Şimdi Ara

msn konuşmalarının başkası tarafından görülmesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
54.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu mümkünmü?yada mümkünsede böyle bi işlemin yapılması kolay bişeymi?bide bu işin ilk aşaması tanımadığımız kişilerin bizi kişilerine eklemesi ile mi başlıyo?yanlış anlamayın amacım hackerlık değil sadece kendi msn imin başkaları tarafından görüntülenmesinden şüpheleniyorum.şimdiden teşekkürler...

• böyle bişey mümkün.. eğer biri sana trojan virüsü yollamışsa ve sen o trojanı yemişsen senin şifren dahil bütün konuşmalaranı görebilir..
  • peki bu trojanlı dosyaları bize tanıdığımız kişilerin mailleriyle gönderebilirmi?bir de tanımadığımız kişilerin bizi kendi listelerine eklemesi de bununla alakalı bişeymi?ayrıca biz böyle bi durumun olup olmadığını nasıl anlayacaz yani acaba o anda birinin konuşmamızı görüp görmediğini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluewave -- 5 Eylül 2006; 15:04:22 >
  • ayrıca hocam biraz daha açık konuşabilirmisiniz?yani başkasının konuşmalarını görmek bu kadar kolaymı?ayrıca buna karşı nasıl bi önlem alabiliriz?
  • başkalarının görüşmesini görmek çok kolay bi olaydır 1msn lotların kaydediliyordur sonradan biri okuyordur 2 trojan dosyası göndermiş sende yemişsen (alınan dosyalarımda msn diye bi dosya varsa silemediğin bu dosya başka bir program tarafından kullanıyor silinemiyor yazar) msn üzerine sağ tuş yap trogn taraması yaptır
    3 ekran görüntüsü alıyor olabilir(ofis internet cafe gibi birbirine bağlı bilg ortamıda yazıyosan eğer bu çok kolay )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyondparadise -- 6 Eylül 2006; 11:00:01 >
  • msn lotlarının live msnde veya dmsnde kaydediliğini biliyodum da msn 7.5 dadamı oluomş?
  • peki bunu haber veren bi program falan yokmu?yani nasıl önlem alacaz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞ ORTAMINDA YAPILAN SOHBET
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benım en cok ogrenmek ıstedgım olay bu lutfen bırı bana yardım etsın...benm bırının konusmalarını gormem gerekıyor
  • e-mail leri tarıyan antivirüs programları flan var
    en yakın arkadaşın bile sana trojan atabilir yani her e-maili açma önce tarat
  • Trojan yememiş olsanda görmek mümkün en önemlisi yazdıklarını kaydetmiyceksim bunu yapan çok kişi var.
  • torjan varsa, vatandaşın senin bilgisayarı kendi bilgisayarı gibi kullnmaya kadar yolu var. görme pasif olanı. yazabilebilir. ama antivirus varsa torjanları yakalıyor. bir ağ grubu üyesi isen ondada trojana gerek kalmadan konuşmalarını izletebilen programlar var.... firewall, ve güncelleyeceğiniz bir antivirus iidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolphin46

torjan varsa, vatandaşın senin bilgisayarı kendi bilgisayarı gibi kullnmaya kadar yolu var. görme pasif olanı. yazabilebilir. ama antivirus varsa torjanları yakalıyor. bir ağ grubu üyesi isen ondada trojana gerek kalmadan konuşmalarını izletebilen programlar var.... firewall, ve güncelleyeceğiniz bir antivirus iidir..

aaboo yandık yawww
  • şüpheleniyosanız trojen ve diğer korsan yazılımların en iyi temizleyicisi olan spyware doctor 4.0 yükleyin trojen ve benzeri yazılımları temizler içiniz rahat olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

şüpheleniyosanız trojen ve diğer korsan yazılımların en iyi temizleyicisi olan spyware doctor 4.0 yükleyin trojen ve benzeri yazılımları temizler içiniz rahat olsun

kardeş o dediğin şeyi nerden bulupta yükleyeceğiz... bi yardı etsen
  • Spyware Doctor 4.0, yüklemek için TIKLAYIN 8.19 Mb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

Spyware Doctor 4.0, yüklemek için TIKLAYIN 8.19 Mb.

Allah razı Olsun kardeşte bunu nasıl kullanıcam

• güvenlik lazım bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

Spyware Doctor 4.0, yüklemek için TIKLAYIN 8.19 Mb.

yaw arkadaşlar ben bunu indirdim ama nasıl kullnıcam bu programı yaw.. bi yardım edin

• merhaba herkese öncelikle ben yeni üyeyim çok merak ettiğim bir konu var lütfen yardımcı olun bana

benim msn yazışmlarıma konuşmlarıma bir başkası nasıl ulaşabilir yada bu mümkün mü kki mümkün olduğunu zannediyorum çünkü böyle bir durum var biri benim msn yazışmalarıma ulaştığını söylüyor bunu nasıl iptal edebilirim ne yapabilirim lütfen yardım edin bana çokkk zor durumdayım... :(((
  • 1- şirkette bir ağ üzerinde çalışıyorsanız bilişim bölümü görebilir

2- evde kullanıyor iseniz konuşmalarınızı kayıt ediyorsanız biri daha sonra okuyabilir

3- trojan bulaşmış ise biri konuşmalarınızı görebilir

4- ayrıca trojan yemiş iseniz sadece yazdıklarınız değil sizin haberiniz olmadan kameranızdan izlenebilirsiniz.

tavsiyem

1- Mutlaka lisanslı bir internet securty programı edinin örn: Panda 3 kullanıcı haklı 40 tl civarı yıllık

2- Kameranız mutlaka kapaklı olsun. A4 tech in 635-636 serileri gibi ve kullanmadığınızda mutlaka kamera kapağı kapalı olsun..

3- tanımadıklarınızdan asla dosya falana almayın gelen lınklerı tıklamayın, hatta tanıdıklarınızdan gelen lıklerı bile senmi yolladın diye sorun sonra açın zira bazı virüslerde tanıdık biri size yollamış gibi görünmesine rağmen karşı tarafın haberi olmadan size geliyor, tıkladığınız anda virüsü alıyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.