arkadaşlar msn virusu sarmış heryeri arkadaşlarınızdan 17kblik bi dosya gelirse almayın tıklarsanız makinayı kitliyor başka arkadaşınızada yolluyor...
artık öyle exe halindeki jennifer lopezlere falan kanan yoktur bu forumda (umarım). neyse yine de saol.
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
artık öyle exe halindeki jennifer lopezlere falan kanan yoktur bu forumda (umarım). neyse yine de saol.
kanıp kanmamayla alakası yok ki arkadaşından bi dosya gelse güvenmeyecekmisin....
quote:
Orijinalden alıntı: trasher
kanıp kanmamayla alakası yok ki arkadaşından bi dosya gelse güvenmeyecekmisin....
Alıntıları Göster
Uyarı için teşekkür , son zamanlarda bu msn de amma problem çıkartmaya başladı ...
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
ama bilmeyenlerde olabilir sağol
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzy
Uyarı için teşekkür , son zamanlarda bu msn de amma problem çıkartmaya başladı ...
Alıntıları Göster
Dosya transferini kabul etmesen bile yine de oluyor.
yaa arkadaşlar daha yeni geldi bu mesaj bana şimdi bunu yollayan arkadaşımla konuştum kitlenmiş makinası açılmılmıyormuş bi daha jlopez fln sürüyo yani kolaykolayda virus programları bulamıyo ne olduğunu sadece dikkatli olmak lazım herşeyi ismi cismi değişik olabilir ama 17kb dosya boyutu ordan anlaşılır
quote:
Orijinalden alıntı: FuLL_eXPerience
yaa arkadaşlar daha yeni geldi bu mesaj bana şimdi bunu yollayan arkadaşımla konuştum kitlenmiş makinası açılmılmıyormuş bi daha jlopez fln sürüyo yani kolaykolayda virus programları bulamıyo ne olduğunu sadece dikkatli olmak lazım herşeyi ismi cismi değişik olabilir ama 17kb dosya boyutu ordan anlaşılır
arkadaşlar bu dosya arkadaşın sistemleri dışında oluyor yani kendisi yollamıyor bilgisayar kendisi yolluyor.. bende yollayan arkadaşa sormuştum onun bilgisayarıda çokmüş bu yuzden..
quote:
Orijinalden alıntı: snsnc
arkadaşlar bu dosya arkadaşın sistemleri dışında oluyor yani kendisi yollamıyor bilgisayar kendisi yolluyor.. bende yollayan arkadaşa sormuştum onun bilgisayarıda çokmüş bu yuzden..
Alıntıları Göster
kimse yemez onu bence
quote:
Orijinalden alıntı: tdk913
kimse yemez onu bence
Alıntıları Göster
en yakın arkadaşındanda geliyorsa guveniyorsan ve öncedende dosya alış-verişi yaptıysan bal gibi yersin.
quote:
en yakın arkadaşındanda geliyorsa guveniyorsan ve öncedende dosya alış-verişi yaptıysan bal gibi yersin.
Alıntıları Göster
milletin plus yada beta kullanarak pok yemesi bunlar
ölürmüsünüz düz 6.2 kullansanız
quote:
Alıntıları Göster
valal sabah duydum olayı açmadım bile msn yi nolur nolmazben normaldedi dosya alman arkadaşlarımdan ya adamlar hacklendiyse başka biri dosya yolluyorsa size bu çok eldi arkadaşlarımın başına önce arkadaşınız olduğundan emin olun bence daha sonra alırsınız dsoyayı tabiki bu olay için demiyorum hrekez güvenlik olsun diye bikaçgün olay çözülene dek dosya almasın derim arkadaşa teşeşkür ediyorum bizi bilgilendirdiği için
quote:
Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV
valal sabah duydum olayı açmadım bile msn yi nolur nolmazben normaldedi dosya alman arkadaşlarımdan ya adamlar hacklendiyse başka biri dosya yolluyorsa size bu çok eldi arkadaşlarımın başına önce arkadaşınız olduğundan emin olun bence daha sonra alırsınız dsoyayı tabiki bu olay için demiyorum hrekez güvenlik olsun diye bikaçgün olay çözülene dek dosya almasın derim arkadaşa teşeşkür ediyorum bizi bilgilendirdiği için
Alıntıları Göster
bende simdi duydum ogleden sonra acmistim msn halada arkadaslarla yazisiyorum buyuk problem birde virusle falan ugrasilmaz bu saatten sonra
quote:
Orijinalden alıntı: kane
bende simdi duydum ogleden sonra acmistim msn halada arkadaslarla yazisiyorum buyuk problem birde virusle falan ugrasilmaz bu saatten sonra
Alıntıları Göster
evet bende duydum olayı habertürk.com da mı ne haberi vardı çok sakat bi virüs herhalde yaw inşallah bizede bulaşmaz
quote:
Orijinalden alıntı: berknos
evet bende duydum olayı habertürk.com da mı ne haberi vardı çok sakat bi virüs herhalde yaw inşallah bizede bulaşmaz
Alıntıları Göster
kaspersky olaya el atmıştır inş
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0!
kaspersky olaya el atmıştır inş
Alıntıları Göster
jennifer lopeze kanan yok ta annem msnden cat and dogs die bişi yollayınca herhalde dedim yine salak saçma bi animasyon uyku sersemi bi açıyım dedim açış o açış hiçbi şekilde temizlenmio wirüs ama inat format atmıcam!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: kharonya
jennifer lopeze kanan yok ta annem msnden cat and dogs die bişi yollayınca herhalde dedim yine salak saçma bi animasyon uyku sersemi bi açıyım dedim açış o açış hiçbi şekilde temizlenmio wirüs ama inat format atmıcam!!!!
Alıntıları Göster
eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: ALAN_SMITH
eyvallah
Alıntıları Göster
saol teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: tdk913
kimse yemez onu bence
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tdk913
kimse yemez onu bence
işyerindeki eleman yemiş bile uğrasmak bana kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: katastrof54
quote:
Orjinalden alıntı: tdk913
kimse yemez onu bence
işyerindeki eleman yemiş bile uğrasmak bana kaldı
Alıntıları Göster
banada arkadaş yollayıp duruyo hatta sadece yolluyo,cevap yok,gerçi kabul ettim,sonra hiç çalıştırmadan sildim. Şimdi en son bilgisayarda bişi yoktu,çalıştırmadığım halde bişi olmaz sanırım.
Hee niye kabul ettin dersen, ilk başta virüstür dedim,ama bu arkadaş sollamaz dedim sonra kimin ne yapcağı belli olmaz ayıp olmasın diye alırım sonra silerim dedim.