Şimdi Ara

MSÜ VS HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA sıralamam 33k çok büyük bir ihtimal yazdığım devlet hukuklardan herhangi biri gelecek msü de ise mülakatları geçip kho ea 419.oldum o da büyük ihtimal asil gelecek harbiyeli olmak isterim hem de ülkece yaşadığımız bu ekonomik buhran dönemlerinde garanti meslek olarak görmekteyim hukukun yanında.Perşembe günü de sağlık mülakatım var.Geçersem inşallah harbiyede okumak istiyorum.Böyle bır durumda olsanız sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu? Görüşlerinizi bekliyorum.

• Hocam msü sınavı yks'den daha mı kolaydı sizce?
  • Harp Okuluna git hocam pişman olmazsın kesinlikle . Ben girememiştim çok istememe rağmen . Ülke böyle devam ederse üni bitirdikten sonra dış kaynak alımlarına başvuracağım .
  • Mülgâ kullanıcısına yanıt
    ben aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum hocam tyt türkçe msü den zordu fakat msü mat tyt mattan zordu falan dengelenmiş gibi duruyor.
  • Çıtır Para kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam
  • Harp derim hocam garanti meslek ve prestijinden dolayi
  • Harbiye tabiki hukuku sonrada okursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 20 Eylül 2021; 23:7:32 >
  • menteşte intibak eğitiminde kendime çok olmasa bile güveniyorum fakat olurda çok zorlanıp çekilirsem de en azından elimde hukuk gibi güzel bir bölüm olduğundan içim bir nebze rahatlıyor hocam
  • asdfghjklşişlkjhgfds A kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası ben mülakatlarda elenecegimi bilmesem hiç düşünmeden harbiyeye giderim ea 5.9k yaptim, 1k'da yapsam yine giderdim.
  • Hocam askeriyenin disiplini sorun olmaz, ben çok istiyorum diyorsanız gidin yoksa hukuk da çok güzel bölüm hangisi içinize siniyorsa ona gidin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.