Şimdi Ara

msvmiode.exe syscache.exe Virüsleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda geçen günlerde farkettiğim bir virüs işletim sistemini aşırı derecede kasıyor ve işlem yaptırmıyor.

Bir kaç defa işletim sistemi yüklememe rağmen bi şekilde tekrardan aktif oluyor. Nod32, kaspersky gibi bi çok antivirüs programına malware yazılımına tarattırmama rağmen virüsün kaynak dosyasını veya nerden aktif olduğunu bulamadım. Ek olarak da Diskteki gizli recycled klasörüne de syscr.exe şeklinde bir dosya bulunuyor silmeme rağmen her defasında bi şekilde aktif oluyor.

Bu yukarıdaki bahsettiğim virüsle hiç karşılaşanınız oldumu veya karşılaştı iseniz ne gibi önlemler aldınız. Tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz.

Not : Bildiğim ve güvendiğim bütün antivirüs ve malware programları ile tarattım

Antivirüs Programları;
    Nod32, Kaspersky, Avast, Avira Antivir

Malware programları;

hijackthis, Malwarebytes, Combofix,

• Ben de bugün gördüm, ashampoo güvenlik duvarım ve iobit security 360 uyarı verdi.
  • Internet bağlantınızı ve sistem geri yüklemeyi kapatarak birde AVG ile taratır mısınız?
  • Bu gün bi arkadaşım ile bu konuda görüştüm Konu ile ilgili biraz daha ufkumu açtı aslında.
    Aşamalar şu şekilde

-Diskteki bütün yedeklerimi başka bi diske aktaracagım
    -Diski tekrardan partitionlara ayıracagım
    -Fixbmr ile boot dosyasnı tekrardan oluşturacağım ( virüsün Boot!a yerleşme ihtimaline karşı )
    -İşletim sistemi kuracağım

İşlemleri yaptıktan sonra durumu burada paylaşacağım yine
  • Malesef olmadı Sistem kurmamın 3. gününde yine aynı şeyler oldu.
    Combofix ile bi ara düzeldi gibi ama yine aynı şeyleri yapmaya devam etti bilgisayar. Bu sorunla ilgili hiç bir yerde döküman veya temizliği ile alakalı bir şey de bulamadım. tam gaz problemi gidermeye çalışıyorum. eğer bir çözüm üretebilirsem burada sizinle paylaşacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.