Şimdi Ara

MSN Messenger açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün sabahtan beri uğraşıyorum msn açılmıyor hata iletisi alıyorum ( üzgünüz şu anda sizi msn x messengere kayıt edemedik sonra tekrar deneyin 8004882u hata kodu veriyor sizlerde de bu problem varmı saygılar

• Ben de de bi kere olmuştu ama Miranda diye bir program var onu yükle MSN hesaplarını ve ICQ hesaplarını açabiliyor. Hem da Ram den hiç yemiyo güzel birazdan nerden download edebilirsi onu da söylicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: first_axe

arkadaşlar bu gün sabahtan beri uğraşıyorum msn açılmıyor hata iletisi alıyorum ( üzgünüz şu anda sizi msn x messengere kayıt edemedik sonra tekrar deneyin 8004882u hata kodu veriyor sizlerde de bu problem varmı saygılar

Hotmailin Hacklenmis olabilir veya messengerini guncellemen gerekiyor olabilir veya internet explorerin cevrimdisi calisiyor olabilir int. exp. cevrimici yapinca belki sorun cozulebilir daha da olmadi care yok yeni bir adres alir denersin calisirsa senin eski hotmail hacklenmis demektir veya sifreni unutmussundur.
  • http://prdownloads.sourceforge.net/miranda/miranda-im-0401-full.exe?use_mirror=unc bu adresten programı indir.

http://www.miranda-im.org/download/feed.php?dlfile=400 bu adresten türkçe dil desteği

Programın grafikler ilk başta dandikk amahttp://www.miranda-im.org da skinleri var onlardan indirebilirsin.

MSN bazı günler sorunlu oluyor o zaman bu programı kullanıyorum. Eger bazı yerlerde takılırsan yüklerken gene burdan msj at.

• arkadaşlar bilgiler için teşekürler ıcq çalışıyor,int explorer çevirim içi, mirandayıda kurdum msn ye bağlanmıyor ama diğerlerine açılıyor değişik msn hesaplarımı da denedim hiç birisini açmıyor,tahminim bölgesel bir sorun yaşıyorum galiba bolu da bu gibi problem yaşayan varmı saygılar
  • şu an bende yurt dışı çıkışları tam bir rezalet durumda
  • pc ye restart yaptım miranda ile msn hesabım açıldı teşekürler doobly90 .ama msn de yine aynı hata iletisini alıyorum çaresi varmı acaba saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Messenger problem
    4 yıl önce açıldı
    Outlook açılmıyor...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Walla ben günlerce uğraştım hiç bi çare bulamadım sonunda miranda imdadıma yetişti belki çaresi verdır ama ben bilmiyorum. Miranda da standart olarak veb cam yok ama miranda-im.org dan indirebilirsin vebcam desteğini. Bide miranda ile aynı anda istediğin kadar msn hesabı açabilirsin onun nasıl yapıldığını biliyormusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: first_axe

arkadaşlar bu gün sabahtan beri uğraşıyorum msn açılmıyor hata iletisi alıyorum ( üzgünüz şu anda sizi msn x messengere kayıt edemedik sonra tekrar deneyin 8004882u hata kodu veriyor sizlerde de bu problem varmı saygılar

Arkadaşlar bu sorundan kurtulmanız için yapmanız gereken çok basit bitr işlem var onu anlatacağım ve sorun ortadan kalkacak denenmiştir.

Önce BAŞLAT tan ÇALIŞTIR ı açıyorsunuz daha sonra '' regsvr32 softpub.dll '' yazıp tamam a basıyorsunuz ve karşınıza gelen pencereyede tamam diyorsunuz.
    Bundan sonra yapmanız gereken sağ alt köşeden msn messenger i kapatmak ve tekrar başlatmak. Artık sorun ortadan kalkmıştır kolay gelsin.
  • Bunu deneyen başka bi arkadaş varmı??? Hiç güvenilir bişey gibi gelmiyo da
  • quote:

Orjinalden alıntı: doobly90

Bunu deneyen başka bi arkadaş varmı??? Hiç güvenilir bişey gibi gelmiyo da

Arkadaşlar anlattıklarım güvenilir gelmediyse size bi link vereyim http://www.msnfanatic.com/
    Burada sorunun nasıl cözüleceği İNGİLİZCE olarak anlatılıyor oradan bakabilirsinz.
    Amacım herkesin ingilizce bilemeyeceğini düşünerek sorunun çözümünü türkçe anlatmaktı
    her hangi bir art niyet yok.

• miranda'yla falan uğraşmayın...

Gaim kullanın
    çok iyi ve rahat bir program...
  • Kafayı yedim bütün gün uğraştım.denemedik şey bırakmadım.msn hep aynı hatayı veriyo.kendi mailimle başka bilgisayardan girebiliyom.demekki mailde bişey yok.norton vardı belki o engelliyo deyip onuda kaldırdım,yine değişmedi.çaresizim.baçlat çalıştırdan denedim nafile.yabancı sitelerde de benzer şikayetler var. ama henüz çözüm yok.
  • Arkadasım bende de oyle hata olmustu. Eger bilgisayarın msn e baglanamaya calısırken herhangibir DNS server a ulasamıyorsa o gordugumuz problem cıkıyor. Benim tavsiyemde zaten kendiliginden geliyor bilgisayara elle dns server numarası verirsen soruz cozulur.
  • hala bu sorunu yaşıyorsanız alttaki yazıyı okuyun

Solving error 80048820
    Posted by: Daniel on 30/08/2005 23:47

Error 80048820 is a common one with MSN Messenger 7.5, here are some known ways to solve it so far.

Symptoms

When you start MSN Messenger, you are unable to sign in, the following message is displayed after the sign in process is interrupted.

"Sorry, we were unable to sign you in to the MSN Messenger at this time. Please try again later.

To let us try and troubleshoot the problem, click the Troubleshoot button."

Causes

The system clock may be set incorrectly.
    The Dynamic Link Library (DLL) softpub.dll, may not be registered on the system.
    Resolutions

Double click on the clock in the taskbar and make sure the system clock is set correctly.
    Register softpub.dll using the regsvr32.exe tool.

Click Start, and then click Run.
    In the Open box, type regsvr32 softpub.dll and then click OK.
    Restart MSN Messenger.

tabi bu ingilizce bilenlere türkcesi ise sağ alt köşedeki saate iki kere tıkla ve saat ayarlarını düzelt daha sonra başlat-çalıştır tıkla ve regsvr32 softpub.dll yaz ve sonra tamama tıkla gelen alarıma tama de ve msn messenger ı tekrar başlat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.