Şimdi Ara

msn hacklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşımın msn sini hacklemişler.listemde olduğu için onun msn si ile bana merhaba dedi ben bu adresi hackledim şimdi senin msn ni hackliyeceğim dedi istersen birazdan msn ni kapa aç bak bakalım tekrar girebilecekmisin.Ne alaka dedim herhangi bi dosya alışverişim olmadı mail almadım. Fakat msn mi kapayıp açtığımda tekrar msn me giremedim.benimde Msn adresimi çalmış vew listemdeki bazı kişilerede aynı şeyi uygulamış hemen telefonla listemdekileri arayıp listelerinde beni engellemelerini söyledim.Şimdi hiç bir dosya almadan eklenti açmadan arkadaşımın msn şifresini kırıp listesinde yer aldığım için benimde şifremi nasıl ele geçirdi msn mi nasıl tekrar geri alabilirim. Benim şifremi nasıl çaldı bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.....

• bak şimdi arkadaşını fake mail haklemiş galiba sen hiç bi dosya alıp göndermedi isen senin kini haklememiş ..
    bi program var sen msn dondurucu diye arkadaşlara yapıyodum eskiden.. sen msn den çıkınca program senin msn adresine bir çok kere değişik şifrelerle deniyo senin msn adresin 15 dakikalığına kullanım dışı oluyo ben bunu arkadaşa yapmıştım arkadaş 4 kere girmeye çalış mış girememiş 5. de açtı msn i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 17 Ağustos 2006; 17:11:08 >
  • Ne oluyosa sanki msn hack leyince kendini hacker zanneden töbe töbee........
  • serefsızmı yok bunu bı halt sanıolar ıste veletler
  • ehehh gerizekalı bebelerin ego tatmini. yiyosa bankaları kekleyin ozaman öpelim elinizden
    quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

serefsızmı yok bunu bı halt sanıolar ıste veletler
  • cefucsa kardeşim msn dondurma yok çünkü benim msn adresimle listemdeki başka kişilere de ulaşmış onlarında bir kaç tanesini çalmış. ama dediğim gibi ben kimseden dosya almadım mail eklentiside açmadım üstelik avast ve black ice kullanıyorum adaware de mevcut aklımın almadığı dosya alışverişi olmadan bunu nasıl yaptı yani listesinde bulunduğu kişileri nasıl hacklıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Ne oluyosa sanki msn hack leyince kendini hacker zanneden töbe töbee........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msnm hacklandı lütfen yardım
    17 yıl önce açıldı
    Hesabım Hacklenmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.