Şimdi Ara

msn yuklenmıyor hata verıyor sureklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadsalar msn yuklenmıor hata verıor sureklı hatada bu yazıyor

windows live programlarını yüklemeyi yeniden deneyin . Yükleme iptal edıldıgınden programlar yuklenmedı. aborted::0x80004004

failed_prior_task:0x80004004

Ne hatası bu acaba ?

Asus m3n hd hdmı anakart amd x3 445 3,1ghz işlemci 3gb 667 mhz ram.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• birisi saglam bır lınk verebılırse bırde onu deneyım belkı bnm ındırdıklerımde sorun wardır :S
    msn son sürüm
  • önce bilgisayarındaki zararlı yazılımları temizlemeye çalış. msn hataları genelde ondan kaynaklanır. bende de aynısı oluyordu. temizleme sonrası hata giderildi.
  • tarama yaptım bir zararlı buldu ve temızledı.
    Fkat halen aynı sorun war anlamadm gıttı.
    Yukleme sayfası acılıyor mail ve fotograf galerısınıs ecıyorum yukuluyor yyuzde yuz doluyor ondan sora geri alınıyor diyor geri alıyor yuzde sıfır yazıor messenger yuklenemedı diyor :S
  • http://www.msnindir.org/msn-indir.html burdan 9.0 ı indir msn in kendi sitesinden yükleme yapamazsın xPye....
  • Dostum tesk yardım ıcın fakat yıne aynı sey oldu yuluor hepsını sonra gerı alıyor yuklenemedı dıyor.
    Zaten eskı surum yuklu bende ama guncellemenız gerekıor dıyo yoksa acmıo msn ı evet dıorum karsıdan yukluo ındırıo sora yuklemeye baslıorm sonunda yıne aynı sey oluor format atmakdan baska carem kalmadı heralde :S
    daha 2 gun once format attm

Varmı baska fıkrın ? yada fıkrı olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.