Şimdi Ara

msn hesabından gmail hesabına anlık ileti yollanabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşım msn den bır baska arkadasına gmail hesabına anlık ileti yollayabildiğini söyledi ve olayın şöyle olduğunu soyledi. msn kapatıldıktan sonra tekrar açılırken yeni bir hesap alınıyormus ve buraya hotmail yerıne gmail hesabı yazılınca olabılıyormus. ben denedım ama olmuyor bu mumkunmudur acaba arkadaslar.

• Evet mümkün benim msn'im gmail hesaplı,ama işin kötüsü nasıl yapmıştım onu hatırlayamadım
    Bilen bi arkadaş yardımcı olacaktır muhakkak
  • Başka bir email adresiyle msn accountu almak için aşağıdaki işlemleri uygulamalısınız.
    Önceliklewww.passport.com adresine giriyoruz.
    Sol taraftaki Kaydol linkine tıkladıktan sonra karşımıza E-posta adresiniz var mı diye soran bir sayfa geliyor ve biz burda işaretli olan Evet'i seçip Devam'a basıyoruz.
    Kullanmak istediğimiz E-posta adresini birinci boşluğa yazıyoruz. Eğer size ait olan ve @gmail.com ya da farklı uzantılı bir emailı yazdığınızda mail kutunuza Passport.com dan bu mailı Passport.com da kullanabilmenizi aktifleştirmeniz için mail gelecek, aktifleştirmediğiniz takdirde MSN'de nickinizi değiştiremezsiniz bilmemne@bilmemne.com (hesabı aktifleştirilmedi) gibi nickiniz olacak.
    Gerekli yerleri doldurduktan sonra artık bu email adresini MSNde kullanabilirsiniz. Nickinizi değiştirmek için dediğim gibi mail kutunuza gelen mailı onaylamanız gerekmektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.