Şimdi Ara

MTK'lı Telefonlarda iMEI Nasıl Değiştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpress'ten Global Shopping Festival etkinliğinde bir tane meizu m2 note almayı düşünüyorum. Cihaz çok uyguna geliyor. Dolar coştuğu bu günlerde dahi türk lirasi ile 350'ye geliyor. Gümrüğe takılmaz diye umuyorum. Daha önce babama anneme ve ablama getirtmiştik takılmamıştı. Şimdi de ben kendime almayı düşünüyorum ancak satıcı iMEI'yi değiştiremeyeceğini söyledi. Daha önce aldığımız satıcılar değiştirmişti ancak şimdi ki değiştiremiyormuş. Bende MTK işlemcili telefonlarda çok kolay değiştirilebildiğini duymuştum. Bu koduna bir bilgisi olan var mıdır. Alsam evde ben değiştirebilir miyim. Yada gümrüğe takılırsa vergisini ödeyip alabilir miyim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihjan -- 9 Kasım 2015; 18:04:24 >

• Konuyu mu yanlış yere açtım acaba neden kimse cevap vermiyor.
  • salihjan kullanıcısına yanıt
    İşlemci modeli ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destroy-er D kullanıcısına yanıt
    mtk6753
  • IMEI kaydi yapılır hocam muhtemelen satıcı uğraşmak istemiyordur.

• Evet yapılıyor. Satıcı zaten yapamayız diye geçiştirdi. Snapdragon'lu telefonun bile iMEI'sini değiştirmişti başka bir satıcı.
  • Chamelephone diye playstorda uygulama var bendeki 6795 in IMEI işini onunla halettim ve bir dakika sürmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim evde değiştirebileceğim bir yöntem var mıdır acaba.
    Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.