Şimdi Ara

MSÜ SINAV SONUCUMA GÖRE KHO MÜLAKATLARA ÇAĞIRIR MI SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSÜ SINAV SONUCUMA GÖRE KHO MÜLAKATLARA ÇAĞIRIR MI SİZCE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 13 Nisan 2018; 21:14:40 >

• Tahmini/Fikri olan yok mu
  • Hocam çok fazla asker lazım, bence neredeyse herkesi mülakata çağırırlar. Zaten sınava girenlerin hepsini çağırsalar, muhtemelen yarısını da elerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

Hocam çok fazla asker lazım, bence neredeyse herkesi mülakata çağırırlar. Zaten sınava girenlerin hepsini çağırsalar, muhtemelen yarısını da elerler.
    Umarım öyle olur çünkü Türkçede beklediğimden daha çok yanlış geldi ben kritik diye düşünüyodum fikir almak istedim

61 bin çağırmayabilirler de sanki ama? :/ Çünkü alınacak personel sayısı belli
  • 80 bin rahat cagrilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam özellikle matematikte çok atmalar oldu , 5 doğru yapsaydım 30 bin yapicaktim arkadaşla 5 soru fark var sadece yazık oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whycoders3

80 bin rahat cagrilir
    Subaylık için mi? Ben neredeyse ümidi kesiyordum astsubaylık düşünmeye başlamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerelisin usta sen bende istiyorum siralamamiz ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: 4JustiesKlein

Hocam özellikle matematikte çok atmalar oldu , 5 doğru yapsaydım 30 bin yapicaktim arkadaşla 5 soru fark var sadece yazık oldu
    Doğrudur. Matematikte 1 net yapacağımdan bile şüpheliydim aslında 5 soru yapmak benim standartlarım için fena değil çünkü matematiğim 0. Türkçeden kapatırım diyodum fakat bu kadar yanlış çok kötü oldu 10 yanlış filan olsaydı Türkçeden sıkıntıya girmezdim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: whycoders3

Nerelisin usta sen bende istiyorum siralamamiz ayni
    Ankara
  • Benim 45k da çağırırlar bence ya çoğu kişi zaten sağlıkta eleniyor mecbur çagirmalari lazim , çagirmassa da astsubaylık yazicam 2.tercihe hayirlisi neyse o olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 4JustiesKlein

Benim 45k da çağırırlar bence ya çoğu kişi zaten sağlıkta eleniyor mecbur çagirmalari lazim , çagirmassa da astsubaylık yazicam 2.tercihe hayirlisi neyse o olsun
    45 bin büyük ihtimal çağrılır ama 61 bin sıkıntı gibi :/

Hayırlısı
  • Kho için çağırırlar tereddütün olmasın önünde olan çoğu kişi denemek için girdi zaten

• Bu işler keşki sınavla olsa ,moralini bozma.Bugun hastanede kan tahlili yaptirdim karaciğer enzimlerim yuksek çıktı mesela şuan ben çağrılsam mülakatı geçsem bile sağlıkta eleneceğim ama önceden görup farkına vardigim ičin normal değerlere gelmesi için 2.5 ayda elimden geleni yapicagim .Kader kısmet yani

• quote:

Orijinalden alıntı: hoist

Kho için çağırırlar tereddütün olmasın önünde olan çoğu kişi denemek için girdi zaten
    Bakalım inş dediğiniz gibi olur
  • ilk 60 bin çağrıldı

1000 kişi - 3 puanla kaçırdım subaylığı
  • Aqa beeeeeeeeeeeeeee

Olsun bu sene daha çok yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper3478

Aqa beeeeeeeeeeeeeee

Olsun bu sene daha çok yaparsın
    Kara Harp Okulunu üst mesajda da belirttiğim gibi 3 puanla kaçırdım
    Deniz Astsubaylık için Ankara'ya gittim bütün mülakatlardan geçtim yedek listede kaldım
    Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi başvuru barajı 240 bindi ben 420 bindeydim başvurmadım hiçbir açıklama yapmadan barajı 500 bin civarına çektiler başvuranlar çağrıldı başvursam belki oraya girme şansım vardı

Askeriyeye daha zorlamasam mı bu sene tekrar denesem mi kararsız kaldım :D

• Sen yinede dene hocam TSK'dan ümit kesilmez!
  • PMYO neden denemiyorsun , bir de sansini orda dene kazanirsin belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.