Şimdi Ara

MÜCEVHER CİKLET ÜREMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
19.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MÜCEVHER CİKLETLERİM BİR TAŞIN ÜSTÜNE YUMURTLADI VE YUMURTALAR TİTREMEYE BAŞLADI.MÜCEVHER CİKLET VE YAVRULARINI BAŞKA BİR AKVARYUMA ALMAM GEREKİRMİ.YAVRULAR YUMURTADAN ÇIKTIKTAN SONRA ANNE YAVRULARINA AĞZINA ALICAKMI.ALDIĞI ZAMAN MI AYIRMAM GEREKİYOR YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM:ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER::::::

• selam yaklasık 4-5 sene ciklet türlerinden besledim söylediklerini ilk defa duyuyorum mücevher ciklet ve tasın üzerine yumurta bırakması
  • Mücevherler malavi veya tanganika gibi göl balığı değildir nehir balığıdır ciklet diye anılır fakat düz yumurta dökerler.
    Eş tutan balıklardır yavruları annesinden ayırmayın.
    Ama akvaryumda başka türler varsa yumurta avlamak isterler ve kavgalar çıkar mümkünse tek cins beslemek gerek.Eğer başka türler varsa anne çok yorulacaktır yavruları kollamaktan anneyle yavrular ayırmak gerekebilir.
    Anne yavruları ağzına almaz.bir tehlike varsa taşır belki ama baktın çok ağzına alıyorsa izle acemi anneyse yeme ihtimali var ama çok az bir ihtimaldir gözlemlemek lazım.Anne bunu alışkanlık edinebilir dikkat etmek lazım başka türlerle aynı akvaryumda kalmamalı bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 16 Eylül 2012; 14:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirace4141

MÜCEVHER CİKLETLERİM BİR TAŞIN ÜSTÜNE YUMURTLADI VE YUMURTALAR TİTREMEYE BAŞLADI.MÜCEVHER CİKLET VE YAVRULARINI BAŞKA BİR AKVARYUMA ALMAM GEREKİRMİ.YAVRULAR YUMURTADAN ÇIKTIKTAN SONRA ANNE YAVRULARINA AĞZINA ALICAKMI.ALDIĞI ZAMAN MI AYIRMAM GEREKİYOR YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM:ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER::::::

Bur kup al ve tek baslarına akvaryumda olsunlar baska hıcbısey olmasın vatoz dahıl.bır dısı bır erkek olsun ayda bır yumurtlarlar ve yavrularını yemezler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayırdığım halde bende 2 sefer yumurta bırakıp ikisinde de yediler nedenini çözemedim.
  • mucevher balıklarımdan dişi olanı yaklasık 1 aydır karnı cok şiş..renklerıcokkızardı ..fakat hala yumurtlamadı...ne kadar surede yumurtluyorkı bunlar
  • merhabalar benim mücevher balıklarım yumurtalarını bıraktı ben anne babayı yumurtalardan ayırdım sorun olur mu? daha önce yumurtaları yemişlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işıkla bitki yetiştirme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belkide yumurtaları biryere taşıdı sizde yediğini zannediyorsunuzdur. Bende domates müchevher var ve 2 sefer yumurtlatıp 2 kere yavru büyüttü şuanda bir boy 8 haftalık ve bir boy 2 haftalık yavrularım var ortalama 200 adet hepside TROPHEUS DUBOİS MASWA tankımın içinde 1 takım 7 cm boylarında müchevherin himayesi altında :) daha iyileri sizlerin olsun bol hobiler. MÜCEVHER CİKLET ÜREMESİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.