Şimdi Ara

muameleci plaka ve ruhsatı kaybetmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni aldığım sıfır motorumun plakasını ve ruhsatını vekaletler bayiinin muamelecisi yaptıracaktı, 1 haftadır bekliyorum, bugun biraz kasidim ve öğrendim ki plaka ve ruhsatı çıkarttıktan sonra minibüste unutmuş eleman. şimdi ne olacak? nasıl çıkarabilirim yenisini, elinde hiçbir belge yok!

• plaka ve ruhsat çıkmış, kayıtlara girmiş, o kayıtlarda motor ve şasi nosu mevcut, motorunda senin elinde kayıp değil. faturasıda vardır. faturada kayıpsa aldığın yerden fatura nüshasının fotokopisini iste, onaylanması gerekliyse noterden onaylat bilemicem bende.
    trafiğe gerekli kayıp başvurunu yap, gerekli şeyleri, yapılması gerekenleri söyleyeceklerdir. istedikleri evrakları hazırla, ödenmesi gereken ücretleri de ödediğinde yenileri hazır olacaktır. muamelecilerin neler gerekiyorsa detaylı olarak bu konuda bilgisi olması gerekir. onlar bilmiyorsa tecrübeli olanını seç. kendinde halledebilirsin tabi. ama bu masrafları kaybedenden talep etmelisin bence. çünkü pahalıya mal olacak.

diğer seçenek, hangi hattın minibüsüyse ona bin, durağına git durumu anlat o gün kimler çalışıyorsa arabada unutulan birşey varsa ortaya çıkabilir. çünkü kim ne yapsın plakaları ruhsatı, ama ortaya çıkmassa kayıp başvurunu bir an evvel yap, art niyetli kişiler ruhsat ve plakanı kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 10 Şubat 2012; 21:54:40 >

• 300 lira vericemde adam istemedende olsa kaybedecek ?... Bir kurus para vermem kilimi kipirdatmam ne gerekiyorsa yapmakla yukumlu heleki kendi sucu ise.

Yeni aldigim motorun plakasini kaybettim gibisinden laf dondu saticimin agzindan bir kac gun gecikmelide olsa sprgu sualsiz cikarttilar plakami
  • Valla o adamlara öyle bir şey yaparım ki "MUAMELECİ" sıfatını tam anlamıyla hak eder

Selamlar...
  • arkadaslar sagolun cevaplar için
    buraya konuyu yazdıktan sonra motoru aldığı
    bayiye gidip "yarın öğlene kadar ruhsat plaka elimde olmazsa siparişi iptal ediyorum" deyince yanımda muameleciyi arayıp ağzına zictilar. ertesi gün elimdeydi ruhsat.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iolpliboga

arkadaslar sagolun cevaplar için
    buraya konuyu yazdıktan sonra motoru aldığı
    bayiye gidip "yarın öğlene kadar ruhsat plaka elimde olmazsa siparişi iptal ediyorum" deyince yanımda muameleciyi arayıp ağzına zictilar. ertesi gün elimdeydi ruhsat.:)

Olması gerekn buydu ;)

hayırlı olsun güle güle kullan
  • sagolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.