Şimdi Ara

Msn Messenger login olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xp de kullanıcıları sildikten sonra login olmamaya başladı. Passwordde problem yok ama sanki yanlış password girmişim gibi yapiyor..

• bağlantı sorunuu vardır hocam girer o neden girmesin ki?
  • Girmiyo hocam, internetden giriyo xp den girmiyo..
    2 kere uninstall edip yukledim
  • bendede o sekilde bir sorun olmustu ama ben msni kaldırıp tekrar yukledikten sonra düzelmisti hocam!...
    dene bakalım sende.!!!
  • yaptim ama olmuyor
  • Arkadaşım, MSN'e kaydettiğin mail adresinin şifresini değiştirdiysen, Massenger sayfasında register ettiğin ilk günkü şifre kayıtlı olduğu için kabul etmeyecektir.
    Mail adresine netten gir şifreyi MSN'e ilk olarak onaylattığın günkü şifreni yaz sonra gir.
    Kolay gelsin....
  • aynı şifreyle hotmail adresine girebiliyor musun eğer girebiliyorsan bir sorun yoksa ve şifren çok uzunsa şifreni kısalt bu arada başka bir bilgisayarda girebiliyor musun msnene eğer girebiliyorsan sistemi geri yükle bakalım birşeyler olucak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

aynı şifreyle hotmail adresine girebiliyor musun eğer girebiliyorsan bir sorun yoksa ve şifren çok uzunsa şifreni kısalt bu arada başka bir bilgisayarda girebiliyor musun msnene eğer girebiliyorsan sistemi geri yükle bakalım birşeyler olucak mı

+1

bide bu ara msn messengerda problem çok bizim arkadaşlardada aynı problem var biri giriyo biri giremiyor

• Hotmailden girebiliyorum. XP den giremiyorum. 7.0 versiyonu yukleyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

aynı şifreyle hotmail adresine girebiliyor musun eğer girebiliyorsan bir sorun yoksa ve şifren çok uzunsa şifreni kısalt bu arada başka bir bilgisayarda girebiliyor musun msnene eğer girebiliyorsan sistemi geri yükle bakalım birşeyler olucak mı

+1

bide bu ara msn messengerda problem çok bizim arkadaşlardada aynı problem var biri giriyo biri giremiyor

+1
    dün gece aynı şeyi bana da yaptı.
    tırstım bi ara acaba biri mailimi çalmış diye ama bi on dakka sonra girdim ve şimdi sorun yok
    düzelir düzelir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.