Şimdi Ara

Müdürün dediği doğru mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim tyt de 113.75 netim ayt ise full sayisaldan giriyorum. Bu netlerle 2018 ve 2019 da ilk 30 un icine giriyorum bu sene ilk 100 un disina atar mi cok merak ediyorum. Bizim bir seyden anlamayan müdür ilk 1000 anca olur dedi siz ne düşünüyorsunuz? Obp 98.89

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen girmeyecen de kim girecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müdür iyimser yaklaşmış

• Sonuçlar açıklandığında sonuç kağıdını küreğe yapıştır sonra müdürün ağzına vur küreği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 24 Temmuz 2020; 11:41:31 >
  • İlk 100 garanti.
  • Bizim mudur bu sene siralamalar 2019 dan daha iyi gelir diyodu.

Iyi gülmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortmannn -- 24 Temmuz 2020; 12:22:10 >
  • Bence müdür de dunku twitterdaki sameti referans almis serefsiz 1000. Nin netleri 114 tyt 77.5 ayt diyordu zaten yarim saat sonra o hesabi kapatti bence biri mudurun de fisini çekmeli ne olmuş bunlara boyle yaw benim ilk senem de her sene oyleleri var mi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam müdürün dediğine göre geçen seneye göre ilk 30 bekleyen 1000den fazla kişi olması lazım.Ben bunun abartı olduğunu düşünüyorum
  • Hangi lisenin müdürü bu hocam? Yazın PM’den.

• Bu netleri yaptığınıza inanmıyorum . Çünkü bunlari yapan öyle başlık açamaz. Net!

• Sen de haklisin genelde boyleleri bunlarla ugrasmaz ben oyle degilim ve bu halimden de memnunum. Ama bunu kafama takmistim belki bir aydir takiliyorum diyorum belki bazilari bu netleri yazar siz ona tahminde bulunursunuz konu acmaya calisiyorddum acamiyordum taa ki bugun numarami onaylattim sonra acabildim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.