Şimdi Ara

Msn için yardım ( Görüntü ile ilgili )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinir oldum ya benim tv kartını webcam olarak görüyor ( webcam'im yok ) görüntülü konuşma başlattığımda show tv yi gösteriyor karşıya ( bari kanalı değiştirebilsem ) bunu engellemek için msn ayarlarından ne yaptımsa olmadı sizce sorun ne olabilir ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halook -- 4 Mayıs 2006; 1:12:38 >

• dostum inan aynı sorunu bende yaşıyorum. valla en iyisi web caminde yoksa hiç uğraşma. yada universal patchi yükle. alakasız bişey ama ben yükleyince düzeldi
  • o birazcık zor belki eski versiyon msn kullanırsanız olabilir
  • evet dost insan. aynı sorun bende de var. sorunun temeli esasında tv kartları. bende artı olarak ses düzenini de bozdu. aldığım güne lanet ediyorum. msn tool barda araçlar/ses görüntü düzenleyicifden halldemiyosan tv kartını silip ses ve görüntü düzenleyiciden web camını tekrar tanıt. ben öle yapmıştım. başarılı oldu. sende dene.
  • Vay be demek ki sadece bende değilmiş bu sorun ama ne yapmak gerekiyorki ?

@ eagle_eagle : Teşekkür ederim de bende webcam yok zaten

Rica etsem de konuyu internet bölümüne taşısanız ne güzel olur. Konuyu burada açmamak gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halook -- 4 Mayıs 2006; 16:08:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.