir programdır.
    Exe. si trojen'dir güncel bir virüs tarama sitesine tarat anlarsın sana tavsiye hemen sil derim ileride çok sıkıntı çekersin yoksa.
  • discovery i 1 ay kullandım çok pişman oldum

nette dosya alış verişini acaip bir şekilde yavaşlatıyor

gün geçtikçe pc daha geç açılmaya başlıyo

tavsiyem

plusdan şaşma
  • Madem öyle diyorsunuz sildim gittiZaten dandik bir programdı doğru çalışmıyordu
  • hacı son sürümünde problem yok
  • Trojen diyoruz uzantısı son sürümünde problem yok diyorsun pff
    iyi ya nasıl biliyorsanız öyle yapın ama sonra foruma gelip zırlamayın
  • bende kullandım bi süre sildim en sonunda... hiç bi özelliği yok veya özellikleri çalışmıyor bide yetmezmiş gibi durduk yere hata verip kapanıodu msn...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WhatsApp İsim Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LİVE MES. 9 İLE BİRLİKTE DİSCOVERY İDE YÜKLEMİŞTİM MSN SÜREKLİ KAPANIORDU. SANDIM Kİ MESSENGERDAN KAYNAKLANIO 8.5 GERİ DÖNDÜMYİNE AYNI PROBLEM DEWAM ETTİ. DEMEKKİ SORUN DİSCOVERYDE HEMEN SİLDİM.
    TEŞEKKÜRLER..
  • Bende de vardı Discovery. Antivirüs Programı trojan olarak algıladı. Bitdefender ya da Norton kullanıyordum tam hatırlamıyorum. Sonra da sildim. Şimdi "PLUS" yüklü, kimin ne saatte online-offline olduğuna kadar görebiliyorum hem de aynı anda aynı oturumda birden fazla msn hesabı açık tutabiliyorum . Denemeyen herkese tavsiye ederim.
  • Hayatımda bir kere discovery kurdum. Bilgisayara yapıştı resmen. Öyle kolay kolayda silinmiyor. MSN de link alışverişini kesmesi ayrı bi cansıkıcı olay. Ve her msn açarken bi kasma sözkonusu. Gereksiz ve yavaşlatıcı bi program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V1

Hayatımda bir kere discovery kurdum. Bilgisayara yapıştı resmen. Öyle kolay kolayda silinmiyor. MSN de link alışverişini kesmesi ayrı bi cansıkıcı olay. Ve her msn açarken bi kasma sözkonusu. Gereksiz ve yavaşlatıcı bi program.

evet katılıyorum dostum sana tamamen gereksiz bir program, hem artık tam çalışmıyor..
  • daha önceden bir kez kullanma deneyimim oldu.çogu kez yalan yanlış hatalı bilgiler sunuyor.
    tavsiye etmiyorum ve kullanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.