Bildirim
MTV ve Tuvturk vizesi hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ödemen gerekmez bende 10 haziran salıya aldım hersene aynı oluyor 2,taksit son ödeme tarihi geçmeden sorun olmaz -
Mtv temmuz ayında ödeniyor, temmuz 2014 mtv si hariç borcunuz yoksa sorun olmaz -
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.Birde benim aracım sıfır alınmış.İlk defa vizeye giricek.Bu sebeple egsoz emisyon pulu yok henüz.Öncelikle vizeye girmeden önce egsoz emisyon pulu çıkartmam gerek sanırım? -
quote:
Orijinalden alıntı: caytem
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.Birde benim aracım sıfır alınmış.İlk defa vizeye giricek.Bu sebeple egsoz emisyon pulu yok henüz.Öncelikle vizeye girmeden önce egsoz emisyon pulu çıkartmam gerek sanırım?
Emisyon pulunu Tuv'de veriyor, gisede sira gelince soylerseniz yonlendirirler sonra da muayeneye alirlar, kisa suren bir is.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar. -
haziran değil, temmuz'da ödenir mtv, temmuz'da olsaydı mtv'yi ödemeniz gerekirdi, araç satışında da aynı şekilde mtv ödenmeden satış olmaz -
Arkadaşlar vizeye gittim ve kaldım.Geçenlerde büyük bir çukura girmiştim ön sağ lastik balon yapmış biraz,bende hiç farketmedim.Ağır kusur diye belirtip vize vermediler.Gittim hemen 2 lastik aldım değiştirdim tekrar gittim.Bu sefer vizeyi aldım.
Bu arada ek not olarak belirteyim.Arabada mühürlü app mevcut, hafif kusur olarak yazılmadı mühür olduğundan dolayı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- torku yüksek arabalar
- kiralık araç teslim ederken dikkat edilmesi gerekenler
- nissan vanetta neden tutulmuyor
- toyota auris 1.4 d-4d kronik sorunları
- tüvtürk stepne hafif kusur mu
- xiaomi su7 sahibinden
- yeni honda accord
- citroen c5 aircross 2025
- byd seal u hibrit fiyat
- togg donanım özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X