Şimdi Ara

Muayene mi oldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 89 luyum ve 14 ağustosta muayenemi oldum fakat o sıralar lise mezunu diildim simdi ise bütünlemelerden gectim ve mezun oldum simdi benim tecil hakkım varmı ?

• evet var öss ye girip bir yer kazandıysan bu sene tecili okul yapacak.öss ye girmediysen sen yaptıracaksın.
  • tmm o zman kendim yaptırıcam peki tecil için neler gerekli diploma aslı ve fotokopileri yeterlimi başka bişey gerekirmi
  • diploma belki sorarlarsa diye yanında bulunsun
    diploma fotokopisi (noterden onaylatıp getirdiğimi almadılarda fotokopiyi aldılar 15ytl notere kar oldu)
    en az 8 resim(ben 6 tane verdim galiba)
    nüfus cüzdanı fotokopisi
    +orada form doldurtacaklar size tükenmez kalem bulamayabilirsiniz yanınızda bulunsun
    muayene falan isterlerse ver elini asker hastanesi adama şubeyle hastane arası mekik dokutuyorlar(bide hastane uzaksa vay babam vay...)
    hele verem savaş dispanserinden akciğer filmi isterlerse 1-2 gün git-gel kolay gelsin..hiç yaşamadığın duygular yaşayacak, adeta dumur olacaksın askerden önceki bu yoklama vs de...
    devam...
  • tecil için o kadar ugrastırırlarmıki ya ben muayenemi hemen olmustum fark edermi
  • bende muayenemi oldum ve tecil için gittim verem savaş dispanserine yolladılar 2 gün sürdü randevu falan veriyolar kalabalık oluyor hatta birde şubede soyundurum vücudumuza gözümüze bakıyorlar bazı sorular soruyorlar...en azından bana öyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernando -- 5 Eylül 2008; 0:39:19 >
  • ilgilendiğin için çok saol artık katlanıcaz inş fazla sorun çıkartmazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.