Bildirim
Msn & Winamp ile ilgili bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gen msn
ne dinliorum özeliğinide açman gerekli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naykose -- 14 Şubat 2008; 22:21:03 > -
WİNAMP'IN EN SON SÜRÜMÜNÜ İNDİR WİNAMPIN SİTESİNDEN PROGRAMA GEREK KALMIYO KENDİSİDE VAR ZATEN ÇALDIĞINI MSN DE GÖSTERMEK İÇİN
TABİ BİDE MSN DE NE DİNLİYORUM ÖZELLİĞİNİ AÇMAN LAZIM -
en son sürümü ekli ama nerden açacam bu ayarı ? -
http://www.tamindir.com/program/11202/Messenger_Live_icin_Winamp%E2%80%99ta_ne_dinliyorum.htm gir buraya yukle ayar yapmana gerek kalmıo -
KENDİMCE ANLATMAYA ÇALIŞTIM :D
-
quote:
Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43
KENDİMCE ANLATMAYA ÇALIŞTIM :D
o ayar zaten hep açıktı ama yinede olmuyordu -
msn adresini bana pm at programı var bende sana yollayım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikolas. -- 14 Şubat 2008; 23:01:40 > -
media playerdan yapsana eğer olmuosa mediadan gir media playera diğer seçeneklerden yada seçeneklerden eklentilere gir ordan arka planı seç windows live messenger yazıo orda onun yanına tik at uygula de -
werdiğim linktede *** lı yere tamindir yaz ordanda indirebilirsin -
Winamp 5.52 .. Bunu indirmek istemezsen Tamindi'r (' bu yok)veya başka bir download sitesinden gen msn indir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 14 Şubat 2008; 23:35:36 > -
tam-indir-yaz arada tire olmadan -
saolun beyler oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X